Foto bij Missing you guys!

Heeey!!

Ik kreeg de tip toch nog even een berichtje te plaatsen, aangezien het mogelijk kon zijn dat de laatste gemist is. Ik merkte dat er maar een beperkt deel van de abo's deel 2 had gevonden, en het kan een ongeluk zijn of een keuze om niet door te lezen, maar het zou zonde zijn als je de boodschap hebt gemist en graag door wil lezen. Dus voor al die lezers:

Deel twee van A Darkened Heart is van start gegaan en ik nodig jullie nogmaals uit om Eleanor in haar verhaal te volgen! ^^

Het kan natuurlijk net zo goed zijn dat jullie besluiten het hierbij te houden, no hard feelings, in dat geval wil ik jullie allemaal bedanken voor het lezen en voor alle liefde die jullie mij en A Darkened Heart gegeven hebben! Het was me een avontuur en ik heb ontzettend veel geleerd, ook van jullie. En voor iedereen die wel besluit door te lezen, ontzettend awesome! Ik hoop dat ik jullie weer kan verrassen met een nieuwe verhaallijn en nieuwe mysteries! Ik ga mijn best doen! Thank you again for the time and your passion!

klik hier voor deel 2

(flower)

Reacties (2)

 • VampireMouse

  Ik zie hem al op 28 staan :p super super goed verhaal love it! En als de donkere regenmaande me weer opsluiten in huis, ga ik hem zeker nog eens lezen ^^
  Xx

  3 jaar geleden
 • Shaybuttah

  Ik denk niet dat ik verder ga lezen. Ik vond dit een slecht verhaal en denk ook niet dat het volgende deel leuk gaat worden. Dit was echt tijdsverspilling.

  Joke love u !!

  Hou van je verhaal en deel 2 is echt mega goed ben zo trots op jou:)xjes

  3 jaar geleden
  • Laleah

   Hahaha wat ben je toch gemeen! Jokes on you want ik heb 131 hoofdstukken jouw tijd lopen verdoen:Pwat een dramaaaa! Nee love you! Dankjewel dat je altijd achter me hebt gestaan!

   3 jaar geleden
  • Shaybuttah

   Hihi xxxx

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen