If you consume all the Sugar.
You have to know Something:
Move of know that all it’s sugar is gone no.

THEO TDE RAND POV

Ik hol terug naar het bureo om de sleutel te halen die ik vont in de tuin waar ik dacht ik dat het die van Schruk huis was. Ik kom bij de burau van mijn werk maar ik was helemaal vergeten dat ik mijn sleutel aan amber had gegeven omdat zij nog aan het over werken is met het zoeke van de kat. Ik bel haar om te vragen naar de sleutel bos maar ik krijg de voice mail in mijn oren. “Ambie bambie!” roep ik ook van frustartie. Wat moet ik nu doen dan?! Ik ga wel gewoon naar huis want dan kan ik misschien nog mee eten met de familie maar dat is waar ook!!!!!!!!!!!!!! Ik ehb thuis ook nog een reserve sleutle bos liggen voor als ik die van mij zou kwijt zijn geraakt op de weg of ergens anders enzo.

Over een paar minuten ben ik thuis en toen was ik er al want ik woon heel erg dicht bij je kan zo naar mijn kantoor van binnen zien als je in mijn huis zit in de woon kamer en de keuken. Ik doe de deur open en ga naar binnen toe en toen zie ik dat ik roti ruik in de keuken. Ik wil de familie niet storen want ik kom alleen de sleutel halen en dan ge ik weer tteugr naar werk en dan naar schruk zijn huis. Ik wankel op mijn tenen door de gang en de trap maar dan MAU ik ga op de kat staan en de kat valt van de trap met alle krulle. “Hallo wie is daar “ hoor ik uit de keuken en het zijn mijn man Leo en mijn dochter van dertien bijna veertien sylvia. Ik “kom alleen nog maar de sleutel paken en dan ben ik er weer! Van door!” Nou dan vind ik dat heel jammer zeggen mijn man en kind want ik heb gekookt voor jou alweer. “Ja zegt ik” maar ik heb een zaak want ik ben detective dus! “Waarom ruzien jullie nu steeds dat is toch stom jullie waren altijd gelukig met zijn twee en maar soms kijken julie helemaal niet gelukig en dan ben ik weer de dupen want de roti wort nu toch koud?!!!” ik zeg al niets meer en met de reserve bos sleutel in mijn hand slenter ik naar schruk.

Poeh wat een gedoe denk ik nog en ik ga naar het huis van schruk. Het is warm buiten.

RITA POV

We zijn al bijna van de Dipjedipweg af gelope en het is nog steeds romatish want Svan kijkt me zwoel. “je kijkt nou?’ vraag ik. Maar hij vind het nog meoiilijk om te zeggen en dan ligt hij ineens op de grond en ik wil vragen ‘waarom lig je op de grond’ maar dan zie ik het al. Hij is gestruikelt. Over een vrou met een wal onder elke oog die ligt te slapen. Ze wort wakker van het gestruikel over haar. maar dan schrik ik mijn hoed en zij ook en ze roept ‘Ambie Bambie!’ en Svan verstijft als of hij een flashback ziet maar dan in zijn hoofd die komt straks.

“Rita!” riept de vrouw omhoog en ik roep “mama!” want dat is ze dus. Nu is er een moelijke stilte en we kijken naar elkar want ik heb haar wel gemist maar ze is me ook weg geschopt van het huis maar dat is omdat ze geen geld hat en zo te zien nu niet meer ‘je hebt toch geen zwerver geworden of wel mama?’ “Nee ze zegt ik was op zoek naar mijn dochter ik bedoel naar Wietske en naar Dries maar wat zijn julie dan aan het doen hier zo ver weg en toen viel ik in slaap en daarom lig ik op de grond maar wat waarom zijn jullie dan hier zo ver van je neiwe huis??’ “wij zoeken ook naar Wietske en Dries!” OKe zegt mijn moeder maar ‘wat is er met hem aan de hand?’ wijst ze naar Svan en ze wijst naar Svan zijn hoofd die helemaal onder gedompelt is in zijn gedachte goed.

SVAN POV
Flashback
Ik zie helemaal voor mij dat ik de naam Ambie Bambie hoor die heb ik al heel lang niet gehoord eigenlijk maar twee keer in mijn leven en dat was als mijn vader het roepte en dan mijn egte vader die ik nog niet ken en pas alleen ontmoet heb van mijn geboorte maar dat weet ik niet meer hoe hij er uit ziet allen maar dat hij Ambie Bambie roept want zo heeft mijn moeder voor naam. Is deze zwerver mevrouw dan mijn moeder of mijn vader nee dat kan niet zo zijn en dat is ook niet zo maar i k vraag me wel af wat hier nu weer aan de hand is !

RITA POV

“Niks hoor’zeg ik tegen mijn moeder hij is gewoon soms een beetje dromig dat komt omdat hij nog nooit buiten geweets is dit is zijn eerst keer.

AMBIE BAMBIE POV

De kat is nog steeds zoek en ik zoek er naar want dan krijg ik mijschien op slag van theo want hij is nog steeds wel leuk maar voor al mijn baas en dan kan ik meer verdienen als ik hem vint de kat. Maar waar moet ik toch beginnen want er kan over al vis zijn. Ik ging eerst nar de super bij de vis tiks maar daar is niet de kat dus ik snel verder. Toen bij de vis boer maar daar was ook niks alleen de boer en veel vis en een klant. Toen ging ik naar de vijver in het park maar daar was wel een kat maar die was niet van Roy dus ik twijfel nog om deze dan te pakken maar die verschil heb je meteen door zeker iemand alts roy die heel veel hout van zijn kat. Dan ga ik nog een laatste keer proberen en dan ga ik ecgt naar huis want ik heb nog niks gegeten en ik moet nog koken als ik thuis kom voor me zelf. Dus ik naar de zee ik neem wel de bus want het is een eindje verder. Ik koop een kaart voor de bus en stap in we rijden en het is begonnen reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen