Foto bij Chapter 1.3 ||

Anne Ramsey


'Fifa really couldn't think of a better country to host the World Cup, could they?' zuchtte Nadieh toen we op het vliegtuig van Londen naar Moskou zaten. Ze keek uit het kleine raampje en trok een beteuterd gezicht dat we meer noordwaarts dan zuidwaarts gingen. 'Won't be needing my bikini here.'
Ik lachte om haar dramatiek en schudde mijn hoofd. 'Be glad we are actually invited and that the FIFA let us stay in a flat near the boys' hotels for a month.'
'Yeah, being a WAG has its advantages,' grijnsde mijn zus triomfantelijk.
'And we're lucky that the teams of England, Wales and Chile are all staying in Moscow,' voegde ik eraan toe. Theo was geselecteerd voor Engeland, Alexis uiteraard voor Chili en onze broer Aaron voor Wales. Dat werd lekker ingewikkeld. Gelukkig verbleven ze wel allemaal met hun nationale teams in Moskou, dan konden we ze allemaal zien.
'I wouldn't mind if Alexis had to go to Siberia, though,' lachte Nadieh en keek me opzettelijk plagerig aan om me uit mijn tent te lokken. Dat was bij deze gelukt. Ik klopte tegen haar bovenarm en wierp haar een strenge blik toe.
'Be nice! I can't believe you still don't like him after all these months I've been dating him!'
Nadieh rolde even kort haar ogen. 'He's alright... sometimes. Definitely one of the best boyfriends you've ever had, I'll give you that.'
Nu was ik het die not-impressed mijn ogen rolde, maar ik nam het maar aan als een complimentje. Het duurde vervolgens niet lang vooraleer ze weer over Theo begon.
'I really can't wait to see Theo! I haven't seen him in two weeks because of these World Cup preparations!' klaagde ze.
'Wow, I can't believe you survived it!' zei ik sarcastisch.
'Barely! Luckily our flat is close to England NT's hotel.'
Het was bijna vier uur vliegen naar Moskou en toen we onze bagage eindelijk hadden, was er nog een uur voorbij.
'Let's take a taxi and go see our boys,' stelde Nadieh voor toen we eindelijk uit de luchthaven waren.
'Good idea!'

Theo Walcott


Het was heerlijk om eens een vrije dag te hebben. Ik was nu al bijna een week in Rusland met het Engelse team om ons op het WK voor te bereiden. Hoewel ik zeker niet te klagen had, miste ik Nadieh aan mijn zijde. Ik was niet de enige die z'n partner miste natuurlijk, iedereen keek ernaar uit om familie en vrienden weer te zien na de bootcamp die coach Southgate ons had laten doorstaan.
Ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht toen Nadieh me stuurde dat ze geland was. Ik friste me nog even op in m'n hotelkamer en ging toen naar de afgesproken plaats. Nadieh en Anne hadden, zoals meerdere familieleden van voetballers, een klein appartementje aangeboden gekregen door Fifa om in te verblijven tijdens het WK. Zo kon iedereen erbij zijn en voor ons voetballers was het erg fijn om familie en vrienden zo dicht in de buurt te hebben.
Buiten voor het appartementsgebouw zag ik al snel een bekend gezicht opduiken. Het was Alexis.
'Amigo! Long time no see!' begroette hij me meteen enthousiast.
'Hey mate! Also waiting for the Ramsey girls, I suppose?'
'Sí! Anne just texted me that she's on her way. I can't wait to see her,' zei hij en hij kreeg een glinstering in zijn ogen toen hij Anne's naam uitsprak.
'Yeah, and I'm buzzing to see Nadieh again after two weeks!' Hoe dichter het moment kwam, hoe ongeduldiger ik werd. Ik kon niet wachten om haar eindelijk weer vast te houden en te kussen.
Alexis moest even grinniken. 'Two weeks? And you survived that?'
'Very funny!' Ik wilde nog iets bijdehands eraan toevoegen, maar toen werd mijn aandacht getrokken door een taxi die aan de overkant van de straat stopte. Twee meisjes stapten uit en werden geholpen door de taxichauffeur die hun bagage uit de koffer tilde. Mijn glimlach kon op dat moment niet groter worden toen Nadieh mij opmerkte en uitbundig naar me zwaaide.
Ik liep de straat over en sloot haar meteen in mijn armen om haar voorlopig niet meer los te laten.
'My baby! You made it! Welcome to Moscow!' riep ik dolblij en kuste haar innig.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen