Foto bij 30. Head. Shoulders. toes.

Keep your head up above.
With the weight shoulders on top.
Till you touch your toes.

ps dit is wat la nggeduurt omdat ik heel druk was met dinge namelijk een heel spanennde maar dat komt later. en ik heb echt fens gehad en dat is ook naturlijk spannedn om mee te werken maar dit is de spannende finake van de eerste faas en kan je er toch geen genoegvan krijgen dan kan je wachten of naar de wikipedai maar niet erchte maar die van mij gescheven zo dat het niet zo moeiljik is alemaal is op https://nl.tjidsbestek.wikia.com en dan kan je binenkort kijken naar fase 2 op deze site!!!!!!!!!!!! x

AMBIE BAMBIE POV

Ik zit in de bus op we gen dan stap ik uit bij de halte aan zee met zonsondergang want het is al laat en ik moet nog eten koken spagetti want dat heb ik nog thuis met toomats saus. Ik zucht diep zucht want ik ben moe en kijk naar de zon die onder is gegaan en gaat en ik zucht.
“Waars toch die ka’t gebleven zucht ik en ik kijk om heen en, zie niks.
“Mauwiauw!’ “’ roep ik hard. Ik hoor een mauw terug maar niet de goeie goeie dus doet nog es eens een keer en weer een andere. Jammer ik zucht en kijk naar mijn voeten. WAT Maar????? een krabbetje loopt langs de voet die van mij. Een KRABtje dan klien. Maar dat kan toch niet ik denk “Nee dat’ kan’ niet” dat moet van Schork maar dies op see niet hier of net geweest toch?
Ik kijk nog eens goet. en kschork schrok het is Schrok krab want hij heeft een baard
De Randt Eland!!!! Wat doet ie hier
Ik bokt het op en ik weet snel naart beuro want diet is goed voor Theo want hijs detective. Schork is aant het landje gewissen. Ik ren terug want de bus is belangrijk en ik heb honger. Ik kijk met rennen op mijn mobiel. Ik gebeld door Theo? ik had het op stil dus ik zag niet dat ik niets hoorden. Sit ik moet ook nog op de bus wachten de laatste is al geweest dus moet wachten of lopen maar Dipjedip is best wel ver. Tot morgen.


DRIES POV

Ik kijk rond op boot de. Wietske slaapt e ik bloos lief een beetje. Dan kijk ik naar Schork maar de krab is weg! Als iemand die vint dan er bij wij oh nee! “”’We moeten aan land!” schreeuw ik naar hem en Wietske wordt wakker?!?!???


LERAAR POV

Ik ben les aan het geen, maar toch niet want ik droom. Wakker! En toen was ik in bed en ik hhijg want het was een zwaar op de maag droom, maar wacht! eens. Ik droomde dat eens in de klas met Wietske en Dries zonder want die zijn kwijt met al mijn zwangerschap testen, maar met de rest van de klas het filmpje liet zien hoe ze die stalen.
Als ik een filmpjes hebt dan heb ik bewijs dat zijn stalen en dat Wietske zwanger is aha. Mijn de buurman is detective van plitie van dipje dip Theo de Randt heeft dus camera’s hangen ook bij mijn gad. Ik gaa ze halen die tapes en dan heb ik ze! Ik ga nu!
Leo Lasagne doet huilie open. ‘Ja! Watdan? Toch? zegtie tegen me. ik vint dit ongemakkelijk. “Is theo thuis?” Leo Lasagne zegt nee. Oke zeg ik Ongemak en ga weer naar huis. “Dag leraar tot morgen bij de school!’ zegt leo en huilent gaat hij slape want liefde is moeilijk.


RITA POV

Maar je moet wel weer naar je nieuwe huis van Schruk!”” zegt mijn mamoeder. en ik schudt. Nee het moet!! ik heb er voorgevoel dat er iets heeleel erg is. En ik moet gaar helpen want ze heeft mij als beste vriendin sinds het aller aller eerste begin!”
Svan staart in zijn gedachten en let niet op maar dat is niet erg, dit is tussen de moer daar en mij dus hij kan lekker door denke. met dachten.
Mama zucht. Rita, kom maar met de mijne eve mee. ‘En Svan?! Vraag ik?
Die is wel veilig hoor hier. Daar is hij naar de gedachten. Ik knik want dit is best logisch dus ik ga met mijn moeders mee en laat Svan staan. Ik zeg wel dat ik zo terug ben hoor!
Weer eens in die ouwe huis van mijn moeder en ze zet thee. Ze zegt erbij “Ik moet je iets heeels belangrijks vertellen Ritabol”
Oke zeg ik reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen