Foto bij Chapter 139.2 ||

Alexis Sanchez


Ik grijnsde nog steeds toen ik de kleedkamer binnenliep om me om te kleden. Gelukkig had Sidney ons niet gezien - dat zou echt een regelrechte ramp zijn geweest. Ik was mijn spullen aan het uitpakken en nog diep in gedachten toen er anderen binnenkwamen, waaronder Chamberlain. Zoals ik tegen Anne had gezegd, was hij me de laatste tijd erg aan het irriteren en dat was niet zomaar. Die gast had één keer centraal op het middenveld gestaan en dacht dat hij Steven Gerrard was. Hoewel, gezien hij vaak onderuit gleed, leek hij in dat opzicht inderdaad wel op Gerrard, dacht ik gemeen. Ik besloot niks tegen hem te zeggen en ging alvast eerder het veld op om me warm te lopen. De training verliep over het algemeen goed, tot we aan het eind 'boxes' moesten doen. Eigenlijk was dat een soort variant van lummel, maar dan voor professionele voetballers. Alex was degene die in ons groepje van zes in het midden moest staan en de bal moest afpakken. De bal ging gemakkelijk heen en weer en Alex kwam er niet aan te pas, wat me wel een beetje deugd deed. Dat opscheppen was dus voor niets, ik wist het al die tijd al. Ik wilde de bal net naar iemand anders schoppen, totdat ik klappen tegen mijn enkel voelde en ik snel de grond van dichterbij zag. Een pijnscheut ging door mijn enkel heen, maar het was de woede die overheerste toen ik overeind kwam.
'What do you think you're doing?!' riep ik naar Alex en stormde op hem af, maar werd al snel tegengehouden door spelers zoals Granit Xhaka en Mustafi.
'I was just trying to get the ball, don't be upset about it.' wuifde Alex het weg en wilde weglopen, maar ik was nog niet klaar.
'Get the ball?! You were trying to injure me! Don't fool me!'
'Now you just gotta shut up, alright?!' Alex werd nu ook pissig, maar werd op zijn beurt ook weer tegengehouden door een paar spelers. Ik werd toen meegetrokken door Xhaka en Mustafa die op me in probeerden te praten en uiteindelijk werd ik weer wat rustiger.

Nadieh Ramsey


Gelukkig kwam er ook weer een eind aan vrijdag. Begrijp me niet verkeerd - ik vond de baan bij Adidas erg leuk en had het zeker getroffen, maar het weekend bracht wel altijd iets extra's. Wat minder was, was dat Theo morgen een uitwedstrijd had en vanavond niet thuis was. Maar goed, Anne en ik hadden al geregeld om een filmavond te hebben. Ik zou voor een lekker stukje gebak zorgen terwijl Anne de andere snacks regelde.
'Sorry it took so long! There was this enormous queue at the bakery and then to get into the underground at Notting Hill was just disastrous.' zuchtte ik terwijl ik Anne's huis binnenliep. Ik zette het doosje van de bakker op tafel en zag daarna pas dat ze er niet helemaal bijzat met haar hoofd. 'Anne? You okay? How did it go with Sidney?' Anne keek op en glimlachte.
'Oh, that went well! She freaked out when she couldn't get the chewing gum out and I had to cut a piece out of her hair. I still got it in a small plastic bag in my bag, we need to send it tomorrow.' Ik knikte en trok mijn neus op.
'I'm glad I didn't have to do that. Having her hair with chewing gum in my purse, ew.'
'No, you'd rather carry condoms.' pestte Anne me, waarna ik mijn ogen rolde en op de bank naast haar plofte. Ik nam al een hap van mijn cupcake - jemig wat had ik een honger. Atom leek het ook wel lekker maar ik kon hem gelukkig wegdrukken voordat hij er een lik van nam.
'So what has been occupying your mind then?' vroeg ik. Anne zuchtte.
'I just heard Alexis and Alex had a fight at the training ground.'
'Theo told me some players were having beef every now and then yeah.' zei ik terwijl ik het me het gesprek herinnerde dat ik eerder met Theo had gehad die avond ervoor. Theo was niet zo'n iemand die dat soort dingen snel erg vond, maar het bleek er zo nu en dan toch wel vijandig aan toe te gaan.
'It just bothers me because now they have an away match and stuff.. I hope it doesn't affect their team spirit.'
'Well it can never not-affect it, but who knows. They're professionals, they should be able to cope with it.'
'I guess you're right.' zuchtte Anne uiteindelijk en nam een hap van haar muffin. 'So what do you want watch? I've started Game Of Thrones, wanna marathon that?'
'I can never say no to a bit of Daenerys even though I have seen it all.' grijnsde ik toen.
'You probably just want some ideas for you and Theo.' mompelde Anne terwijl ze een aflevering startte.
'Can you shut up and let me live?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen