Foto bij 1. Waar het allemaal begon.

Daar ging ik dan, samen met mn vader, stiefmoeder (Natas) en zus naar de camping. Gelukkig was het niet heel lang rijden, want geduld had ik nooit. Toen we op de camping aankwamen was het al hartstikke donker. We hebben nog wat gedronken en gesnoept tot het tijd was om naar bed te gaan.
De volgende morgen stond ik vroeg op om naar de knutselclub te gaan, toen ik daar aan kwam stonden er al een aantal kinderen voor de deur te wachten. We gingen naar binnen en begonnen aandachtig te luisteren naar de uitleg, waarna we bezig gingen met het maken van een vetbol. Totdat ik me op een begeven moment niet meer zo lekker voelde. Het was een naar gevoel in mijn onderbuik, ik ben toen terug gelopen naar de caravan waar papa en Natas lekker een kopje koffie zaten te drinken.
De dag vloog voorbij, maar het nare onderbuikgevoel ging maar niet weg. In de avond besloot ik toch nog even te gaan voetballen met een vriendinnetje die ik op de camping had leren kennen. Ik mocht nog een uurtje voetballen tot ik naar de caravan moest, maar opeens zag ik dat mijn vader en Natas aan kwamen lopen. Ik had geen idee wat er aan de hand was maar ik moest mee naar de caravan. Ik zei doei tegen mijn vriendin en liep mopperend met mijn ouders mee, totdat ik mn zus aan zag komen lopen. Ze keek naar beneden en ik zag dat ze aan het huilen was. Ik begreep er helemaal niks van en vroeg nogmaals wat er aan de hand was. Ik kreeg geen antwoord, dus ik liep braaf mee naar de caravan. Toen we bij de caravan aankwamen moest ik gaan zitten naast Natas, papa en mijn zus gingen ook naast elkaar zitten. Ik keek om me heen, en zag allemaal verdrietige gezichten. Wat was er aan de hand vroeg ik me af. Papa begon te praten, hij vertelde dat mamma erg ziek was. En dat mamma overleden was.
Ik begreep er niks van. Dat kon toch helemaal niet? Mamma was toch nooit ziek?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen