Foto bij 157.

Drie keer raden wie er vandaag jarig is..
En daarom heb ik een cadeau’tje voor jullie!
Dus KLIK KLIK KLIK
En geniet of course van een overdosis schattigheid van Brimes!

Britta Hanna Waldner

'B, er staat een verrassing voor je in de gang,' fluisterde Hanna en knipoogde naar me. Verbaasd keek ik haar aan. Een verrassing? Waar had ze het over? Kon ze niet nog 12 uur wachten met het geven van mijn kerstcadeau? Dat overleefde ik echt wel. 'Ga nu maar,' spoorde ze me aan.
Jade lachte. 'Ik zou veel te benieuwd zijn wat er in de gang staat om hier nog steeds te zitten,' knipoogde Jade met een schuine lach op haar gezicht.
'Ik ga al, ik ga al,' zei ik nog steeds wat verbaasd en stond op van mijn plek. Ik excuseerde mezelf en liep richting de gang. Wat zou er in vredesnaam in de gang kunnen staan? Oh! Zou Hanna eindelijk een hondje voor me gekocht hebben die al sinds m'n zesde wilde? Dat zou echt het beste cadeau ooit zijn. Ik opende de hal deur en keek naar de rug van een lange jonge man. Licht fronste ik. Dat leek bijna James wel. Maar waarom zou James op kerstavond in Duitsland zijn? Dat kon gewoon niet, ik moest me vergissen. Ongemakkelijk kuchte ik waarbij ik mijn aanwezigheid aankondigde.
De lange donkerharige jongen draaide zich om en mijn ogen ontmoette die van James. Hij was hier. Hij was hier in Duitsland op kerstavond. Hij was hier in Rosenheim op kerstavond voor mij. Wacht was hij hier echt voor mij? De verbazing was van mijn gezicht af te lezen, waardoor James lachte. 'Vrolijk kerstfeest, B,' begroette hij me met een oprechte glimlach op zijn gezicht. Een glimlach die me het hele schooljaar nog niet gegund was en die ik zo had gemist en naar had verlangt om hem nog eens te zien.
Licht overrompeld keek ik hem aan. 'Jij ook een vrolijk kerstfeest, James,' zei ik hakkelend. Wat deed hij hier? Niet dat ik het erg of vervelend vond dat hij er was, helemaal niet zelfs. Maar waarom was hij hier? 'Wat kom je hier doen, James?' vroeg ik hem dan ook. Ik moest me even herpakken, ik leek wel een bang klein hertje. En ik was geen bang klein hertje, zeker niet. Een glimlach verscheen op mijn gezicht en grijnzend keek ik hem aan. 'Je ziet er leuk uit, Jamie,' zei ik iets wat flirterig tegen de knappe jongen.
Lachend keek James me aan. 'Wacht eens, flirtte jij net met míj?' vroeg hij me lachend.
Ik rolde met mijn ogen en keek hem aan. 'Dat doe ik al het gehele schooljaar, maar bedankt dat het je eindelijk is opgevallen,' antwoordde ik sarcastisch.
James grinnikte en stapte wat naar voren in mijn richting. 'Sorry love, maar ik kon niet echt helder nadenken,'
'Je kon er niets aandoen,' vergaf ik het hem. 'Maar je hebt nog steeds niet verteld wat je eigenlijk hier komt doen,'
James krapte aan zijn achterhoofd en keek me iets wat nerveus aan. 'Ik wilde het hebben over wat er afgelopen zaterdagochtend is gebeurd,' zei hij voorzichtig en hield mijn reactie strak in de gaten. Zaterdagochtend. Mijn liefdesverklaring. Oh nee, hij ging mijn hart vermorzelen.
'Oh dat,' zei ik zo luchtig mogelijk, maar was nu ook wat nerveus.
'Je hebt je geheugen terug?' begon hij nog steeds wat onzeker. Wauw, wij waren allebei nog wat onzeker en nerveus als het aankwam op onze gevoelens. Allebei stoer voor de buitenwereld, maar met een klein hartje.
Instemmend knikte ik. 'Ja, dat klopt,'
'Het spijt me dat ik niet naar je luisterde,' zuchtte hij. We stonden kwamen steeds dichter bij elkaar te staan en geen van ons beiden was van plan om juist verder uit elkaar te gaan staan.
'Het spijt me dat ik zo koppig was,' verontschuldigde ik me. Nog een stapje dichterbij.
'Nee, juist dat ik zo koppig was,' verbeterde hij me. Weer een stapje dichterbij.
'Het spijt me dat ik je niet vertelde dat ik van je hield toen ik wist dat ik het deed,' verontschuldigde ik mezelf voor mijn idiote actie van het afgelopen jaar. Inmiddels waren we allebei al zodanig in elkaars richting gestapt, dat we bijna tegen elkaar aan stonden. Wanneer was de laatste keer geweest dat ik me zo kwetsbaar opgesteld? Trouwens vorige week nog, ik begin echt in een kwetsbaar saai meisje te veranderen. Ik weet dat ik deze gedachte had gehaat anderhalf jaar geleden, maar nu vond ik het wel prima. Als dat betekende dat ik bij James kon zijn, zou ik dat doen - altijd.
James pakte mijn beiden handen vast en door zijn plotselinge aanraking verschoten mijn wangen van kleur door zijn warme aanraking. Zijn heldere mosgroene ogen haakten in mijn ijsblauwe en een glimlach verscheen op onze gezichten. 'Ik denk dat we allebei gewoon niet zo verstandig bezig zijn geweest de afgelopen tijd,' zei hij een stuk zachter, maar ook een stuk zwaarder waardoor de nekhaartjes in mijn nek rechtovereind sprongen. Ik kreeg knikkende knieën als hij zo praatte en me vasthield.
Ik humde instemmend en kon niet heel veel verder uitbrengen. Hij grinnikte om mijn houding, ik was namelijk nooit zo stil en stemde met alles in wat me werd voorgeschoteld. 'James, wat wilde je me komen vertellen?' kreeg ik uiteindelijk over mijn lippen, nadat James zijn armen om mijn middel had gelegd en me wat dichter tegen zich aangetrokken had.
Hij boog zijn hoofd naar voren, zodat ik hem nog beter zag. Ik zag alle oneffenheden op zijn gezicht, die hij maar enkele had. Ik zag hoe verschrikkelijk schattig de kuiltjes in zijn wangen waren als hij lachte en dat er ook twee plooitjes ontstonden bij zijn ogen als hij lachte. Ik zag alles en nog veel meer. 'Ik vind jou ook heel leuk, Britta Waldner,' zei hij niet harder dan een hese fluistering. Zachtjes beet ik op mijn onderlip en keek hem verlangend naar het volgende wat hij ging zeggen aan. Misschien zou alles uiteindelijk toch op zijn pootjes terecht komen. 'Dat je misschien nog eigenwijzer bent dan ik, dat je zonder ook maar enige moeite te doen nog beter bent in Quidditch dan alle jongens bij elkaar, dat je zo verschrikkelijk sexy bent, dat je constant bezig bent om weer een nieuwe streek uit te halen, en eigenlijk gewoon fucking perfect bent,’
Een brede glimlach verscheen op mijn gezicht en ik kon eigenlijk niet veel meer doen dan stom glimlachen om zijn lieve woorden. We bogen steeds dichter naar elkaar toe en sloten beiden onze ogen. Opgelucht en gelukkig zuchtte ik toen ik zijn ruwe lippen op mijn zachte lippen voelde.
Ik was precies waar ik hoorde te zijn.

Reacties (7)

 • zwadderaartje

  Gefeliciteerd nog!!✨🎉
  Eindelijk het moment waar we allemaal op gewacht hebben!!(lol)

  3 jaar geleden
 • DieEneSaar

  Yeeeeeessss!!!!!! De wereld is wer een klein beetje beter geworden, ik heb hier zoooo lang op gewacht! Het iz so cute(H)!! En als je met dat Sirius Black verhaal gaat beginnen, betekend dat dat je stopt met deze story?:SEn nog een SUPER GEWELDIGE VERJAARDAG VOOR JOU GIRL!!! Het spijt me ik ben al even niet op Q geweest

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Ik denk dat ik officieel ga beginnen als dit erop zit, of ik doe het naast elkaar. Eerlijk gezegd weet ik het nog niet..
   Maar bedankt voor je lieve en leuke reactie!

   3 jaar geleden
 • Magicsongzz

  YESSSSS HIER HEB IK VEEEEEL TE LANG OP GEWACHT!!!
  GELUKKIGE VERJAARDAG QUEEN! ❤️

  3 jaar geleden
 • LarryNiam

  Ahhh yesss ik wachtte met spaning op dit hoofdstukje, geweldig geschreven weer:)
  Snel verder<3

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Dankjewel lieffie! ♥️

   3 jaar geleden
  • LarryNiam

   Ahh en nog gefeliciteerd had het helemaal niet gezien. Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad😊

   3 jaar geleden
  • Chantilly

   Jaa dankjewel! En ja, het was leuk!

   3 jaar geleden
  • LarryNiam

   Gelukkig:)

   3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Gefeliciteerd!!!!!!
  Je weet wel van uitpakken hea! En een nieuwe story en een vet gaaf cool cute hoofdstuk!! I love it!
  Hele fijne dag vandaag!
  Xx

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen