Foto bij Chapter 5.3 ||

Theo Walcott


'Oh babe, I'm so happy to be cuddling up with you in bed,' zuchtte Nadieh tevreden toen we in bed lagen. Ik wikkelde een haarlok van haar rond mijn vinger en ging stilzwijgend akkoord. Het was zo'n heerlijk moment. Eindelijk een moment voor ons twee zonder dat we lastig gevallen konden worden. Even moest ik aan niets anders denken en kon ik Nadieh alle aandacht geven. Ik zakte relaxed verder onderuit, maar blijkbaar was Nadieh niet van plan om me te laten rusten.
Ze grijnsde breeduit en rolde naar me om zodat ze bovenop me kwam te zitten. Ik trok verrast mijn wenkbrauw op en grijnsde terug.
'You have some plans with me, ma'am?' vroeg ik nep-onschuldig.
'We haven't had sex in two weeks, of course I have plans with you!' zei ze opzettelijk op een heel directe manier om me van mijn stuk te brengen.
Ik schoot hard in de lach en besloot haar vooral niet tegen te houden. Ik was wel benieuwd wat ze in petto had en ik zou liegen als ik zei dat ik geen kriebels voelde.
Nadieh trok haar topje uit waarna ik haar handen achter haar rug zag verdwijnen. Ze maakte het behaslotje los en liet dan expres de beha langzaam zakken. Ik slikte moeilijk.
'Fuck, do you really have to tease me like that? You're making it very difficult for me not to jump on you.'
Ze grijnsde triomfantelijk, alsof ze in haar opzet was geslaagd. 'Maybe that's exactly what I want.' Haar handen gingen naar de touwtje van mijn joggingbroek.
'Alright, fair enough,' bezweek ik uiteindelijk. Ik trok mijn wit T-shirt uit en grijnsde toen Nadieh's ogen over mijn torso gleden. Ik was duidelijk niet de enige die in vervoering kwam. Ze gromde gefrustreerd toen ik mijn buik introk zodat mijn abs nog zichtbaarder werden.
'Enough with the teasing. I've waited long enough for this,' vond ze en boog zich naar me toe om me te kussen. Het gezoen was meteen passioneel, met wild getong en op elkaars lip bijten inbegrepen. Ik trok ondertussen mijn joggingbroek uit en hielp Nadieh uit haar leggings.
'Let's hope the walls are at least a bit soundproofed,' fluisterde ik in haar oor waarna ik kusjes in haar hals drukte.
'Oh honey, I really don't care about that at the moment,' zei ze terug en sloot genietend haar ogen.

Anne Ramsey


Ik grijnsde van oor tot oor toen ik wakker werd en Alexis naast me zag liggen. Nu ja, niet voor lang, want hij was al wakker en zette zich rechtop in bed.
'Nooo, don't go yet,' pruilde ik. Ik greep zijn arm vast en trok hem terug.
'I'm sorry but I have an early meeting with the team followed by a training session but I'm free in the afternoon. We can go on our first Russian date then, mi guapa,' beloofde hij. Dat klonk al beter.
'Okay, maybe in the meantime I can check online what we can visit in Moscow.'
Wanneer Alexis weg was, ging ik ook op mijn gemakje opstaan en liep naar de keuken om te ontbijten. Gelukkig had Nadieh gisteren boodschappen gedaan. Nog blijer werd ik toen ik ontdekte dat er een espressomachine stond, want zonder koffie kon ik de dag niet beginnen. Aan tafel nam ik mijn laptop erbij en keek op Tripadvisor wat er allemaal te bezichtigen viel in Moskou. Het Rode Plein was uiteraard een must-see net zoals een heleboel Russisch-orthodoxe kathedralen voor als we zin hadden in een stukje geschiedenis. Er waren ook veel musea die erg indrukwekkend leken.
'Goodmorning, my dear sister!' hoorde ik plots achter me. Nadieh begroette me opvallend vrolijk, wat me deed vermoeden dat zij en Theo vast goede seks hadden gehad omdat ze anders een ochtendhumeur zou hebben. 'Has Alexis left already?'
'Yeah, early training session but that means that he's free this afternoon so I don't mind,' zei ik. Ik was nog maar net uitgesproken of Theo kwam nu ook de keuken binnen gesloft - aangekleed en al thank gawd. Hij begroette me en ging thee zetten.
'So Anne, did you sleep well?' vroeg mijn zus vervolgens.
'Yes, like a rose. And you?'
Ze wierp even een veelzeggende blik naar Theo en knikte toen. 'Very well. And eh... did you hear something?'
'What is it that I should have heard?' vroeg ik met samengeknepen ogen. Ik wist maar al te goed wat ze bedoelde, maar ze ging er verder niet op in.
'Oh, nothing,' mompelde ze snel en richtte zich weer tot Theo.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen