Ik was de schok nog niet overkomen. Harry was naar de ensuite gegaan nadat het hem duidelijk was geworden dat ik niet ging antwoorden. Als híj weg was, van de aardbodem verdwenen... ik kon het me niet laten bezinken. Het moest een leugen zijn want mijn meester was altijd onverwoestbaar geweest met zijn eeuwige emotieloze uitdrukking, manipulerende gepraat en zijn gespierde lichaam. Ik wist waar hij toe in staat was en wat hij kon; ik kende hem beter dan iedereen terwijl er een eeuwige afstand tussen ons was.
"I've ran you a bath, it looks like you could use it." Kwam Harry zijn stem plots uit de deur van de kamer. Hij leunde tegen de deurpost met een schouder, zijn hoofd slechts enkele centimeters onder de bovenkant.
"Don't worry, we will cover your cast" hij knikte naar het gips om mijn arm. Ik begreep niet waarom ze de moeite deden om voor me te zorgen als híj dood was. Misschien had hij me al van te voren doorgekocht en waren deze mannen geinterresseerd in andere dingen dan híj. Zíjn vrienden hadden vaker aparte voorkeuren gehad waaraan ik moest voldoen.
"Let me help you." Harry stond nu naast het onbekende bed en schoof zijn handen onder mijn oksels om me op mijn voeten te tillen.
"You weigh less than a cat" mompelde hij onder zijn adem terwijl we ons op onze weg naar de ensuite bevonden. Ik schuifelde traag mee omdat mijn lichaam te uitgeput was van de avond ervoor. Ik verwachtte de attributen voor een spelletje te zien in de badkamer maar er lag niks. Er was alleen een bad, groter dan ik ooit aanschouwd had, dat dampende walmen verspreidde. Ik durfde niks te zeggen sinds ik de realiteit nog steeds niet kon begrijpen. Ik had in de laatste twee jaar één keer in een badkuip gelegen maar dat was omdat ik te hevig bloedde en er kwam geen water van te pas. Maar een warm bad.. dat had al in jaren niet gehad. Ik voelde hoe Harry zachtjes aan mijn shirt trok.
"Sir..." onzeker over wat ik wilde zeggen probeerde ik hem af te leiden. Zijn hand verdween onmiddelijk.
"I suggest that you take a bath to relax and in the meanwhile we can talk a bit more, alright?" Opnieuw begon hij aan de rand van mijn shirt te frutselen dus ik accepteerde zijn hulp met het uitkleden aangezien ik er zelf nog niet volledig toe in staat was. Bij hém mocht ik geen kleren dragen dus er was ook nooit moeite als ik onder de kneuzingen zat.
Toen ik in slechts in de boxer stond, die laag om mijn uitstekende heupen stond, liep Harry van me weg. Mijn ogen volgde hem schigtig zonder te laten weten dat ik keek. Hij was aan met een plastic zak die ik hem over mijn hoofd zag trekken en me zou verstikken. Hij maakte hem echter vast met tape om mijn arm die omhuld werd door gips. En nu ook een plastic zak. Hij wikkelde het verband van mijn ribbenkast langzaam eraf, wat resulteerde in pijnlijke ademhalingen nu de boel niet bij elkaar gehouden werd. En zo ging hij verder met pleisters en verbandjes tot ik leeg was. Hij gebaarde naar het bad waar hij me ondersteunend naar toe begeleidde. Bij bet bad maakte ik aanstalten om de boxers uit te doen maar Harry hield me tegen.
"You can keep them on, no worries." Zei hij waarnaar hij me geduldig in het warme water hielp. Ik zuchtte, diep, toen ik eenmaal lag. De eeuwige kou in mijn botten leek voor een moment te verdwijnen en ik leek gewichtsloos. De heerlijke geuren vulden mijn neus en de stoom kriebelde mijn gezicht. Mijn ogen zakten dicht en mijn hoofd rolde van links en naar rechts van genot; ik vergat alles voor een moment.
"My name is Harry by the way." Verstoorde Harry mijn moment. Ik zag het breken voor mijn ogen voordat ik ruw terug getrokken werd in de realiteit. Harry zat op de dicht geklapte wc, een zekere drie meter van mij af. Hij hing onderuit en had zijn handen op zijn buik gevouwen; ook hij had zijn igen dicht.
"I'd like you to call me that instead of sir or master." Vervolgde hij toen ik niet antwoordde. Weer bleef het even stil.
"We should get you something to eat after this, you are too skinny." Ik slikte door zijn opmerking. Ik wist hoe afschuwelijk dun ik was; ik zag het zelf. De prominente botten die constant rammelden en doordrongen werden met kou. Het was zeker niet mijn eigen keuze.
"Thank you." Antwoordde ik als blijk van respect. Nog een regel.
"How old are you" luidde de volgende vraag. Ik werd zenuwachtig.
"Eighteen" met moete bleef de 'sir' onuitgesproken. Harry wierp zijn neutrale blik kort op mij, wanneer hij zijn ogen sloot.
"And you were born in the netherlands?"
"Yes"
"Since when were you with hím?" Harry zat rechtop op de wc maar keek me niet aan. Een moment had ik nodig om te denken.
"I have been with him since I was just fifteen." Ik kreeg een brok in kijn keel van deze conversatie.
"How did you get there." Flitsen en flashbacks schoten over mijn netvlies en ik kon mijn eigen geschreeuw bijna horen. De harde klap tegen mijn hoofd... ik kon het niet beantwoordden en opende mijn ogen weer met mijn lippen op elkaar geperst. Harry leek dit te begrijpen
"Do you know where you are?" Harry zat nu in een zittende positie, zijn handen gevouwen en leunend op zijn knieeen. Hij keek indringend.
"No" sprak ik zacht.
"I've brought you home" fluisterde hij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen