Bedankt voor het willen lezen van deze story.
Ik ben eerst achter de schermen gaan schrijven voor deze story voordat ik hem pas actief maakte. Waarom is dat: nou ik wilde een verhaal hebben die eigenlijk al helemaal af geschreven is en enkelt en alleen geactiveerd hoeft te worden. En dat is mij gelukt, na heel wat maanden schrijven, is eindelijk Subject V2, afgerond.

Subject V2


Beste lezers,

In dit voorwoord wil ik jullie kort instrueren over bepaalde lijnen van het verhaal. Het verloopt anders dan het verhaal: Twilight, je kan echter zien dat dit na de boeken pas plaats vind. Door bepaalde geruchten, fluisteringen, proberen bepaalde personen iets uit te vinden, ontdekken. Voor als hulpmiddel, geneesmiddel, ontwikkelingsmiddel in de gezondheidszorg.
Na jaren onderzoek, vele falingen, mislukkingen, hebben ze toch twee creatie's op de wereld weten te zetten.
In de vampier wereld is creatie: Subject V one, verboden, illegaal en er alleen al aan denken, betekend de doodstraf.
Door bepaalde omstandigheden wordt in de vampier wereld creatie: Subject V two, gedoogd, legaal en is nog onwetend voor wie te creëren. Aangezien, in negen van de tien gevallen de moeder, bezwijkt aan de bevalling. Een, enkeling zal het maar overleven, en dan nog zal het kantje boord zijn geweest.
Jullie gaan in dit verhaal lezen, hoe de twee meisjes zullen ontsnappen.
Wat ze daarvoor moeten doen, en wat ze daarbij gaan bereiken. Ze zullen moeilijke lastige keuzes moeten maken, kunnen in vervelende, gevaarlijke situaties terecht komen. En zullen op de weg naar vrijheid, de wilde natuur hen ups en down's leren kennen. Komen er langzaamaan vragen naar boven drijven en vormen er lichte irritatie's.
Komt Subject V two, achter bepaalde antwoorden, die ze liever niet had willen ontvangen.
Leert ze nieuwe contacten kennen, ziet het jonge meisje dingen die een kind van die leeftijd niet hoort mee te krijgen.


Naam: Subject V one.
Geboortenaam: Lily-June Laine.
Geboorteplaats: Bio-Vam Lab.
Leeftijd: 4 (menselijke) jaren, 5 (vampirisme) jaren.
Uiterlijk: Lily-June heeft een lijkwit / blank gekleurde huidskleur, ze heeft een mollig, normaal figuur. Ze heeft stijlen lange donkerbruin gekleurde haren die tot op haar schouders vallen. In haar gezicht heeft ze matchende brede wenkbrauwen. En een paar prachtige goud/geel gekleurde ogen. Haar menselijke gekleurde paar ogen waren Darkblue.
Gift: Betoverend mooi zijn, onvoorwaardelijk Gehoorzamen.
Innerlijk: Is een Egoïstisch, Aanhankelijk, Agressief tijdens de jacht / maal. Lily-June is erg brutaal in de mond, overigens is ze wel erg gehoorzaam naar haar familieleden, vrienden, verzorgers. Het is een jong meisje dat erg Speels is en bijna van alles een spelletje maakt. Ze ziet zelf niet echt het gevaar en weet ook niet snel haar rem te vinden. Overigens komt ze erg wild over.
Eyecolor: Animalblood: Geel / Goud.
Eyecolor: Humanblood: Darkorange / Crimson.
Moeder: Madelon Jennifer Laine.
Creator: Bastian Volturi. Gift: Mirror Transferal. Coat: Black.
Onbekend voor Subject V one.
Naam: Subject V two.
Geboortenaam: Yinxy Minxy Laine.
Geboorteplaats Bio-Vam Lab.
Leeftijd: 5 (menselijke / vampirisme) jaren.
Uiterlijk: Yinxy heeft een lichte blanke huidskleur, ze heeft een slank, tenger, elegant figuur. Haar golvende lange krullende Lightcoral gekleurde haren, dansen als een poppenpruik op haar hoofd. In haar gezicht heeft ze matchende nette smalle wenkbrauwen en onder haar wenkbrauwen heeft ze schitterende heldere Mediumspringgreen gekleurde kijkers.
Gift: Manipulation of the Elements, Nature and Telepathy.
Innerlijk: Heeft een Aangenaam, Apart karakter, ze is een Behoedzaam, Beschermend, Charmant, Gedurfd meisje. Yinxy Minxy Laine is erg Eerlijk en spreekt ook gelijk de waarheid op. Kan een Eigenwijze bokkenpruik op zetten, maar is erg Gevoelig. Het meisje heeft een Hoogbegaafd IQ, geregeld haar Koppige, Kwetsbare gevoelssnaren op. Door haar Nieuwsgierigheid, Respectvolle tact, vinden andere haar erg Schattig en Zeldzaam.
Eyecolor: Animalblood: Mediumpurple / Deeppink.
Eyecolor: Humanblood: Goldenrod / Orangered.
Moeder: Madelon Jennifer Laine.
Vader: Bastian Volturi. Gift: Mirror Transferal. Coat: Black.
Onbekend voor Subject V two.Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here