De borstel glijd moeiteloos langs mijn haar, de felle licht van de badkamer laat mijn ogen dichtknijpen in irritatie. 'Wat is het punt om me nu mooi te maken als het straks toch allemaal verpest word?' Vraag ik mijzelf zachtjes. Ik draai mijn haar in een snelle slordige knot, en begin aan mijn make-up als mijn ogen zijn gewend aan de lampen. Vandaag neemt Zayn ons mee naar één of andere privé strandje, en we zijn van plan om daar de rest van de dag te blijven.
Zuchtend staar ik naar het meisje in de spiegel, ondanks alle moeite die ik gedaan heb om er nog redelijk uit te zien, kun je het verdriet van gisteravond nog duidelijk zien.
Ik had gedacht dat na de acht biertjes die ik ophad het we beter zou voelen maar dat is dus niet het geval geweest.
Ik heb mijzelf huilend in slaap gebracht en werd wakker met een bonkende koppijn.
"Jess?!"
"Wat?!" Snauw ik terug tegen de persoon die mij zojuist in mijn overpeinzingen stoorde."Ik ben bezig met aankleden!" Ik betrap mijzelf in mijn leugen, en begin nu snel met het aan doen van een fel roze bikini met daar boven op een Iron Maiden shirt die ik gepikt heb van Elliot.

Als ik eenmaal aangekleed ben loop ik naar beneden waar ik de anderen aantref, ze zijn allemaal al omgekleed en zijn al klaar voor vertrek. Layla's ogen scannen langs mijn lichaam met een vieze blik geplakt op haar gezicht.

See? She thinks you're disgusting!

Als ze merkt dat ik naar haar kijk wendt haar blik meteen af, ik trek mijn wenkbrauwen op en sla mijn armen over elkaar.
"Is er iets, Layla?" Ik zet een beetje nadruk op haar naam en zet een stap dichter naar haar toe. Layla's gezichtsuitdrukking veranderd in geschrokken en meteen schud ze haar hoofd hevig.
"Neem het haar niet kwalijk, schat. Jessica is altijd chagrijnig in de ochtend," verdedigt Zayn mij en tilt de tassen naar buiten. Ik gun haar nog een vieze blik en loop Zayn ook achterna.
"Oké jongens, het strandje is hier achter laten we gaan zodat ik hier kan afsluiten,' met z'n vieren lopen het huis uit en gaan via achterom naar het strandje.

Elke keer als mijn voeten in aanraking komt met het hete zand moet ik er kort van springen.
"Wie het laatst in het water is, is een flikker!! Go!" Schreeuwt Harry en zoals verwacht rennen ze allemaal in het water, mij achterlatend.
Wat ik eigenlijk niet zo erg vind, het is wel oké zo, even alleen. Het gevoel van de zachte zand tussen mijn tenen, de wind die zachtjes langs mijn oren ruist, zorgt ervoor dat ik in complete rust val.
"Hey Jessie," Elliot's stem is makkelijk herkenbaar van achter mij, hij zwaait zijn zware arm om mijn schouders heen. "Zullen wij maar samen een plekje opzoeken?" zegt hij als hij verwijzend naar het groepje die al het water in is. Zijn vraag had mij een beetje verrast maar toch knik ik.

In stilte lopen we zo verder weg van de rest zoals we als gepland hebben even alleen kunnen zijn. We zitten in het zand en staren naar het prachtige zeewater.

Elliot trekt me dichter naar hem toe, waardoor ik automatisch mijn hoofd op zijn borst neerleg. Hij legt zijn hand neer op mijn been en wrijft er kleine rondjes met zijn duim over.
"Ik ben blij dat je een beetje afgekoeld bent," zegt hij dan. "Na gisteravond dacht ik echt dat je hem zou vermoorden."
"Waarom begin je er weer over, Elliot?" Woede in me wordt weer geprikkeld, meteen zit ik weer recht op en schuif een stukje van hem weg. Zijn gezichtsuitdrukking verandert, en meteen stop hij zijn handen in z'n haar.
"Het spijt me, maar je moet toch met hem kunnen leven hoe dan ook."
"Dat weet ik," ik sla mijn ogen neer, starend naar het witte zand. "Ik denk dat ik maar naar huis moet gaan, dit is gewoon teveel voor me. Ik kan het niet meer aan." spreek ik zacht.
"Nee, alsjeblieft niet,' Elliot legt zijn zware hand op de mijne, waardoor ik geforceerd ben om omhoog te kijken.
"Ik wil wat tegen je vertellen...." Hij zucht diep en hervat zijn verhaal. "Ik ken je al sinds me vijftiende, en elke seconde dat ik met jou besteed ben ik gelukkiger. Het zien van je lieve glimlach alleen zorgt ervoor dat de rest van mijn dag perfect is. Wat ik hiermee wil zeg is... Jessica, ik ben smoor verliefd op je. Als je dat niet gemerkt hebt..."
Elliot kijkt me wanhopig aan, afwachtend op mijn antwoord maar dit doet mijn hoofd alleen maar tollen. Spanning in mijn lichaam wekt zich op.

He's lying

No he's not... look at the way he looks at you


He says this out of pity, he doesn't truly love you

Mijn borstkas lift zich hevig op en neer, mijn hand palmen worden steeds vochtiger. Mijn hoofd slingerend tussen twee gedachten, ik knijp mijzelf kort om te kijken of het geen droom is.
'E-...'
'Het is al goed, je hoeft niets te zeggen.' Zegt hij en slaat zijn ogen neer. 'Ik ben zo dom geweest om het te vertellen ook.'

Now he's sad

It's all your fault.'Nee... het is mijn schuld niet,' mompel ik, en trek frustrerend aan mijn haar.
'W-wat?'
Ik glijd mijn hand door mijn haar en onthoud om mijn nagels diep in mijn hoofdhuid te drukken, misschien gaan de stemmen dan weg.
'Jessica gaat het?' tranen stromen zonder dat ik het wil langs mijn wangen, ik duw mezelf omhoog en probeer van hem weg te lopen. Zijn sterke hand vouwt rond mijn pols en hij trekt me terug.
'Laat me los, Elliot!' ik trek mijn arm terug maar zijn hand blijft stevig rond me pols, als ik wild begin tegen te stribbelen pakt hij mijn andere pols vast.
'Jessica, rustig aan! Wat is er nou?!' Schreeuwt hij aangezien ik zelf aan het gillen ben.

He's going to hurt you,

Go away from him.


Met forse kracht word ik in het zand in geduwd, Elliot gaat schrijlings op me zitten en probeert me zo stil te houden.
'Rustig aan! Wat is er met jou aan de hand?! We kunnen toch normaal praten zonder da...' In een reflex hef ik mijn knie op die dan tegen zijn kruis aan stoot. 'Shit!' kreunt hij van de pijn en houd zijn hand beschermend ervoor, waardoor ik verlost ben vanuit zijn grip. Ik sta op en kijk toe hij knielend zit te kreunen van de pijn.

It's not enough.

Zonder dat ik het wil balt mijn hand tot een vuist en zwaai ik deze tegen zijn kaak aan, Verrast door mijn eigen acties, hap ik naar lucht en doe een paar stappen achteruit.
'What the fuck, Jessica?'
Ik haast weg van hem en ren richting de groep toe, de tranen rollen geruisloos langs mijn wangen. Verlies ik mijn verstand?

Reacties (1)

  • IGilbert

    Interesting, +abbo (:

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen