Foto bij Hoofdstuk 4.

‘Wat dacht je Lizzy? Een beetje een nummer over mij schrijven? De hele wereld heeft het door. Nu willen ze dat dit jullie lead-single wordt. Dat gaat mooi niet gebeuren.’ Ik schrik op van Harry. Hij staat bij me, erg dicht bij me. Bijna zo dichtbij dat het puntje van zijn neus mijn neus raakt. Maar net niet dichtbij genoeg dat dit ook werkelijk zo is. ‘Ik dacht niks Harry. Het idee komt geheel van een film. Het heeft niks met ons te maken.’ Fluister ik. ‘Is dat zo? Ik vond het juist wel sexy dat je een nummer over mij hebt geschreven.’ Nu raken onze neuzen elkaar wel. ‘En net zeg je nog van niet?’ Ik kijk Harry verward aan. ‘Ik heb niets gezegd. Ik heb alleen gezegd dat het niet jullie lead-single gaat worden.’ Zegt Harry en voor ik kan antwoorden voel ik zijn zachte lippen tegen die van mij aan. Ik voel zijn warme handen over mijn rug heen strelen en zijn tong langzaam tegen de mijne. Ik sluit mijn ogen en geniet intens van onze kus. Harry laat me los en hij kijkt me aan. ‘Misschien moeten we een andere leadsingle kiezen.’ Zegt hij dan. ‘Ik wil ons geheim houden. Ik wil van jou blijven genieten. Ik wil niet dat de hele wereld van ons weet en we niet meer samen kunnen zijn.’ Harry streelt met zijn vingers door mijn haren heen. ‘Dat wil ik ook en dat wil ik ook niet.’ Fluister ik. Harry staart me met een glimlach aan en buigt zich dan voorzichtig en langzaam weer naar mij toe.

Met een schok kom ik overeind. NEE. Waarom droom ik dit?! Waarom droom ik over mijn baas. Mijn eigen fucking baas?! En dan ook nog dat ik hem kus, nee, zoen! Dit kan niet. Waarom. Ik zucht diep en wrijf over mijn voorhoofd heen waarna ik een blik op het klokje op mijn nachtkastje werp. Kwart over 3 in de nacht… Ik zucht en laat mezelf weer in mijn kussen vallen. Een grom verlaat mijn lippen van frustratie. We hadden nooit voor Harry moeten tekenen. Dat was het slechtste idee van Stella ooit. ‘Een knappe, wereldberoemde manager die precies weet hoe alles werkt, gaat en alles tot in de puntjes onder controle heeft. Dan kan het niet mis gaan.’ Ik hoor haar woorden nog precies in haar stem door mijn hoofd galmen. En wie zit er met de gebakken peren? Juist Lizzy. Uitgerekend ik, precies ik, moet weer verliefd worden op haar baas. En haar baas speelt nog een spelletje terug ook nog. Omdat hij soms wel soms niet in de mood is. Een zucht verlaat nu mijn mond en ik draai me op mijn zij. Ik sluit mijn ogen in de hoop weer terug in slaap te vallen en nu niet over Harry te dromen.

‘Lizzy, je koffie. Met creamer en suiker, zoals je hem graag hebt.’ Harry komt naar me toe gelopen en overhandigd me een witte afgesloten beker. ‘Dankje.’ Glimlach ik. Harry neemt naast me plaats. ‘Lukt het een beetje?’ Vraagt hij met zijn schorre maar toch zachte stem. ‘Een beetje.’ Mompel ik zachtjes. Harry glimlacht. ‘Wacht, laat mij eens kijken.’ Harry schuift mijn papier voor zijn neus waarna hij zijn ogen over het blaadje laat glijden. Aandachtig leest hij de woorden die erop gekrabbeld staan. Zachtjes neuriet hij een melodie terwijl hij leest. Ik vind het nog steeds knap hoe hij dat kan.
‘Ik zou deze zin aanpassen. Ik zou ervoor in de plaats zetten. Eerlijk met je zijn is alles wat ik geef.’ Ik knik en schrijf de zin er schuin naast. ‘Laat de zin die je had wel nog staan. Wie weet kan je er later nog wat mee.’ Harry schenkt me een knipoog. ‘Dankje.’ Glimlach ik. Harry knikt en staat dan weer op. ‘Geen dank, daar ben ik voor.’ Hij legt zijn hand op mijn schouder en drukt een kus op mijn hoofd. Waarom drukt hij een kus op mijn hoofd? Meteen krijg ik flashbacks van mijn droom, maar ik besluit er niet op in te gaan en buig me weer over mijn tekst. ‘Heb je zin om anders even een frisse neus te halen? Een stuk te wandelen? Even afleiding van je werk en misschien doe je wel nieuwe inspiratie op.’ Stelt Harry dan ineens, uit het niets, voor. ‘Ja, dat lijkt me wel iets.’ Merk ik dan op. Dom Lizzy, erg dom. Denk toch eens na. Zodra jij en Harry alleen over straat gaan zijn er honderden paparazzi’s die met alle liefde foto’s van jullie maken. Maar ach, wat dan nog. Harry is mijn manager en ik ben een vierde uit zijn nieuwe girlband. Dan is het toch normaal dat hij ook dingen met ons apart doet? Ik bedoel, hij zal vast nog wel een keer met Stella uit eten gaan, of alleen met Noor gaan winkelen, of samen met Ruby ergens heen gaan. Toch?

Reacties (3)

 • Kjelaney

  Ik was even vergeten hoe fijn je schrijfstijl wel niet is, en het is altijd leuk als je na je vakantie een aantal hoofdstukjes kan inhalen.:Y)

  4 jaar geleden
 • ZaynStylesS

  Jaaa verderrr

  4 jaar geleden
 • TAMOCHi

  guuurl,
  ik ben zo blij dat je terug bent ;3
  Ik miste je verhalen!
  'x

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen