Kaylee Manenhof

Ik sta vlug op van bed en pak Calum bij zijn hand. De timing van Micheal en Jay om nu terug te komen komt voor mij wel.uit. noem me een scheiterd, maar ik vind Calum echt leuk en, naast dat hij mijn idool is, is het een raar idee om hem nu te zoenen. Hoe groot die drang ook was.

Zijn hand in de mijne doen tintelingen ontstaan, maar ik duw het weg. Jay is terug en daar moet ik me op focussen. Hopelijk is ze afgekoeld en heeft ze me vergeven. Ik was dom en viel te hard uit, hoe kon ik nou mijn beste vriendin niet vertrouwen?

Bij de achterdeur die naar het erf leid laat ik Calum's hand los en verminder mijn vaart. Ik stap naar buiten en kijk zoekent om me heen. Het is al tegen de avond en het warme oranje ligt dat door de bomen schijnt maakt wat ik zie alleen maar beter; Jay die tussen de bomen uitkomt en bijna van madness af springt, waarvij ze half omvalt, en struikelend naar me toe rent.

'Het spijt me zo, ik ben veel te hard geweest. Mijn reactie was totaal onterecht. Ik vertel je altijd alles en beloof je dat ik never nooit meer iets achter zal houden,' zegt mijn beste vriendin terwijl ze haar armen stevig om mijn nek klemt.

'Nee, ik sorry! Ik vertrouw niemand meer dan jij in mijn hele leven. Je bent mijn beste vriendin en ik moet achter jou staan en je blindelings vertrouwen. Wat er ook gebeurt, ik zal nooit meer aan je twijfelen,' antwoord ik, met de tranen in mijn ogen. Ik pak mijn beste vriendin nog steviger vast en laat een traan rollen.

'Hé, je hoeft niet te huilen. Alles is nu goed en zoiets gebeurt ons nooit meer.' Ik neem een stap achter uit en veeg mijn tranen weg. Glimlachend kijk ik haar aan. Ze is mijn beste veiendin en ik zal niet weten wat ik zonder haar zou moet.

'I couldn't understand a word of what you just said, but only to see it makes me almost cry,' hoor ik Micheal zeggen, die met de twee haflinger en Calum naast zich naar ons toe komt. 'You're such a girl, man-up a little mate,' lacht Calum, die weer naast mij komt staan. We lachen even met zijn vieren. 'See, nothing to worry about. I told you. Best friends have ups and downs but will always be friends,' fluisterd Calum in mijn oor waardoor ik voel dat ik limlach en begin te blozen. Hij had wel gelijk gekregen. En dan zucht Jay even diep

'Well that was a very emotional and long day. Who is hungry?,' vraagt jay, terwijl ze al naar de stallen loopt. 'Jay, aren't you forgetting someone? Or two actualy,' roep ik haar achterna, waarna ze zich snel omdraait. In haar ogen staat de schrik te lezen 'Shoot!' Komt er uit haar mond en ik grinnik even. Typisch. Ze is lief en inpulsief, maar vergeetachtig en onhandig. Daarom hou ik van haar.

'Let's go find Luke and Ash,' lacht Calum en wil al richting het bos lopen. Net op dat moment komen de twee jongens aan. 'What the...' Micheal begint samen met Jay keihard te lachen, en ik kan eigenlijk alleen maar met open mond naar Luke kijken.

'Jay! Thank god you're back! We we're so worried and Michael was almost crying and, oh god.' Roept Ashton en komt moeizaam van zn paard. 'Hey Ash, ja I'm okay and me and Kaylee are were back together,' zegt ze, een beetje nahikkend vam het lachen. Ashton komt naar haar toe en knuffeld haar even, maar idereen is nogsteeds verbaasd over Luke zijn kapsel wat hij zelf ook door krijgt als Calum vraagt: 'new hairdo? Or what is this..?'

Luke komt ook van zijn paard af glijden. 'Yeah.. let's just say that me plus horses plus trees isn't a very good combination.' Hij haalt zijn hand door zijn haar en plukt er wat takjes en blaadjes uit. Veel helpt het niet want er zit nog van alles in. 'He rode to close under a tree, for like six times,' grinnikt Ashton.

'Ahw poor thing, I know that you and pizza is a good combination. Who's with me?' Vroeg Jay. Iedereen lacht en stemt in. We lopen met zijn allen naar de auto's. Het was een rare dag, vol wendingen en leerpunten, maar alles is nu oke. En met Calum aan de ene en Jay aan de andere kant van mij was ik gelukkig opweg naar een pizzaria in Sydney. Hoe raar kan het leven lopen...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here