Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Met een harde tik sla ik mijn wekker uit, ik kreun vermoeid. Ik draai mij weer om en ik wil veder slapen, mijn blik blijft bij Harry hangen, hij ligt zo rustig te slapen, zijn borstkas gaat rustig op en neer. Ik kruip dicht tegen hem aan, ik sluit genietend mijn ogen.

“We should wake up and get dressed, we have school and you’ve missed already so much” zegt Harry zachtjes. Ik zucht diep “goodmorning” zeg ik terwijl ik hem aankijk, zijn ogen gaan open, hij glimlacht even “goodmorning, baby” zegt hij en hij drukt een kus op mijn wang. “I don’t want to go to school, i just wanna lay in bed with you” zeg ik op een zeurderige toon. “Tonight yeah?” zegt Harry, ik knik “fine” mompel ik.

Ik sla de dekens van mij af, kippenvel komt er op mijn hele lichaam staan, ik raap snel al mn kleren van de grond, die gooi ik in mijn wasmand, uit mijn kast pak ik een setje nieuwe kleren. “I’m going to take a shower, you wanna join me?” vraag ik terwijl ik een keer extra met mijn wimpers knipper. Hij grijnst en hij gaat rechtop in bed zitten. Zijn blik gaat over mijn lichaam heen, maar zijn blik blijft hangen bij mijn gezicht “How can i say no to that” mompelt hij. Snel staat hij op en hij loopt achter mijn aan mijn badkamer in, ik draai de deur op slot.

Met al mijn kracht die ik heb duw ik Harry tegen de deur aan, een kleine ‘oef’ komt uit zijn mond, ik glimlach even. Ik druk mijn lippen passievol op die van hem, mijn handen grijpen zijn gezicht vast, ik duw mijzelf zo dicht mogelijk tegen hem aan. Zijn handen glijden van mijn rug naar mijn heupen en van mijn heupen onder mij kont, ik spring omhoog, ik sla mijn benen stevig om zijn middel heen, hij draait ons om waardoor ik nu met mijn rug tegen de muur sta.

Ik verbreek de zoen, hijgend en vol met lust kijk ik Harry aan, zijn blik staat ook vol met lust. Zijn mond gaat naar mijn nek, hij grijpt een stukje vel, hij begint hard te zuigen, een zachte voorzichtige kreun verlaat mijn mond “oh daddy” breng ik uit. “Fuck Sophie, stop saying that, you’re making me horny” brengt hij uit, ik grijns breed “that’s what i was going for” grinnik ik. Ik druk mijn lippen weer op die van hem, mijn handen gaan door zijn haren heen.

Harry laat mij voorzichtig los, ik kijk hem onderzoekend aan “Shower. Now” gromt hij, ik giechel even “Alright, shower sex it is” zeg ik tevreden terwijl ik haastig naar de douche toe loop.


Een uur later kom ik aangekleed de badkamer uit, Harry komt ook niet veel later de badkamer uit. Ik geef hem een mok gevuld met koffie "Here you go" zeg ik met een grijns, hij neemt de mok aan "Thank you baby" ik ga op mijn bureau stoel zitten. "Tommy asked me when i was coming home, he misses me. Dad is just busy with work" zucht ik.

"You should visit him, just for a few days" zegt Harry bemoedigend, ik haal mijn schouders op "I don't know, i want to go, i really do but it's confronting and i can't miss more school" mompel ik. "But you have to go someday, Tommy needs you, i'm sure school will understand" ik schud met mijn hoofd terwijl ik nog een slok neem van mijn koffie "Eh no of course they won't, it's college" zucht ik gefrustreerd. "Don't walk away from it just because it scares you" zegt Harry, hij zet zijn mok neer op het aanrecht, hij drukt voorzichtig een kus op mijn voorhoofd, genietend sluit ik mijn ogen. "I have to go, i'll talk to you later, yeah?" ik knik even, mijn blik volgt hem terwijl hij uit mijn kamer loopt.


sorry dat ik gister niks heb geplaatst! Ik hoop dat jullie het stukje leuk vinden! Ik ben eergisteravond naar Thor geweest, wauw die film is geweldig, ik was helemaal happy erna omg

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen