Foto bij SOTM: Tonight was... special.  (16+)

Dit is mijn inzending voor Story Of The Month september 2017, met als thema Lust. Dit verhaal is 16+ en er komt seks in voor.

Ik trok mijn jas strakker om mij heen terwijl ik over de straat liep. Er stond een stevige, frisse wind en mijn dunne panty bood niet veel bescherming. Ik verhoogde mijn tempo en zocht naar een taxi. Zodra ik thuis was zou ik een lekker warm, lang bad nemen. Ik glimlachte bij het idee en stak mijn hand op naar een stilstaande taxi.
      Ik stapte ik en gaf mijn adres terwijl ik het mezelf gemakkelijk maakte op de achterbank. Ik sloot mijn ogen en dacht terug naar toen ik net begon met studeren.
      Ik was nét 22 toen ik aan mijn studie begon en ik wist dat ik het zonder bijbaan niet kon betalen. Het collegegeld, de lesboeken, mijn studentenkamer. En dan had ik het nog niet eens over de boodschappen en mijn andere vaste lasten, zoals mijn zorgverzekering en telefoon.
      Ik begon als medewerkster bij een callcenter, maar ik kwam met moeite elke maand door. Ik at een week oud brood in de avond of ik moest mijn moeder vragen bij te springen door honderd euro te lenen. Al werd dat lenen elke keer net woord voor gewoon honderd euro te krijgen van haar.
      Op een dag was ik dat gewoon zat. Ik wilde een bijbaan wat genoeg verdiende. Een bijbaan waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken om geld. En die bijbaan vond ik.
      Ik deed dit werk nu al twee jaar, ik was nu 24 en had mij de afgelopen twee jaar geen enkele keer om geld zorgen gemaakt. Ik kwam ook nooit zonder werk te zitten, ik dacht dat je in deze branche überhaupt nooit onder werk zat.
      Ik was dan wel niet eerlijk tegen mijn ouders en vriendinnen over waar ik werkte, maar daar stond tegenover dat ik ze vaak trakteerde op etentjes of een gezellig dagje weg. Niemand twijfelde aan mijn leugen dat ik producten promootte op straat of evenementen.
      De werkelijkheid was dat ik een High Class Escort, afgekort HCE, was. En nee, dat was geen hoer. Een HCE was een vrouw die een afspraakje had met een man, of vrouw. We gingen uiteten, gingen shoppen (mijn persoonlijke favoriet), gingen naar een museum, etc. En ja, daar kwam seks bij kijken, maar daar draaide het niet om. Daar draaide het in de meeste gevallen niet om. Natuurlijk waren er uitzonderingen, kijk maar naar vanavond.

      Ik werkte bij een bureau en had ook alleen contact met het bureau over een boeking. Het was heel simpel, de minimale boekingstijd was twee uur en dan kostte het €600,-. Natuurlijk kon je ook langer, een speciale dinerdate of zelfs een overnachting, maar dat kwam vanavond niet voor.
      Ik was voor twee uur geboekt door John. John was een bestaande klant bij het bureau, maar ik had in de twee jaar tijd dat ik er werkte nog nooit een boeking met hem gehad.
      We hadden afgesproken in hotel in Utrecht. Zelf woonde ik in Amsterdam, maar ik vond het fijner om niet in Amsterdam af te spreken in verband met bekende tegenkomen. Ik zou op hem wachten bij de bar.
      En daar wachtte ik op hem. Normaal bestel ik altijd een wijntje, maar vandaag besloot ik voor een Spa Rood te gaan. Misschien wilde John wel samen een wijntje drinken en dan zat ik daar, alvast aan de wijn. Geen goede eerste indruk.
      Ik wilde net mijn eerst slok van mijn drankje nemen toen iemand een hand op mijn schouder legde.
      “Kate?” vroeg een zware stem. Ik zette mijn glas neer, zette een glimlach op en draaide me om in mijn stoel. De man achter me was ongeveer in zijn dertig, meer richting de veertig, maar zag er nog goed uit.
      “Hallo,” zei ik langzaam. “Jij bent vast John. Wil je wat te drinken?” Ik wees naar de lege stoel naast me.
      John schudde zijn hoofd. “Nee, kom je mee?”
      Vragend keek ik naar het drankje in mijn hand.
      “Laat maar staan.” Hij gooide een briefje van vijf op de bar en liep een paar stappen van me weg.
      Een beetje van mijn stuk gebracht stond ik op, pakte mijn handtas en liep achter hem aan. Mijn handtas was mijn beste vriend op mijn dates. Alle belangrijke dingen zaten er in, zoals condooms, glijmiddel, een klein speeltje en schoon lingerie.
      John stond al in de lift te wachten toen ik kwam aanlopen. Ik droeg hoge hakken en kon niet snel én charmant lopen. Het was het één of het ander en ik had gekozen voor het charmante.
      Ik zag aan zijn gezicht dat hij ongeduldig was en ik glimlachte verontschuldigend naar hem. “Ik kan niet zo snel lopen op deze schoenen,” zei ik om de stilte verbreken toen de liftdeuren dicht gingen.
      John bromde wat, maar zei verder niks. Ik keek naar voren, maar zag uit mijn ooghoeken dat hij mij bekeek.
      Op de twaalfde verdieping gingen de liftdeuren open en stapte John naar buiten. Ik volgde hem en deze keer liep hij niet zo snel.
      Bij kamer 1257 stopten we. John maakte de deur met een pasje open en ging naar binnen. Ik sloot de deur achter me.
      Het was een simpele, maar luxe hotelkamer. In het midden van de kamer stond een groot, kingsize bed, in de hoek stond een bubbelbad voor twee personen en verder was de kamer zoals je een hotelkamer zou verwachten.
      Ik glimlachte en zette mijn tas op de grond naast het bed. Ik trok mijn jas uit en hing deze over een stoel. Ik droeg een strakke, zwarte jurk die tot net over knieën kwam. Hij had een diepe, maar toch nette decolleté.
      “Wat voor werk doe je, John?” begon ik het gesprek.
      “Ik heb geen zin om te praten.” Zijn antwoord verbaasde me een beetje.
      “Dat kan,” zei ik nog steeds glimlachend. Ik bekeek hem nu. Hij stond met zijn armen over elkaar naar me te kijken. Hij keek niet boos, maar glimlachte ook niet. Ik had geen idee wat er nu in zijn hoofd omging.
      “Heb je zin om in het bubbelbad te gaan?” vroeg ik wijzend op het bubbelbad.
      John schudde zijn hoofd. Hij trok het jasje van zijn pak uit en hing deze ook over een stoel. Daarna knoopte hij zijn overhemd los en liet die van zijn schouders glijden. Hij had een strakke buik, een beginnend sixpack zelfs.
      Hij liep naar me toe. “Draai je om.” Ik gehoorzaamde. Hij ritste mijn jurk los en trok hem naar beneden. Ik stapte uit mijn jurk, maar draaide me niet om. Ik voelde hem frunniken aan mijn BH-sluiting en deze ging los. Ook deze liet ik vallen. Ik stond nu nog in mijn string, hold-up panty en hakken.
      “Doe je schoenen uit en ga op je knieën zitten,” klonk zijn stem. Ik gehoorzaamde.
      Terwijl ik ging zitten zag ik dat John alleen nog in zijn onderbroek aanhad. Een rilling trok door me heen. Hoe vaak ik dit ook deed, het bleef spannend.
      John ging voor me staan, zijn onderbroek was in de tijd dat ik nadacht ook uitgegaan en hij stond nu naakt voor me.
      In automatisch piloot likte ik mijn lippen, pakte mijn hand zijn penis vast en zette ik mijn lippen er omheen. Ik kneep lichtjes in zijn ballen terwijl ik hem afzoog. Er kwam geen enkel geluid van hem, maar ik merkte dat hij het fijn vond doordat hij steeds stijver werd.
      Ik begon wat harder te zuigen en nam hem dieper in mijn mond. Zijn penis was niet groot, maar toch moest ik bijna kokhalzen toen ik dieper ging.
      “Ga staan,” zei hij opeens.
      Ik stopte, veegde netjes mijn mond af aan mijn hand en ging staan. Zijn penis wees naar me, maar zijn ogen stonden op het bed gericht.
      “Ga liggen,” commandeerde hij. Ik deed wat hij deed en ging liggen. Ik legde het kussen goed onder mijn hoofd en spreidde mijn benen lichtjes.
      Met grote stappen kwam John ook naar het bed. Hij ging naast me liggen. Ik hoorde het scheurende geluid van een condoomverpakking dat werd opengescheurd en keek hoe hij het condoom om deed. Ik deed het áltijd met condoom, dat was een eis. Geen poesje zonder het hoesje, zeiden mijn vriendinnen wel eens als ze over hun veroveringen opschepten.
      Hij rolde op me en begeleidde met zijn hand zijn penis bij mij naar binnen. Normaal gesproken had ik nooit seks zonder voorspel, dus ik was nog niet nat genoeg daar beneden. Hij voelde dat ook.
      “Heb je daar niet wat voor?” snauwde hij terwijl hij van me af rolde.
      Ik draaide me snel om naar mijn tas, pakte een klein beetje glijmiddel en smeerde dat zo sexy mogelijk bij mijn vagina.
      Hij ging weer op me liggen, zocht even en duwde zijn penis naar binnen. Hij begon niet rustig, zoals de meeste. Hij ramde hem direct had naar binnen. Hij verhoogde het tempo en bleef in dat tempo doorgaan. Hij had zijn ogen gesloten en zijn blik was uiterste concentratie. Er kwam geen enkel geluid uit zijn mond en zijn handen lagen langs mijn lijf.
      Ik liet mijn handen over zijn rug glijden terwijl ik meeging in het tempo.
      “Stop,” zei hij . Hij klonk niet boos, eerder geïrriteerd. In één beweging ging hij uit me en trok hij me andersom. Ik ging op handen en knieën zitten.
      Deze keer lukte het niet om hem er in te krijgen en hielp ik hem. Toen begon hij hard te penetreren. En harder en harder. En nog steeds kwam er geen enkel geluid van hem af, niet eens gehijg.
      Ik keek naar de muur voor me. Had ik toch maar wel dat wijntje genomen.

      “We zijn er.” Ik opende mijn ogen en zag dat we voor mijn deur stonden. Ik overhandigde de taxichauffeur het verschuldigde bedrag en verliet zijn taxi.
      Vanavond was… erg bijzonder.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen