Foto bij Chapter 8.3 ||

Nadieh Ramsey


'What was that all about?' vroeg ik toen we de lobby uit liepen. Ik had heus wel gezien dat Theo naast Alex op de reservebank moest zitten en ook nog eens mee zat te praten. Aangezien ze niet on best terms uit elkaar gegaan waren, kon dat haast geen vriendelijke catch-up zijn.
'What?' vroeg Theo toch onschuldig. Ik rolde mijn ogen en kreeg een scheve glimlach op mijn gezicht.
'Oh come on, I saw you talking to Alex! I don't want you to be triggered by him, he's not worth it.'
'You're right, as long as he keeps his mouth shut about you, I'll be fine.' knipoogde hij. 'Come, let's go for a date. A real Russian date.' Niet veel later bevonden we ons rond het Rode Plein waar ik gisteren ook al met Alexis en Anne was geweest. Ik had Theo gister al ingelicht over mijn gratis maaltijd van Alexis, maar nog niet over het Rode Plein. Verder gingen we nog naar de kathedraal met gouden daken en hadden we een mooi wandelingetje door de stad. Het was al 8 uur 's avonds toen we ergens gingen eten, maar dat was niet erg. Het WK had nog vroege wedstrijden in het beginstadium, dus konden we daar nu mooi gebruik van maken. Na een heerlijk diner gingen we terug naar het appartement van mij en dronken we daar nog wat.
'I'm so happy you can stay here tonight.' grijnsde ik, maar ik kreeg geen antwoord terug. Ik keek even omhoog en zag dat Theo voor zich uit staarde. 'Babe, what's wrong?' vroeg ik en kwam overeind. Theo zuchtte.
'It's nothing.. It's just... I really hope I'll start the next match or get a little more time at least. I mean, what can I do within five minutes?' Oh, daar zat hij dus mee. Ik schonk Theo een lieve glimlach en aaide even over zijn wang.
'Just keep doing your best. I know how good you are and that nutter Southgate will see the same in the end.' Gelukkig kreeg Theo weer een lach op zijn gezicht en kuste me.
'You always know how to cheer me up.'

Alexis Sanchez


Ik stond de volgende dag weer in de gym na onze gezamenlijke training. Het voordeel aan het hebben van een WK was altijd dat je beter in shape bleef, vooral voor volgend seizoen. Het nadeel was vanzelfsprekend minder vakantie, maar ach, je moest het er maar mee doen toch? Bovendien was een WK één keer in die vier jaar, dus waar praten we over? Ik zette de workout voort met zware gewichten en binnen no-time was ik bedekt in zweet. Na die tijd kon ik een paar snaps maken en zette me in wat verschillende posities en plaatste ze op Instagram. Zo kon ik meteen alle geruchten om zeep helpen die zeiden dat ik "dikker" was. Dikker, ja sure. Ik grijnsde toen ik een berichtje binnen kreeg van Anne. Dat kon haast geen toeval zijn.

Anne: Why are you making these snaps when i can't see you till tonight?
Alexis: I thought we had a great time yesterday! surely you can hold on?
Anne: not with that body of yours!
Alexis: well.. you can always meet me at my hotel? And maybe put on a sexy outfit?
Anne: you ruined it now.
Alexis: I will remember that when I post another snap.


Ik grijnsde en keerde weer terug naar mijn hotelkamer om me even te douchen en weer een ander trainingspak aan te doen. Dat was dan wel weer het voordeel van een WK, het bestond vooral uit trainingspakken kopen. Op een gegeven moment werd er op mijn deur geklopt. Vast iemand van mijn ploeggenoten die wilden gamen in de lobby. Ik trok de deur zonder te kijken door het gaatje open en mijn ogen werden langzaam groter toen ik zag wie erachter stond.
'What are you doing here?' zei ik tegen haar. Ze liep zonder wat te zeggen mijn hotelkamer binnen en grijnsde toen ze er stond in een lange jas.
'I'm doing what you asked me to do.' Ze ontknoopte haar jas en liet hem naar beneden zakken tot ze alleen in haar ondergoed stond. 'Well, what do you think?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen