Foto bij Chapter 141.2 ||

Alexis Sanchez


'You're such a little tease.' grijnsde ik naar Anne en begon haar nogmaals te zoenen. Anne grijnsde tegen mijn lippen en kuste me ook. Ik trok haar iets dichter tegen me aan en zoende nog even verder. 'Shall we go upstairs?' Anne rolde haar ogen.
'Will that make you less dramatic?'
'Maybe.' knipoogde ik. 'There's only one way to find out.' Anne grinnikte toen ik haar mee naar boven trok. We strompelden naar het bed en vielen daar even later op, terwijl er verschillende kledingstukken af werden gegooid en ik Anne's hals kuste, vervolgens haar sleutelbeen en afzakte naar haar navel. Ik grijnsde even zelfingenomen toen ik haar versnelde adem doorhad en knipoogde.
'Ready?'
'Shut up.'

De volgende ochtend ging ik weer naar de training en moest Anne ook mee. Ze moest vandaag ook bij onze photocall aanwezig zijn en het zou nog moeilijk zijn om onze ogen van elkaar af te houden, vooral na gisteren. Tevens zou Anne vandaag het stukje haar wegbrengen, en konden we dus ook nog niets aan Sidney laten merken. Na de individuele foto's moesten we men z'n allen op de foto, wat altijd wel voor wat commotie zorgde. Ik werd naast Laurent geplaatst, die weer naast Wenger zat en de Community Shield voor zich hield.
'Dude, isn't this awkward?' hoorde ik achter me. Het was Nacho die achter me stond, terwijl de fotograaf iedereen nog netjes aan het neerzetten was.
'What is awkward?' vroeg ik niet-begrijpend. Hij zuchtte.
'Well, Anne being here and all.' zei hij en keek naar de brunette die verderop stond en druk bezig was voor een artikel. Ik haalde mijn schouders op. Niemand wist of we überhaupt bij elkaar waren, dus ik snapte wel dat hij het zich afvroeg.
'It's alright.' zei ik toen en draaide me weer om naar Stuart die inmiddels klaar was met iedereen en achter de camera stond.
'Alright everyone, look over here! One, two..'

Nadieh Ramsey


'Oh my god babe! You look so gorgeous on the pictures! This Arsenal red is so good.' grijnsde ik toen ik het filmpje van Arsenal aan het kijken was over de fotoshoot. Theo kwam net de kamer in met een dampende kop koffie voor ons beiden en een pak digestives met chocola onder zijn arm, al was dat meer alleen voor mij dan voor ons beiden. Meneer mocht niks aangezien het seizoen gewoon bezig was, maar dat liet des te meer koekjes over voor mij. Op mijn gemak legde ik mijn benen over Theo's schoot toen ik me het helemaal gemakkelijker maakte. Hij grijnsde en aaide even over mijn scheen.
'Thank you, the photocall was actually fun to do. Well, it always is.'
'That's cute.' grijnsde ik en nam voorzichtig een slokje van het kopje en klapte mijn laptop dicht. Automatisch gingen mijn gedachten wee naar het feit dat we binnen een paar dagen te weten zouden komen of Sidney familie zou zijn. Als dat zo was, zou zij heel wat uit te leggen hebben. Ik wist zeker dat ze het zelf wel wist. Ik vroeg me af of ze ook donderdag naar de wedstrijd zou komen. Donderdag was de eerste Europa League wedstrijd voor Arsenal en dat was bet wel een momentum natuurlijk. Of het een goede of slechte was, dat liet ik in het midden.
'I really hope you play on Thursday.' glimlachte ik naar Theo. Hij glimlachte terug.
'So do I. It's been too long.'
'I agree, I wanna see you running on the pitch again, babe.' Hij grijnsde nog naar me en ik wist gewoon dat hij het waardeerde. Ik dronk het laatste slokje koffie op,zette het kopje op tafel en sloeg toen mijn armen rond Theo's nek en legde mijn hoofd tegen de zijne.
'What happened to you to become all soft tonight?' grijnsde Theo. Ik haalde mijn schouders op.
'Maybe because I could let my dirty side out yesterday. Balance is life, you know.' Theo moest lachen en aaide of mijn arm.
'Fine, you win. Wanna cuddle then to soften your cheesy feels? Are do you wanna talk to me more?'
'Theo!' riep ik en keek hem verontwaardigd aan. 'Why can't I be cheesy for once and just say I love you very much and like I feel that I'm really lucky without you making fun of me?!'
'Because it makes me really happy.' grijnsde hij terug en knipoogde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen