Foto bij Hoofdstuk 11.

Zodra we klaar zijn met de interviews staat Nina ons alweer op te wachten. We krijgen onze spullen weer terug en ik kijk even sneaky naar mijn telefoon. Ik heb een paar snapchat berichten, wat berichten via Instagram van -ik vermoed- fans en een paar appjes van Jade, mama en Eva. Ik scan er snel even overheen en stop dan mijn telefoon weer in mijn tasje, aangezien Ruby me al een setje in mijn rug geeft dat we door mogen lopen. We worden de zaal in begeleid en ik kom tussen Noor en Ruby te zitten. We krijgen allemaal een goodie-back met wat spulletjes die met de film te maken hebben. Zo zit er een leuk hangertje in, een doosje chocolade en de dvd van de film zelf. Ik klets wat met Ruby en Noor en na een tijdje gaan de lichten in de zaal uit en die bij het podium aan. Er komt een man die ik persoonlijk niet ken het podium op en hij stelt zich voor als de producent. Hij doet een kort zegje over de film en over zijn idee en dan wordt de cast naar voren geroepen. Netjes klap ik voor elke speler die voorgesteld wordt. Ook hun mogen hun zegje over de film doen en dan wordt ook het licht op het podium gedimd en start de film.

‘Wauw, hij was echt leuk!’ Roept Noor enthousiast zodra we de zaal uitlopen. ‘Ja, ik vond hem ook echt super!’ Beaamt Ruby gelijk. ‘En die Rens, in die film, man, wat een lekkerding!’ Roept Ruby lachend. ‘Zeker, daar wil ik wel een beschuitje mee eten.’ Lach ik grappend. ‘Nou dames, de limo staat weer klaar, deze zal jullie naar de afterparty brengen. Heel veel plezier, ik ga er weer vandoor. Ik moet wat andere dingen regelen met Harry. Ik zie jullie volgende week weer bij de vergadering.’ Nina geeft ons alle vier een kus op onze wang. ‘Nou, let’s party!’ Roept Stella blij en ze haakt haar arm door die van mij. Al wat lichtjes creperend van de pijn in mijn voeten door de hakken loop ik met haar mee richting de limo. Zodra ik zit trek ik meteen mijn schoenen uit. Ik zie dat Noor hetzelfde doet. ‘Oh, eindelijk die dingen uit.’ Zucht ze. ‘Hoe lang is het rijden naar de locatie?’ Vraagt Ruby de chauffeur. ‘Ongeveer twintig minuten.’ Roept hij terug. Ik zucht even en leg mijn rechtervoet op mijn linker bovenbeen zodat ik deze even kan masseren. Twintig minuten om mijn voeten rust te geven. De rit is sneller voorbij dan ik dacht. Ik zucht en trek mijn hakken weer aan terwijl ik mijn jurkje nog een keer glad strijk en dan komt de limo tot stilstand. Ruby stapt als eerste uit, gevold door Stella, daarna Noor en ik stap als laatste uit. Ik kijk nog even goed of ik niets heb laten liggen. Zodra ik de auto uitkom word ik alweer overdonderd door alle flitsen van de paparazzi’s. Met z’n viertjes lopen we door naar binnen waar we gelijk worden ontvangen door een kleine dame die haar bruine haren in een nette knot gestoken heeft. Ze houdt een dienblad voor met glazen champagne. Met een glimlach pak ik er eentje van haar dienblad af. Stella volgt mijn voorbeeld en daarna lopen we de zaal in. De bass van de dj dreunt al door de ruimte. Ik zie hier en daar wat mensen van de cast van de film die ik herken dansen, maar ik zie ze ook met onbekende mensen. Ik zie mensen met elkaar praten aan de staantafels… Ik kijk nu al mijn ogen uit. ‘Liz, Stella. Wat goed dat jullie er ook zijn. Ik heb Noor en Ruby alvast aan een tafeltje gewezen.’ Glimlacht Melody. ‘Hey Mel.’ Lach ik terug. ‘Ze staan daar.’ Melody wijst een tafeltje aan en zodra ik haar vinger volg zie ik inderdaad Noor en Ruby al staan. Ik drink mijn laatste slok champagne op en zet het glas op een lange tafel die aan de zijkant van de ruimte staat. ‘Loop jij maar vast, ik haal wel even een lekker drankje voor ons.’ Glimlach ik. Stella knikt en terwijl zij naar Ruby en Noor loopt, maak ik mijn weg naar de bar.
‘Dag Liz! Wat leuk, wat kan ik voor je inschenken?’ Het is nog steeds gek dan mensen die ik totaal niet ken of nog nooit eerder gezien heb, mijn naam al wel kennen. ‘Doe maar vier verassingsdrankjes.’ Glimlach ik. ‘Oh, dat wordt leuk.’ De jongeman glimlacht en pakt vier longdrinkglazen, waarna hij bezig gaat. ‘Hee Liz, wat leuk dat jij er bent.’ Ik draai me om. Een knappe jongen verschijnt voor mijn ogen. Zijn blonde haren staan vrolijk overeind en zijn heldere blauwe ogen staren in die van mij. Hij lacht een rij witte tanden bleek. Gelijk weet ik weer wie het is. Hij speelde de knappe vriend van de dochter van de hoofdpersoon in de film die ik net gezien heb, Rens. Dit is een acteur. Een acteur die mijn naam kent en me aanspreekt? ‘Ik neem aan dat de drankjes voor je bandleden zijn?’ Glimlacht hij. ‘Uh, ja.’ Ik wordt gelijk terug in de realiteit getrokken. ‘Zal ik even met je meelopen om de drankjes af te geven?’ Zonder goed na te denken knik ik. Een knappe acteur die me bij mijn naam kent, die tegen me praat en die me wil helpen met de drankjes naar de meiden te brengen? Op een afterparty van een premiere? Hier kan ik wel aan wennen.

Reacties (4)

 • Kjelaney

  Oooh god geen goed gevoel over die gozer hahahaha.

  4 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Ohh ohh. Uitkijken met jongens die spontaan met je flirten …
  Dat is altijd gevaarlijk
  Love it Sow !
  ‘x

  4 jaar geleden
 • Manonxxx

  Haha

  Leuk stukje!

  Snel verder?!

  Xx

  4 jaar geleden
 • Miss_Clifforan

  Super leuk hoofdstuk!! Heb nu al zin in de volgende:)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen