Foto bij O41

Als een klein kind wandelde ik de dierentuin binnen, Harry lachend naast me.
"Ik wist dat dit je blij ging maken, maar zo blij." Hoofdschuddend volgde hij mij naar de koala's. Die beestjes zijn gewoon veel te schattig om te weerstaan. Hopelijk slapen ze niet weer allemaal, zoals de vorige keer dat ik hier was.
Na enkele minuten stappen kwamen we bij de koala's aan. Vlug keek ik in de kooi, natuurlijk sliepen ze weer allemaal. Teleurgesteld liet ik mijn schouders wat zakken en zette ik een stap achteruit.
"Kijk eens daar." Harry's gezicht was dichtbij en zijn adem streek langs mijn oor. Hij stak zijn arm uit die ik volgde. Boven het topje van zijn vinger zat een koala. En die was wakker. Met grote ogen kijk ik Harry aan.
"Hij is wakker." Fluisterend verlaten de woorden mijn lippen alsof ik schrik heb dat ik het beestje zo weer zou in slaap brengen.
"Ja." Fluistert Harry terug. Grijzend kijkt hij me aan. Hoofdschuddend doet hij een stap naar achter. "Je bent precies een klein kind." Betrapt bijt ik op mijn lip.
"Sorry.' Ik laat even mijn schouders zakken en grijns dan kort. "Ik ben gewoon een dierenliefhebber." Harry lacht zijn stralend witte tanden bloot.
"Dat merk ik ja." Een grinnik verlaat zijn lippen en ik slaak een klein zuchtje. Langzaam loop ik verder naar de andere dieren in het park. Harry loopt geduldig mee en wijst af en toe eens een dier aan. Na enkele uren zijn we beiden moe en besluiten we even te gaan zitten. Harry koopt een ijsje voor ons, na lang protesteren van mij omdat ik ook eens iets wil betalen. Tevreden krijg ik een chocolade ijsje in mijn handen gedrukt. Tevreden lik ik aan het ijsje. Het is echt veel te warm.
"Lekker?" Harry kijkt mij met een grijns aan.
"Heerlijk." Zucht ik terwijl ik nog eens aan mijn ijs lik. Harry kijkt me met een glimlach aan en leunt tevreden achteruit. Hij laat zijn blik over de mensen die langslopen glijden. Zijn ijs druipt intussen langs zijn hoorntje naar beneden en raakt nog net niet zijn handen. Snel schiet ik naar voren en lik ik het ijs van zijn hoorntje.
"Hé!" Schreeuwt Harry verontwaardigd. Hij drukt zijn ijsje tegen mijn neus waardoor heel mijn neus en bovenlip vol hangt met vanille ijs. Ik open mijn mond, deins achteruit, slaak een gil en breng mijn hand meteen naar mijn neus. Harry volgt mijn beweging en neemt intussen een gigantische gap uit mijn ijs waarna meer dan de helft van mijn bol gewoon verdwenen is. Kwaad kijk ik hem vanonder mijn wimpers aan. Mijn hand nog steeds voor mijn neus en mijn mond houdend.
"Wel bedankt." Grom ik. Harry daarentegen giert het uit. Ik heb hem nog nooit zo hard zien lachen. Ik moet mijn best doen om ook niet te lachen. Semi boos blijf ik hem aankijken. Harry krijgt na een minuut toch medelijden met mij en maakt een klein handgebaar.
"Kom hier." Hij schuift wat naar me toe en trekt mijn hand van voor mijn mond. Het ijs van mijn bovenlip heb ik al weg gelikt, maar mijn neus plakt nog verschrikkelijk van het ijs. Harry leunt naar voor en drukt zacht een kusje op mijn neus. Een grom verlaat mijn lippen. "Sorry." Fluistert hij. Zijn adem warm over mijn neus en lippen en de zoete geur van chocolade dringt mijn neus binnen. Hij drukt nog een vederlicht kusje op mijn neus en nadien strijkt hij met zijn lippen kort over de mijne. Ik adem diep in waarna hij zijn lippen kort op de mijne drukt. Hij leunt achteruit en kijkt me tevreden aan.
"Zo. Je bent weer helemaal proper." Hij lijkt zo vol van zichzelf waardoor ik met mijn ogen rol. Met mijn hand duw ik de rest van mijn ijs tegen zijn gezicht. Tevreden leun ik nu achteruit.
"Jij niet."
Oké ik schaam me diep, maar dan ook echt diep dat ik niet door heb gedaan met dit verhaal. Om eerlijk te zijn heb ik ook geen puf meer en deel 2 speelt al veel te lang in mijn gedachten. Ik heb dus besloten om dit verhaal af te schrijven en aan deel twee te beginnen. Er is veel op voorhand klaar dus vanaf nu kun je meer van mij verwachten! Je hoeft dit verhaal niet perse gelezen te hebben om deel 2 te lezen. Het zal ook veel volwassener geschreven zijn. Ik houd van deze personages maar ik wil een andere, 'volwassenere' weg uit ermee Ik ga het wel pas activeren als dit af is! Maar het zal dus niet zo lang meer duren!

Reacties (4)

 • Chantilly

  Some things are worth waiting for ;-)

  2 jaar geleden
 • ErWasEensIk

  Snel verder!:D

  2 jaar geleden
 • Iluna

  Ooh, ik heb zo lang niet meer gelezen op Quizlet, ik was al vergeten dat dit fantastische verhaal bestond!!
  Supergoed hoofdstukje! Ik kijk uit naar de volgende!
  xxx

  2 jaar geleden
 • LarryNiam

  ik ben benieuwd:)
  snel verder<3

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen