Dit is allemaal verzonnen!! En voor de mensen die naar de middelbare school moeten? Je went er vanzelf wel aan(= Iedereen is zenuwachtig op de eerste schooldag!! Veel leesplezier!!

Lief....lief dagboek
Ik ben net uit school, Dat was de laatste dag van de basisschool. Ik mis mijn vriendinnen nu al. Hoe zou het zijn op de middelbare school?
Veel huiswerk en lange dagen.. Ik ben echt super zenuwachtig, Wat er gaat komen. Ik heb gehoord dat de kans best groot is, Dat mijn vriendin en ik bij elkaar in de klas zitten. Okke ik moet gewoon rustig blijven (ademt uit). Maar het probleem is, Ik kan het niet. Het is daar net een groot doolhof.
Hoe moet ik ooit de weg vinden? Deurbel gaat: ding dong. Mijn moeder deed open. Ze kreeg een grote doos mee, En daarin zaten schoolboeken en werkboeken in. Op de brief stond dat ik het moest in kaften. Ik was klaar en het was ondertussen was het al avond.
En ik ging maar eens slapen...De eerste schooldag...
Het weekend was al voorbij en ik ben nog steeds niet van mijn zenuwen af. Ik heb hele nacht, Alleen maar zitten denken en denken.
Wat er zou kunnen gebeuren. Maar vandaag is het zo ver mijn eerste schooldag...
Mijn tas staat al klaar en ik ben klaar voor vertrek...


Vervolg... Mogen jullie zelf bepalen.
Laat in de reacties achter. Hoe haar eerste schooldag begint en afloopt!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen