Foto bij Chapter 151.2 ||

Alexis Sanchez


Ik trok mijn vlinderstrikje nog goed voor de spiegel en keek tevreden naar mezelf. Mijn haar was goed gestyled, er waren geen oneffenheden en mijn pak van Arsenal zat mooi. Goed, dan konden we het einde van het seizoen bijna gaan vieren. Nou ja, veel te "vieren" viel er niet. Ik was er wel klaar mee voor dit seizoen.
'Are you almost ready?' riep ik naar Anne, nadat ik klaar was. Ze was nu al even in de badkamer bezig.
'Just a few more minutes!' riep ze terug, waarop ik besloot om alvast naar beneden te gaan en alles bij elkaar te pakken. De uitnodigingen, sleutels van het huis en de auto, dat soort dingen. Het was pas toen ik me omdraaide dat ik Anne daar zich staan in een prachtige, zwarte jurk. Ik moest m'n best doen om m'n mond niet open te laten zakken. Er kwam een grote grijns op mijn gezicht en ik liep langzaam op haar af.
'Well, what do you think?' grijnsde Anne en zwierde even met haar jurk rond.
'I think it's truly amazing.' grijnsde ik. Ik legde mijn handen op haar heupen en trok haar naar me toe. 'And it definitely cheered me up. I wasn't so fond on going but seeing you in this dress.. it totally changed my attitude.' Er vormde zich ook een glimlach rond Anne's lippen, waarna ze me kuste.
'Well good. It's the last festive moment of the season, Alexis, I'm sure you'll miss them once you're apart for a few weeks. Let's have fun tonight, alright? I know it hasn't gone smoothly but it's time to straighten that out tonight!' Ik zuchtte en schudde lachend mijn hoofd.
'Fine, you changed my mind. Let's go!' We stapten in de auto en reden snel naar het Emirates, waar het al bruisde van de energie. Ondanks alles leek iedereen vrij vrolijk gestemd te zijn.
'Pitbull, sister, how lovely to see you!' hoorden we toen en zagen Nadieh en Theo staan.

Nadieh Ramsey


We hadden met Anne, Alexis, Aaron en Colleen staan praten en hadden het erg gezellig. Na een tijdje verdween het bestuur van Arsenal, dus werd iedereen wat losser en de muziek ging tevens wat harder. Ik glipte er met Theo even tussendoor naar de bar, waar we wat drankjes bestelden en we genoten van de aandacht die we voor elkaar hadden.
'Did I say you look absolutely stunning tonight?' grijnsde Theo in mijn oor, waarna ik ook lachte en hem kuste op zijn wang.
'Thank you, I can say the same about you though. You're so handsome in a suit. Well, always but especially in a suit.' Hij knipoogde terug en drukte me even tegen zich aan. 'I'm so happy, Theo.' zuchtte ik toen gelukzalig voordat ik hem weer aankeek.
'I know. Me too, love.' gaf hij toe en kuste me dit keer snel op mijn mond, waarna de barman kuchte als teken dat de drankjes klaar waren. Met het dienblad liepen we weer terug naar de tafel, maar de aandacht van de anderen was ergens anders op gericht.
'What are you guys looking at?' vroeg ik en probeerde de blikken te volgen.
'Alex is drunk.' zuchtte Colleen, die natuurlijk ook wist van alle ruzies die er waren geweest tijdens het seizoen. Het was geen geheim dat de meesten ook met Alex klaar waren. Ik zuchtte; eerst was hij echt een van mijn beste vrienden bij Arsenal: waarom was hij zo anders geworden over die tijdsperiode? Afijn, snel ging het gesprek weer over koetjes en kalfjes en vloeiden de drankjes ook rijkelijk, toen ik uiteindelijk gewillig werd meegetrokken door Theo om te dansen.
'I love it more and more every time you pull me onto the dancefloor instead of the other way around!' grijnsde ik.
'I know, that's why I make a complete fool out of myself to make you happy.' grijnsde hij cheesy, waarna ik mijn ogen rolde.
'Oh come on, you do not make a complete fool! You just need me to dance a bit sexy and you're good.' knipoogde ik, waarna ik dicht tegen hem aan stond en met mijn heupen zwaaide. We hadden erg veel plezier, totdat er plotseling een slownummer werd ingezet en we dus moesten slowen. Ik vond het niet erg, het was net non-stop knuffelen. Na het nummer zoende Theo me kort en ik ging zo op in de kus, dat ik niet eens doorhad dat Alex naast ons stond.
'If that isn't the happy loved-up couple.' zei hij zoetsappig met een dubbele tong. Ik zuchtte.
'Why are you drunk?' vroeg ik hem, totaal zijn vraag negerend.
'And if that isn't my prior best friend! How have you been after our romantic kiss?' Met grote ogen staarde ik hem aan.
'Alex, shut up.' waarschuwde ik hem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen