De cat meows like mao
The dog barks en plays like me.
I Scream for the happness.

SVAN POV

Ik zit in eht donker in de kelder want hetlicht is uitgedaan van Schruk en ik moet hier zitten voor straf en Rita ook omdat we smakken. Ik heb vlinders voor Rita en en wil iets doen maar ik weet niet wat want ik kan niet praten en schrijven omdat ik mijn helle leven lang in de donkere keller heb gezeten en dus kan ik niets anders doen dan smakken maar ik probeer het toch. “hoi” zeg ik maar alleen andere jongons reageren want Rita zit in haar gedachten na te denken.

Flashback

Mijn moeder staat voor de deur met mij als baby maar dat wist ik toen nog niet in het begin. Ze belt aan en ding dong de deur gaat open en daar staat Schruk voor in de deuropening. “Ja zegt hij? vragend want hij weet niet wie er voor de deur staat. “Ik heb een baby hier en daar kan mag ik echt niet voor zorgen wat want het is allemaal veel te ingewikkeld en jij hebt geen geld dus moet hij bij jouw in de kelder maar wil je voor hem zorgen want jij wilde kinderen toch?” Scruk trekt me in mijn armen en kijkt me aan. Hij moet een traantje laten maar pikt die snel weg want hij is wel heel stoer. Hij knikt “Ik wil heel graag kinderen maar niemand vint dat ik dat mag maar hoe laat ik dat weer goed komen want ben geen kinderlokter want dat klopt helemaal niet.” Maar Ambie Bambi was al weer weg want ze moest werken doei. En ze meot huilen want de kat springt voor haar neus het het is allemaal zoo ingewikkeld snap dat wel heb dat nu ook met rita. Ik moet haar yerug winnen.

Niet meer Flashback

“Hooooooooooooi!” Zeg ik nog eens maar dan harder want misschien heeft ze me niet gehooord want het is heel donker. Ze wuift me weg. “Waarom ben je in je gedachten gezonken?” “Ik ben zo inde war gewoon jongen (Want ze kende nog steeds mijne naam nog niet, want ik kan toch niet praten.) want ik snap het niet dat gedoe van die sok eerst was wietseke boos en nu Roi met z’n Roti die nu in de brandd vleigt en blijft slapen bij SCHRUK???? en Schruk boos en Wietske en Dries weg en aan die tafel praten. Watsderhand!”

WIETSKE POV

Ik ben samen met Dries en heb dus twee jongons Bram en Ruben in mijn buik waar ik al veel van houd. Sinds het aller begin. Maar voel me best wel ongemakkelijk omdat ik Dries niet zo goed ken ook al is het mijn vriendin allertijden. Ik mis waar ik veel van houd ook mijn eigen leventje in Dipjedip met Rita en de anderen en misschien een kat. Maar mijn oude leventje kan ik niet doen want ik heb twee in de buik van mij. “Ik wil terug Dries “zegte ik “ Ik ga artbortrus plegen en dan weer terug want ik mis en iedereen mist mij vast ook.” “ NEEEE!!!!!” Zegt Dries “ Je gaat nooit meer terug en helemaal niet arbortrus want ik ben lesbjiesche en verliefd met vlinders en blozen aan de buiten kant helemaal op je en ik ga je ontvoeren.” WAT! dat heb ik nooit geweten tot nu toen wist ik het wel. Dries paket me en neemt me mee naar water met een boot en doet me erop en wat is dat! Ik schrok dats Schork!!!! En we varen weer weg. Hij heeft baard met krabben.

RITA POV

Het zit toch niet helemaal lekker ik voel het zo in mijn buik zo rolledebollen borrelen. Een voorgevoel? Misschien? “Ik ga Wietske zoeken want ik mis en zijn mij vast ook hoop ik want wij zijn vriendinnen zinds het aller eerste begin. Ga jij mee?” “Kom je dan weer uit je gedachten?” “JAAHAA” zeg ik en hij kinkt en bloost maar dat zie ik niet dus dat weet ik niet dat hij iets doet. “Dan hebben we spullen nodig!!! voor het zoeken.” “Schruk heeft spullen in de slaapkamer.” Zegt Svan “Hoe wet je dat? je bent altijd in de kelder. . Ja maar ik kan nog wel horen duh. k. dan gaan we de spullen in de kamer pakken maar stil want Roi en Schruk slapen daar. K. Reacties????

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen