Nog een deeltje voor jullie!!
Bedankt voor alle reacties!! ^-^

Ohja en sorry voor het einde van dit deeltje xp hahahaha
Maar geduld is altijd een goede zaak ^-^

Liv

Zo zacht mogelijk sloop ik de badkamer uit en zag dat hij nog steeds in dezelfde positie lag te slapen. Na het douchen en omkleden, het laten vallen van mijn haarborstel en struikelen over het badkamertapijtje, verkeerde hij nog steeds in een diepe slaap. Het was dan ook heel ongebruikelijk dat ik als eerste opstond. Muisstil verliet ik de kamer en snoof meteen de heerlijke geur van koffie op. In de keuken gekomen zat Dymm al klaarwakker met een kop in de hand, naar het nieuws te luisteren. 'Goeiemorgen!' Haar verbazing deed me lachen en de schouders ophalen. 'Ik kon niet meer slapen, vandaar mijn vroege aanwezigheid.' Ze knikte begrijpend terwijl ik bij haar aan tafel schoof. 'Het wordt me het dagje vandaag. Eerst mistig en tegen de namiddag onweer. Dat wordt dus binnen blijven.' Ik keek om uit het raam en zag dat de hemel nu al goed donker kleurde. 'Nja ... Dan ga ik maar eerst met Gummy naar buiten.' Meteen schudde ze het hoofd. 'Is al gebeurd!' Verbaasd keek ik de living in en zag hem alweer vredig in dromenland.

'Zeg, hoe laat ben jij eigenlijk opgestaan?' Ze zuchtte diep uit. 'Rond een uur of 6, ik kon niet meer slapen.' Ze hield op met praten toen ineens, Tom binnenwandelde. 'Goedemorgen! Jullie zijn vroeg wakker!' brabbelde hij verbaasd en geeuwde nog eens voordat hij zich uitstrekte. 'Jij ook!' Hij knikte het hoofd met kleine oogjes. 'Ik moet nog wennen aan de nieuwe tijdzone.' Begrijpend stond ik terug op en opende de kasten. 'Wat gaan we eens eten?' mompelde ik tegen mezelf. 'Ik heb zin in iets zoets dat warm, plat en rond is. En je kan het beleggen met suiker of Nutella ...' Verontwaardigd keek ik om en zette ze haar engelengezichtje op. 'Hoorde ik daar Nutella?' Ik keek op en zag Bill met even slaperige oogjes als zijn broer, binnenwandelen. 'Nee, het gaat niet over jou.' lachte ik en richtte me tot Dymm. 'Oké, omdat je zo lief kijkt, maak ik pannenkoeken.' Ze wierp me een handkusje toe waarna ik de ingrediënten uithaalde. 'Dan ga ik snel een sigaret roken.' vervolgde ze meteen, waarop Tom volgde. 'Tot straks.'

En toen ineens voelde ik twee armen om mijn middel en een hoofd dat op mijn schouder rustte. Ik kreeg het instant warm en kreeg een glimlach op mijn gezicht. 'Goeiemorgen schoonheid.' Zijn gefluister zorgde voor kippenvel over mijn hele lichaam waarop hij geamuseerd grinnikte. 'Heb je goed geslapen?' Ik voelde hem knikken en vervolgens het hoofd schudden. 'Ja, tot je ineens weg was.' Grinnikend draaide ik me om in zijn omhelzing en sloeg mijn armen om zijn hals. 'Sorry daarvoor. Ik kon niet slapen.' Ik voelde zijn handen onder mijn trui, over mijn rug glijden en zag een geheimzinnige blik in zijn ogen wapperen. 'Ik weet niet of ik je al kan vergeven.' Verontwaardigd begon ik te lachen en schuinde mijn hoofd. 'En hoe kan ik het dan goedmaken volgens jou?' Hij wierp een blik over mijn schouder en bewoog toen met zijn tong zijn rechterlippiercing. 'Pannenkoeken zijn altijd een goed idee maar ... misschien weten je lippen iets beters.' Nog voordat ik daarop kon reageren had hij me al tegen zijn lippen getrokken.

Genietend kust ik hem en voelde die hopeloze verliefdheid opnieuw ontwaken. Ik trok hem volledig tegen me aan en hield hem gevangen in mijn omhelzing. Ik liet mijn hand langzaam langs zijn nek omlaag glijden en voelde zijn gepiercete tong ineens tegen mijn tanden slaan. Met een lichte kreun dwong ik hem intiemer te kussen terwijl mijn hand alsmaar verder omlaag gleed. Voorzichtig kraste ik het blote stukje huid net boven zijn sportbroek en voelde hem grijnzen tegen mijn lippen. 'Als je nu net iets langer was blijven liggen ...' Ik begon te lachen en liet zijn lippen los. 'Gekkerd.' Hij lachte en drukte nog een kusje op mijn lippen voordat de voordeur terug in het slot viel. Hij liet me los en hees zichzelf op het aanrecht. En daar bleef hij mijn 'kookkunsten' volgen tot de vijfde pannenkoek op de stapel belandde. 'Nu is het mijn beurt!' Verbaasd liet ik hem de pan uit mijn handen nemen en hoorde Dymm en Tom kibbelen over het beleg.

'Nee Tom, met Nutella is het veel lekkerder!' 'Echt niet! Je moet er stroop op smeren, wie heeft er nu geen stroop in huis?' 'Ik, want Nutella is beter dan stroop!' 'Dus niet, stroop is onmisbaar!' 'En toch heb ik het niet in huis, dus is het wel misbaar!' 'Wat betekend dat nu weer?' 'Weet ik niet, vertel jij het maar!' Geamuseerd bekeek ik het duo dat uiteindelijk ophield toen Bill's pannenkoek ineens op tafel belandde. 'Oeps, dat ging niet als gedacht.' Hij kreeg een schijnheilig lachje op zijn gezicht en lachend nam Tom de pannenkoek van de tafel. 'Bill, wat voor vorm is dit eigenlijk?' Meteen rukte hij de pannenkoek uit zijn handen waardoor het scheurde en Dymm het uitproestte. 'Hou je mond, klojo!' lachte hij en nam ik de pan uit zijn handen. 'Misschien kun je beter toekijken dan uitvoeren.' Verslagen knikte hij het hoofd maar stond er even later een enorme stapel pannenkoeken op tafel.

'Heerlijk!' Bill gniffelde toen Dymm met veel smaak de Nutella van haar vingers likte. 'Gatver ...' mompelde Tom zacht maar kreeg meteen een stomp onder tafel. 'Oh, wat jammer dat er nu geen stroop is.' Tom aapte haar na waardoor een tweede stamp volgde. Lachend schudde ik het hoofd tot ik ineens een heel erg bekende naam over de radio hoorde.

' .n Naeghell werd gisteren dood aangetroffen in zijn huis op dezelfde plek waar zijn vrouw, barones Mia Valenci twee jaar geleden tragisch om het leven kwam. Hij was de enige verdachte in de zaak maar kon door indirecte bewijzen niet veroordeeld worden. Met zijn overlijden, sterft de waarheid en zullen de nabestaanden nooit weten wat er die nacht precies gebeurd is.'

'Dank u wel om het er nog eens in te wrijven!' bromde Dymm geërgerd maar was ik het met haar eens. Ik zuchtte en trok mijn been op, terwijl ik een hap van mijn pannenkoek nam. 'Waar ging dat over?' vroeg Bill voorzichtig en verwees ik naar wat er gisteren gebeurd was. 'Maar ... waarom komt dat op de radio?' vervolgde Tom meteen niet begrijpend en keek ik op naar Dymm. Ze slikte haar eten door en dacht even na. 'Had ik je verteld dat hij een baron was?' Meteen zakte Tom's vork weer naar beneden en keek Bill me verbaasd aan. 'Nee, dat heb je niet verteld.' Ik nam nog een hap van mijn pannenkoek en haalde mijn schouders op. 'Wel, dat is de eerste reden, de tweede is iets ingewikkelder.' Ze keken ons om beurten aandachtig aan waardoor we beiden in de lach schoten. 'Begin jij maar vanaf jou begin.' moedigde Dymm me aan en nam ik nog een slok koffie. 'Oké.'


**ahum...cliffhanger ^-^ xp**

Reacties (4)

 • TomKBitch

  Ik heb ze dus alle twee al gelezen hoor maar ik kon telké geen reactie plaatsen.. sorry!!
  Met dat ik telkens lees in mn pauze..

  Nu ik zit in mijn maandagse pauze en er staat geen deeltje .. ik bedoel.. hallooo ik verwacht mijn deeltje ehjxD

  Want kbn gwn fucking verslaafd x'D
  Nuja kmoet weer beginnen..
  Snel verder!! Kwil weten wat er nog gebeurd x)
  Oh en wanneer tommie er achter komt datm een tweeling krijgt x)

  3 jaar geleden
 • DreamMachine

  Oké geduld is inderdaad een goede zaak.... Maar toch blijft het gemeen(N)

  Snel weer verder!!!!
  (flower)

  3 jaar geleden
 • Iskuane

  neeee.... niet stoppen hier...

  ik wil weten hoe het verder gaat...

  snel doorgaan hoor(flower)

  3 jaar geleden
 • Luckey

  NEEEE!!!!!!!
  Geen clifhanger!!!
  Ik wil weten hoe dat zit!!!

  De tweeling ook weer hoorxD
  Gelukkig zijn die meiden verstandiger

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen