Hoi!
It's been two years, I know 😱
Maar er is zoveel gebeurd in de afgelopen twee jaar, ik wist gewoon niet waar ik tijd vandaan moest halen om te schrijven.
Toen ik twee jaar geleden stopte met dit verhaal, begon ik aan mijn opleiding tot buschauffeur. Inmiddels doe ik dat anderhalf jaar, 5 tot 6 dagen per week!
Maar nu begon het schrijven toch weer te kriebelen... dus ik ga weer verder waar ik gestopt ben!
Sorry voor degene die een abbo hadden, en ineens niks meer te lezen hadden 👼🏻

'Maar mam, wat als ik nou een jaar mijn studie stop zet? Als dan volgend jaar blijkt dat de muziekwereld niet voor mij weggelegd is, pak ik mijn studie weer op. Deze kans kan ok toch niet laten schieten, mam? Hier droom ik al van sinds ik een kleine Kyra was!' Ik ratel en ratel maar door om mijn moeder te overtuigen dat dit de goede keus is. Ze kijkt me, nog steeds enigszins twijfelachtige, aan.
'Nou, vooruit. Maar als het niks wordt, ga je echt terug naar school hoor!' Zegt ze, al wijzend met haar vinger zoals strenge moeders doen.
'Ja mamsie, I promise!' Ik geef haar de grootste knuffel die ze ooit gehad heeft, en vlieg daarna Joycelyn om haar nek.
'Oh mij god, Kyra! Je gaat op tour!' Als twee kleine kinderen springen we in elkaars armen door de hal. Alle bandleden, en mijn moeder, liggen in een deuk om ons enthousiasme.
'We gaan op tour, Joycelyn! We! Ik kan dit toch niet zonder jou! Toch?' Ik kijk hoopvol richting Dotan.
Hij schiet in de lach, 'ja natuurlijk mag ze mee! We kunnen altijd wel een paar extra handen en wat extra...' hij kijkt naar Mark, 'gezelligheid gebruiken.'
Jos en Mark kleuren allebei een beetje lichtroze, maar de uitdrukking op Jos haar gezicht veranderd al snel in een grijns.
'Awesomeeee! Dan kan ik mooi oefenen op mijn concertfotografie!'
'Oh je fotografeert?' Vraagt Dotan geïnteresseerd.
'Ja, ik ben afgelopen schooljaar afgestudeerd en dus officieel fotograaf, maar we is altijd ruimte voor verbetering.' Antwoord Joycelyn.
'Super, als je wilt kan je de officiële foto's gaan maken voor onze Facebookpagina. Een fotograaf hadden we nog niet.'
'Nou, het moet niet gekker worden! In twee dagen tijd hebben jullie ineens allebei een compleet ander leven!' Lacht mijn moeder.
'Ja, wie had dat gedacht.' Grinnik ik.
We drinken op ons gemak nog even wat in de kleedkamers en als de crew klaar is met afbouwen, vertrekken we met een taxibusje naar ons hotel.
'Ik vind wel dat we dit eventjes moeten vieren hoor! Dansjes en drankjes op mijn kosten vanavond!' Verkondig in t ritje terug. 'En vanavond zonder alcohol nog eens proberen.' Fluister ik plagend in Dotan zn oor.
'Niet smoezen in gezelschap!' Roept Anthony lachend

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen