Foto bij Chapter 148.2 ||

Theo Walcott


'Babes, why the long face? You won!' Nadieh zwaaide met haar hand voor mijn gezicht om mijn aandacht te trekken. Ik keek op en slaakte een zucht. We hadden inderdaad weliswaar gewonnen, maar het was met de hakken over de sloot, en dan tegen een degradatiekandidaat als Crystal Palace! We hadden met gemak moeten winnen vandaag. In plaats daarvan werd het een flauwe 1-0.
'I know but the performance was poor. Afterwards there was even beef again in the dressing room...' Ik dronk mijn glas leeg en deed toen het teken aan de ober om de rekening te brengen. We hadden zojuist gezellig gegeten in een Indisch restaurant, maar toch bleven die zorgen maar door mijn hoofd rondspoken.
Nadieh keek me verrast aan. 'Beef? What happened this time?'
Het was een heel gedoe. 'Some guys are blaming others for not playing with passion and how they're already thinking about the holidays. It's a mess, Nadieh. The season ends next month and we're still outside of the top 4. We have to finish fourth to get that Champions League spot.'
'That's so stupid. There are only a few games left! Can't you just stick together for a little longer and fight for that Champions League ticket?' vond Nadieh.
'I know but it's easier said than done,' zuchtte ik.
'Why are footballers such selfish assholes sometimes? I'm glad you're not like that. Anyway, shall we have a nice walk around time? Fresh air might do you good', stelde ze voor.
Ik vond het goed waarna we nog een toertje liepen in de buurt van Piccadilly Circus. Opeens spotte Nadieh een kraampje waar een heerlijke wafelgeur vandaan kwam. Ze trok aan mijn mouw en sleepte me mee.
'They have bubble waffles! I've always wanted to try those!' riep ze enthousiast.
'I have no idea what they are but let's get some!' lachte ik. Toen we bij het kraampje stonden en aansloten in de rij merkte ik pas wat ze bedoelde met "bubbelwafel" en het water liep me al in de mond.

Anne Ramsey


Na de wedstrijd tegen Crystal Palace nam Alexis me mee naar een chic restaurant aanbevolen door onder andere Giroud en Özil. Voor mij hoefde het niet zo duur en stijlvol te zijn, maar Alexis hield er wel van en ik kon wel afleiding gebruiken. Ik kon nog steeds Sidney niet van me afzetten. Eerst Blake, nu zij... misschien trok ik gewoon de verkeerde mensen aan.
Het etentje was eigenlijk erg ontspannen en het was fijn even in een andere setting te zijn dan thuis of op het werk. Wanneer Alexis ging afrekenen, appte ik Nadieh nog. Ze had ook een date night en ik was benieuwd hoe die verliep. Prompt kreeg ik een bericht terug.

Nadieh: Theo and I got bubble waffles!!!!

Eronder had ze nog een foto bijgevoegd en ik was op slag jaloers. Dat zag er echt heerlijk uit! Vooral met die chocoladesaus en bosvruchten erbij! Ik reageerde meteen terug.

Anne: That looks so yummy!! Send me the address so Alexis and I can get one too!

Nadieh: Hahah! Theo is definitely enjoying his!

Ze stuurde me een nieuwe foto door, deze keer van Theo wiens mond onder de slagroom zat. Ik antwoordde met nog een paar lachende emoji's en zag toen Alexis terugkomen.
'Babe, Nadieh and Theo got bubble waffles! Now I'm definitely craving one!' zei ik en toonde hem Nadieh's foto's.
'But we just ate!' grinnikte Alexis.
Ik haalde mijn schouders op en wreef over mijn buik. 'I always have room left for delicious foods.'
Uiteindelijk gingen we op zoek naar de winkel die de bubbelwafels verkochten. Het was niet zo ver van het restaurant dus konden we gemakkelijk te voet gaan. Kon ik alvast enkele calorieën op voorhand verbranden. Plotseling verschenen er paparazzi en ik versnelde mijn looppas.
'Anne! Alexis! We want to know everything about Sidney! Anne, did you know she was your sister? This isn't the first scandal in the Ramsey family!'
Ik probeerde ze te negeren, maar ze bleven doordrammen. Het hele gedoe was "hot news" voor de roddelbladen waardoor ze me niet met rust lieten.
Verwoed draaide ik me uiteindelijk naar ze om. 'Can't you just leave me alone?! This is none of your business! And stop taking bloody pictures!'
Ik had er echt genoeg van! Van alles! Ik griste de camera uit een fotograaf zijn handen om die vervolgens op de stoep te gooien. Ik schrok zelf toen ik het toestel in brokken zag liggen.
'What the fuck, you bitch! You can pay for the damage!' riep de fotograaf laaiend.
Alexis greep mijn arm en trok me mee waarna hij een taxi aanhield.
'Díos mio!' riep hij toen we in de taxi zaten en de woedende paparazzi achter ons lieten. 'I get that they were rude asking these questions but did you really have to destroy their camera?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen