Dotan pov!

Als ze in mijn oor fluistert dat ze gisteravond nog eens over wil doen, alleen dan zonder alcohol, stijgt het bloed naar mijn wangen. Mijn gedachten slaan op hol bij de gedachte aan haar lichaam dicht tegen dat van mij, haar heupen mee deinend op de maat van de muziek.
'Dotan? Dotan!'
Ik schrik op uit gedachte als ik Mark mijn naam hoor roepen.
'Waar zit jij met je hoofd, man? We zijn er.' lacht Youri.
Met het schaamrood op mijn kaken betaal ik de taxichauffeur en stap het busje uit.
We spreken, net als gisteren, af dat we over een uur weer meeten in de lobby. Alleen de moeder van Kyra zeggen we gedag. Die zag het niet zo zitten om met ons te gaan stappen, wat ik me uiteraard heel goed kan voorstellen.
Kyra en Joycelyn gaan richting hun kamer en Mark en ik ook. Dat geeft me mooi de gelegenheid om Mark even uit te horen over wat hij en Joycelyn allemaal hebben uitgespookt gister. Eenmaal boven spring ik eerst even onder de douche, poets mijn tanden en trek de netste kleding aan die ik bij me heb. Bordeauxrood overhemd, zwarte skinny en een paar nette schoenen. Als ik de badkamer uit kom zit Mark al omgekleed en wel op de rand van het bed te wachten.
'Dus, vertel. Wat heb jij allemaal uitgevreten gisteravond? Vraag ik, met een grijns.
'Helemaal niks.' Antwoordt hij met een poker-face.
'Ik geloof er helemaal niks van, vriend! Ik zie jou wel vaker als je net je bed uit komt, maar je haar zit nooit zo wild!'
'Nee, echt niet! Zoiets zou ik toch nooit doen!' Zijn poker-face begint scheuren te vertonen en ik zie dat hij moeite moet doen om zijn grijns te verbergen.
'Liar liar, pants on fire!'
Hij houdt het niet langer en schiet in de lach. 'Ik kan je er twee dingen over vertellen, één; het was een geweldige nacht, twee; ik heb zeer weinig geslapen.'
'Nice man, nice!' lach ik, en geef hem een high-five.
'Enne?' zegt hij, terwijl hij me vragend aankijkt.
Ik schud nee. 'Nee man, vanavond in de herkansing. Ze vond het te snel gaan. Wat ik ergens wel snap natuurlijk, begrijp me niet verkeerd! Maar dat meisje doet wat met me. Al meteen toen ze op me af kwam lopen op songbird dacht ik bij mezelf; Dit is ze. Dit meisje hoort bij mij.'
'Sentimentele lul dat je ook bent af en toe he.' lacht Mark, terwijl hij me een klopje op mijn schouder geeft.
Ik schud al grijnzend mijn hoofd. 'Kan er niks aan doen man. Kom we gaan vast naar beneden, die meiden zullen zo vast ook wel klaar zijn.'
Mark trekt zijn schoenen aan en we lopen richting de liften, waar we Youri, Anthony en Reinier tegen komen. We nemen met z'n vijven plaats in de lobby en een kleine tien minuten later komen Kyra en Joycelyn aangelopen. Als ze voor ons staan, draaien ze een rondje.
'En?' vraagt Joycelyn lachend.
Mijn ogen glijden van Kyra's hoofd naar haar tenen. Haar haren zijn gekruld, haar lippen rood. Ze heeft een mosterdgele top aan, met een v-hals die bijna tot haar navel reikt. En een leren broek. Fuck, die leren broek...Haar kont..., denk ik terwijl ik op mn onderlip bijt.
'Ik denk dat je goedgekeurd bent, Kiertje.' zegt Joycelyn, terwijl ze haar lachend in haar zij port met haar elleboog.

Reacties (1)

 • VampireMouse

  Mijn nieuwe abo heb je! Super verhaal ben heel benieuwd hoe 't verder gaat!

  Xx

  11 maanden geleden
  • CurvyAngel

   Wat lief, dankjewel! Het nieuwe deel komt er vanmiddag aan! 😁😘

   11 maanden geleden
  • VampireMouse

   Jeej! Ben benieuwd 😂

   11 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen