Foto bij Chapter 9.3 ||

Anne Ramsey


Voor een seconde wist Alexis niet hoe te reageren toen ik de jas had opengedaan en op de grond liet vallen. Met open mond staarde hij me aan, maar kreeg al vlug een verleidelijke en gevaarlijke blik in zijn ogen.
Ik was hem nochtans voor en keek hem sassy aan. 'Well? Too shook to say something?'
'Anne, wow, I can't believe you actually did this!' stamelde hij verrast en gaf zijn ogen vooral de kost.
'Me neither!' giechelde ik en dacht terug aan hoe ik nerveus het hotel was binnengestapt. Niemand wist natuurlijk wat ik onder de jas droeg, maar toch. Het bleef spannend.
'It's a very nice surprise, though. No complaints,' grijnsde Alexis toen. Hij zette zijn handen in mijn heupen en kuste me vervolgens verlangend op mijn lippen.
Ik verbrak de kus al snel en klopte op zijn borstkas. 'Not so fast. First I wanna see your abs, just like in the snaps you posted.'
'As you wish, mi reina' grijnsde Alexis en maakte nog een kleine buiging waardoor ik in de lach schoot. Zonder aarzelen gooide hij zijn shirt uit en trok uitdagend zijn wenkbrauw op. 'Better?'
Ik grinnikte even en volgde met mijn vinger de lijnen van zijn sixpack. 'Much better.'
'Good,' grijnsde hij zelfingenomen. Zijn warme handen gingen van mijn heupen over mijn rug naar het slotje van mijn beha dat hij na enig gepruts loskreeg.
'Are you sure you're allowed to do naughty things in your hotel room?' vroeg ik plagerig met een versnelde ademhaling. Zijn lippen drukten nu in mijn hals en met het puntje van zijn tong streelde hij mijn verhitte huid.
'What I do in my room is my business. It's not every day that my girlfriend knocks on my door wearing a jacket with only sexy underwear underneath,' knipoogde hij. Hij kuste me verder in mijn hals waardoor ik het steeds warmer en warmer kreeg. Ik kromde van genot mijn rug en gooide mijn armen rond zijn nek terwijl ik hem meetrok op het bed.

Theo Walcott


'The day off will do you good, baby, believe me. You're working yourself up way too much and the World Cup has only just started!' hoorde ik Nadieh vanuit haar kamer tegen me zeggen.
Ik hing op de bank in het woonkamergedeelte en wachtte totdat ze klaar was om de stad in te trekken. We hadden bij Engeland inderdaad een vrije dag vandaag, hoewel ik eerlijk gezegd niet zoveel zin had om iets te doen. Aan de andere kant zou het misschien toch deugd doen, dat had Nadieh ook al aangegeven. Ik zat inderdaad te veel te piekeren over die basisplaats die ik zo graag wilde. Maar hoe kon ik er níet over piekeren? Het kon heel goed zijn dat dit mijn laatste WK ging worden. Ik was nu al 29. Bij het volgende wereldkampioenschap zal ik 33 zijn en dat is te oud voor een aanvallende speler zoals ik. Ik zat nu al tussen de jonkies zoals Rashford en Dele Alli. Nee, als ik nog eens wilde schitteren op een WK dan moest het nú gebeuren.
Die middag gingen we naar een chique winkelgallerij die de Russische pracht en praal uitstraalde. Alle dure merken hadden ze hier: van Chanel tot Gucci en van Armani tot Givenchy. We deden vooral aan windowshoppen, maar het was interessant om eens rond te kijken en te zien wat ze hier in de winkels van Moskou hadden.
'Oh look, they even have a Victoria's Secret!' wees Nadieh. Ze liep ernaar toe en bleef voor de etalage staan. 'Can be handy if I need some inspiration...' knipoogde ze dubbelzinnig. 'Especially after what Anne told me about what she did with Alexis...'
Ik trok verrast mijn wenkbrauw op. 'Do I wanna know?'
'Nope, it's a thing between sisters,' zei ze geheimzinnig, maar lichtte een topje van de sluier. 'But I can assure you that it was hot.'
Ik lachte en keek nog eens naar de Victoria's Secret etalage. Kanten beha's in allerlei kleuren, kleine slipjes, doorzichtige bodysuits,... Ik zou zeker niet te klagen hebben als Nadieh zou beslissen om hier te komen shoppen.
'Well, knock yourself out,' grijnsde ik terug. 'You won't see me complaining.'
Ze grijnsde breeduit terug en porde in mijn zij. 'I knew it! Naughty!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen