Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Lachend neem ik een slok van mijn drankje, de jongens en ik hadden een hele tijd gezellig verschillende liedjes gespeeld met elkaar, het was al laat, we vonden dat het wel genoeg was, dus besloten we nog wat te kletsen. Het zijn alle drie hele gezellige en aardige jongens, hier kan ik wel mee in een band spelen.

"I think i have to go back to my room" zeg ik terwijl ik opsta en mezelf uitrek. "Aw really, so soon?" vraagt Tom met een pruillip "Yes so soon" zeg ik met een glimlach. "Well it was nice to meet you, monday, same place, after school" zegt Arthur, ik knik "Just text me the time, and i'll be there" zeg ik, ik zwaai nog even naar de jongens en loop dan weg richting mijn kamer.

Tevreden loop ik naar mijn kamer, dit is een geslaagde avond, de jongens zijn super aardig. Ik loop mijn kamer in. Ik kijk een keer rond. Opeens overvalt een diepe leegte mij, met een zucht ga ik op mijn bed zitten, emotieloos staat ik voor mij uit. Ik mis mijn moeder, er zijn nu zo veel dingen die ik wil vertellen aan haar, maar dat kan niet meer. Een eenzame traan loopt over mijn wang heen, snel veeg ik hem weg. Ik zucht diep, nog een traan rolt over mijn wang heen. Opeens voel ik mij zo eenzaam. Ik mis mijn moeder gewoon zo erg. Het voelt nog steeds alsof het gisteren is gebeurd.

Ik besluit mijzelf klaar te maken voor bed, alles gaat op automatische piloot. Al snel kruip ik in bed, ik kijk even op de klok, het is half een.

To Harry: hey... Are you awake?

Afwachtend kijk ik naar mijn telefoon, wachtend op een reactie van Harry, hopend dat hij nog wakker is. Na een paar minuten krijg ik gelukkig een reactie.

From Harry: Hey babe, I am! Is everything alright, love?

To Harry: To be honest? No not really.. I miss my mum and I am actually so sad right now, and i don't know what to do

From Harry: Do you want me to come over? Of you can come to my room?

Twijfelend kijk ik naar mijn beeldscherm. Moet ik hem hier wel mee lastig vallen?

From Harry: Babe????

Ik kauw op mijn wang, nog een traan loopt over mijn wang, mijn emoties zijn zo ontzettend verwarrend en ik weet niet wat ik er mee aan moet.

To Harry: Can i come to your room? Will Louis be okay with it?

From Harry: He isn't home, he is staying at his parents house, they needed his help.. Should I pick you up?

To Harry: Harry, it's a five minute walk, i should be fine, see you in five xxx

Zuchtend sla ik mijn deken van mij af, ik trek mijn schoenen aan, ik bekijk mezelf een keer in de spiegel, ik zie er vreselijk uit. Snel wend ik mijn blik af, ik loop mijn kamer uit, ik draai de deur op slot en ik loop richting de kamer van Harry en Louis.

Ik klop op de deur van Harry, meteen wordt de deur open gedaan. Harry slaat zijn armen om mij heen, ik barst in tranen uit. Hij maakt sussende geluidjes, maar ik kan niet stoppen met huilen. "I just miss here so much, Harry" zeg ik huilend "It hurts so fucking much" snik ik. "I miss here and there were so many things that i wanted to do with here, she was my best friend" breng ik snikkend uit. "I know baby, i know it hurts" zegt hij sussend. "I'm so sad, and i have so many mixed feelings, i just don't know what to do" Harry sluit de deur, hij houdt mij nog steeds vast, ik klam mij stevig vast aan hem. "I just want the pain to stop, whenever i am alone, i just get in such a dark place, i am scared" snik ik.

"Honey, you should've come to me, i'm here to help you" zegt Harry, hij gaat zitten op zijn bed, hij trekt me tegen zich aan. Hij wrijft geruststellend over mijn haren heen, langzaam word ik rustig, ik haal een keer diep adem. "You are going to be okay" zegt Harry zachtjes, hij drukt een kus op mijn hoofd. Ik sluit kort mijn ogen. "You are staying here tonight, and you should sleep yeah?" ik knik even. Ik ga onder de dekens liggen, Harry gaat naast mij liggen, ik kruip tegen hem aan. "Goodnight, love" fluistert hij, hij knipt het licht uit. "Goodnight Harry, thank you" ik druk een kus op zijn schouder.

Reacties (2)

 • mhiwhiwhi

  Geweldig hoofdstuk!
  Wel een klein feedback puntje: voor het woord haar heb je here gebruikt ipv her:)

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Aaaah nu zit emotioneel op me werk... Gelukkig ben ik de eerste haha.
  Love it, kijk nu al uit naar 't volgende hoofdsfuk

  X

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen