Foto bij Chapter 147.2 ||

Alexis Sanchez


Ik fronste even toen ik Nadieh door de gangen van Colney zag lopen. Wat deed zij hier? Het was toch zaterdag? Moest ze niet gaan winkelen met Anne?
'Oh hi pitbull.' grijnsde ze toen ze me zag en zwaaide sarcastisch. Ik kon er wel om lachen deze keer en zwaaide terug.
'What brings you here? I thought you were gonna go and do something with Anne?' Nadieh haalde haar schouders op.
'Well, not that I know. I just came to see my boyfriend.' Pas nu viel me op hoe haar haar door de war zat en ze nog lichtrode wangen had. Ik kneep mijn ogen even samen, maar voordat ik de kans kreeg om verder te praten, onderbrak iemand me al.
'Ramsey! What on earth are you doing here on a free saturday?' Het was Alex die erbij was komen staan en keek ons geamuseerd aan. Ik rolde mijn ogen en kon het niet hebben met deze twee, dus wilde doorlopen voordat Alex iets opviel. 'Have you been working out in our gym? You seem like you did!'
'Nothing you need to know of.' probeerde ze nonchalant te zeggen en glimlachte naar mij. 'I'll see you later. Say hi when you see my lovely sister.' Ze glimlachte naar me en liep langs ons heen. We hoorden slechts het geklik van Nadieh's hakken wegtikken, waarna ik Alex geen blik gunde. Het was geen geheim dat Alex en ik niet heel goed met elkaar konden, zeker het laatste seizoen niet. Geluidloos liepen we verder naar de kleedkamers en hadden we elkaar nog steeds niet aangekeken toen we erin stonden, maar gelukkig had Alex al snel weer iemand anders gevonden dus was het minder ongemakkelijk. Ik kon niet wachten om Anne weer thuis te zien, dus maakte ik dat ik m'n spullen opruimde en thuis arriveerde. Met een brede glimlach keek ik naar Anne, maar zag dat zij niet zo breed terug lachte. Sterker nog, ze zat er een beetje sip bij.
'Love, still thinking about Sidney?' vroeg ik en kwam bij haar op de bank zitten, terwijl ik mijn armen rond haar heen sloeg.
'I just cannot get it out of my head.' mompelde ze en keek me zielig aan.
'But maybe I can?' grijnsde ik en begon haar te kussen.

Nadieh Ramsey


Ik had Gossip Girl opgezet op Netflix, maar kon mijn aandacht er niet bij houden. Uitgestrekt lag ik over de bank en dacht nog terug aan wat er zonet was gebeurd. Eigenlijk kon het echt niet, maar tegelijkertijd was het zó verschrikkelijk leuk. En sexy, maar dat spreekt voor zich. Ik hoopte dat het rode snel uit mijn gezicht zou verdwenen en kwam weer van de bank af om wat te drinken te pakken.
'Hi pretty lady!' hoorde k Theo zeggen toen ik net een glas water aan het inschenken was en lachte toen ik de armen rond mijn buik voelde en zijn lippen op mijn wang.
'Hi handsome. How's life?' Ik draaide me om en zette het glas neer, waarna ik Theo nog een keer kuste en op het aanrecht hupste.
'Life's great.' knipoogde hij, waarna hij alweer zijn ogen sloot om me te kussen. Ik ging iets achteruit met mijn hoofd zodat Theo me eerst verward weer aankeek, en toen lachend zijn hoofd schudde toen hij mijn grijns zag en me alsnog kuste.
'Great way to end one of the last sessions in Colney this season right?' grijnsde ik toen we uit gekust waren.
'It's what you call one of the last.' zuchtte Theo vermoeid.
'Oh come on, it's just a month left! That's fairly okay!' sprak ik hem moed in.
'Yeah, and after that it's the world cup... In Russia. That's different.' Ik glimlachte even en streek over Theo's haar.
'I'm glad you're going to that one. It's been a long time coming. You deserve it.'
'Aw babe.' grijnsde hij en aaide even over mijn bovenbenen. 'I wouldn't want to share it with anybody else than you.. so even though it's in Russia.. Would you like to come with me? Chile is there too so I guess Anne will be.. and of course Andriani will be there.' Ik grijnsde breed en knikte al voordat Theo was uitgesproken.
'Of course I want to go with you! I'm so glad you asked me with you! Yes!' Blij sloeg ik mijn armen rond zijn nek en knuffelde hem snel, waarna ook blij lachte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen