Hierbij het 2e hoofdstuk, ik hoop dat jullie er van genieten
xx

Jamie-Lee POV
Voor de 5e keer deze nacht open ik mijn ogen. Ik druk mijn telefoon aan en zie een foto van mij en m'n neefje het scherm verlichten. Er verschijnt een grijns op mijn gezicht die ook onmiddellijk weer verdwijnt als ik de tijd lees 3:21 AM. Ik zucht diep en druk mijn scherm weer uit nadat ik nog snel m'n snap heb gecheckt. 17 nieuwe snaps maar ik laat ze allemaal ongeopend. Het voelt alsof ik aan het wachten ben op een bericht van iemand die ik nooit zal krijgen. Ik draai me om en probeer te slapen.

Vermoeid open ik mijn ogen. Ik zoek zo snel als ik kan m'n telefoon om dat afgrijselijke wekkergeluid af te zetten, ik kijk naar de tijd: 6:00 AM. Nog een halfuurtje dan..

Voor de 2e keer deze ochtend word ik wakker, deze keer niet van mijn wekker maar van mijn moeder die vanuit haar bed schreeuwd dat ik mijn bed uit moet. Ik zucht en ik kijk op m'n telefoon, 7:45 AM... Ik spring mijn bed uit, kleed me snel aan en ga zo snel mogelijk de trap af naar beneden. Ik pak mn tas, loop de deur uit en begin mijn aan mijn weg naar school.

Na ongeveer 15 minuten te hebben gereden ben ik eindelijk op school aangekomen. ik kijk op mijn telefoon en zie dat heb 3 over 8 s'ochtends is. ik zoek in mijn tas naar m'n sigaretten. ineens denk ik aan gisternacht toen ik mijn laatste sigaret oprookte in de club, meteen nadat ik me dit weer herrinerde schiet er ineens een vlaag van misselijkheid door mij heen, alsof de dag niet beter kon starten..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen