||Rosemary Tyler Ahotley

Pas in de pauze zie ik mijn zusje weer. Ze zit aan een tafel met een paar meisjes en ik besluit om me er maar niet mee te bemoeien. Fleur is het meisje dat eigenlijk te goed is voor deze wereld, althans, tot we in Amerika gingen wonen, maar ondanks dat, is ze blijkbaar nog steeds een ster in vrienden maken.
      'He Thorn, kom bij mij zitten,' klinkt ineens de opgewekte stem van Serena in mijn linkeroor.
      Ik denk voor een seconde na, maar een andere keus heb ik niet, dus ik knik opgetogen en ik volg Serena. Niet te weten dat ze op de tafel afloopt met de jongen die altijd bij haar is, Embry, Lahote en nog een paar anderen. Zodra Embry's ogen voor een seconde in de mijne haken, draai ik me abrupt om en begin ik de andere kant op te benen. Althans, dat was het plan, tot Serena me ineens met een ijzeren greep bij mijn arm pakt. Wow, niet gedacht dat die meid zoveel kracht zou hebben.
      'Laat je je serieus afschrikken door een paar jongens?' vraagt Serena uitdagend. Ze trekt een wenkbrauw uitlokkend op en ze kijkt me sceptisch aan met haar grijze ogen.
      'Bitch please.' Ik rol met mijn ogen en loop op de tafel af. Ik neem plaats tegenover Embry en trek uitdagend een wenkbrauw op.
      'Toch niet weggelopen?' vraagt Embry op een niet zo vriendelijke toon. Hij zet zijn tanden in een appel en trekt net zo als ik een wenkbrauw op.
      'Jij stormde als een vierjarige, zielige ballerina dankzij drie zinnen die je ego niet kon hebben,' kaats ik meteen terug. Twee kunnen dit spelletje spelen. 'Blij dat je weer herstelt bent.'
      'Oehh, burn,' lacht een andere jongen, dezelfde leeftijd als Lahote, terwijl hij met zijn vingers wappert alsof hij ze verbrand heeft.
      'Goed,' kucht Serena. 'Jongens, dit is dus Thorn. Thorn, dit zijn Jake, Embry, Paul, Jared en Kim, Seth en Leah.'
      Ik neem de mensen in me op en probeer alle namen te onthouden. Jared en Kim zijn sowieso een veel te klef stel, dat zie je in een oogwenk. Seth lijkt me te vrolijk en Leah te chagrijnig. Embry kijkt me met een poeslieve glimlach aan en ik blaas hem een handkusje terug.
      'Ik dacht dat je Lahote heette,' zeg ik nogal onbenullig tegen Paul. Daarna richt ik mijn blik op Serena en Jake, die met elkaar lijken te smoezen. 'Zijn jullie ook een koppel?'
      Meteen worden ze beide zo rood als een stel tomaten en ik krijg een scheve grijns. Hoe heerlijk het is als mensen ongemakkelijk worden.
      'Wisten jullie dat je in het Frans zeventien woorden zijn voor het woord 'overgeven',' stottert Serena.
      'Nu wel,' lach ik met een vriendelijke glimlach haar richting in.
      'Wat speelt er tussen jullie?' vraagt Kim ineens vanuit het niets. Ze wijst van mij naar Embry en weer terug en ik haal nonchalant mijn schouders op.
      'Iemand liep tegen mij op en bood haar excuses niet aan,' zegt Embry meteen. Hij slaat zijn armen over elkaar en werpt me een geërgerde blik, al lijkt het verdacht geacteerd.
      'Oh shut up , kinderachtig,' kaats ik terug. Ik rol met mijn ogen.
      'Waar kom je überhaupt vandaan? Engeland, met je kakkers-accent?' vraagt Embry sarcastisch.
      Ik rol met mijn ogen en wil antwoorden, maar iemand is me voor.
      'Eigenlijk komt ze uit Nederland,' mengt Paul zich in het gesprek.
      'En hoe weet jij dat nou weer?' vraagt Embry humeurig met een niet zo vrolijke blik op zijn gezicht.
      Paul kijkt Embry aan alsof hij uit een ei komt en ik gniffel achter mijn hand. 'Dat heb ik gevraagd, idioot.'

Yessss, 14 abos! Wat vinden jullie er tot nu toe van?

Reacties (3)

 • EvaSalvatore

  I love it!!!!!!

  3 jaar geleden
 • XHeroes

  Omg ik mag die Thorne
  Snel verder jij

  3 jaar geleden
 • Butterflygirl

  SUPER LEUK!(nerd)(nerd)(nerd)
  En ook leuk dat het hetzelfde verhaal is maar dan met een ander personage! (Had ik dat al gezegd? Nee? Bij deze:)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen