Nadat ik dit verhaal op 13 januari was gestart had ik niet echt verwacht dat ik het af zou krijgen. Het was mijn plan en mijn droom, maar de laatste acht keren dat ik een fictieverhaal probeerde te schrijven strandde ik na vijf hoofdstukken. Zo ook hier. Ik had deze keer een plan gemaakt per hoofdstukje, maar het ging langzaam. Hoofdstuk 2.2 werd eind april geüpload en ik was gewoon te druk met examens. Toen ik weer een poging waagde bij Camp NaNoWriMo heb ik twee geweldige mensen leren kennen die mij erdoorheen hebben gesleept. In vier weken tijd heb ik meer dan 15.000 woorden geschreven en bleef ik regelmatiger schrijven.
      Ik wil dan ook graag Lady Adellandra en StoryGirl83 bedanken voor hun motivatie en steun tijdens Camp NaNoWriMo. Daarnaast wil ik ook de lieve Pralines bedanken voor de geweldige cover die ik op Quizlet mocht gebruiken en ondanks dat ze de hoofdstukjes niet vaak las, me toch motiveerde, complimenten gaf over de hoeveelheid die ik schreef en vroeg hoe het ging. Verder wil ik katl1 en butterflygirl bedanken voor de lieve en leuke reacties die me - ondanks de geringe hoeveelheid - wel echt hebben gemotiveerd. Het is altijd leuker als je weet dat mensen je verhaal lezen. Ook wil ik mijn lieve vriend bedanken die de afgelopen maand vaak heeft gevraagd of mijn verhaal al was afgerond en iedere keer vroeg "Zou je niet gaan schrijven?". Hij zal dit waarschijnlijk niet lezen, maar ik ben echt heel blij met hem.
      Katl1 had mij al gevraagd of er een vervolg zou komen op dit verhaal vanwege het open einde in de epiloog. Misschien dat dit wel gaat komen, ik heb momenteel nog geen grote ideeën voor een vervolg, dus dat zal voorlopig nog niet gebeuren. Het lijkt me wel super om te doen, dus blijf vooral geabonneerd op deze story of op mijn Writer's ID in het forum (te vinden als Writer's ID Raisei).
      Ik wil hier ook nog graag in melden dat dit mijn eerste fictieverhaal is dat ik ooit heb afgerond. Met heel veel pijn, moeite en ongelooflijk veel clichés en saaie stukjes - sorry hiervoor - heb ik dit afgeschreven binnen de periode die Story of the Year zet voor het verhaal.
      Bedankt voor jullie reacties, tijd en motivatie, lieve lezers!

Reacties (3)

 • Helvar

  Van harte gefeliciteerd met het afronden van je eerste verhaal! Je mag er trots op zijn!
  Ik heb er dan ook zeer van genoten, al was ik meer iemand die lang niet las en dan opeens heel veel, haha.

  3 jaar geleden
  • Catmint

   Bedankt c:

   3 jaar geleden
 • katl1

  ik ben dan misschien niet altijd de meest enthousiaste reageerder - mijn excuses daarvoor ;-) - maar ik wil toch ook even zeggen dat ik iedere keer wel super blij was als ik weer een nieuw hoofdstukje in mijn inbox zag verschijnen! Het was echt een super goed verhaal!!!

  3 jaar geleden
  • Catmint

   Ik was ook iedere keer blij dat ik een melding kreeg van jouw reactie. Ook al is het maar een Snel verder!, het is motiverender dan helemaal niks en ik vind het oprecht leuk om motivatie van lezers te krijgen hoe klein het ook is c: Echt heel erg bedankt!

   3 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Ten eerste: OMG ZE MENTIONED ME!!
  Ten tweede: Ik vroeg me ook direct na de epiloog af of er een vervolg kwam het was idd een open einde
  Ten derde: Ik heb eerlijk gezegd niet veel van die zogenoemde cliches gemerkt. Ik vond het een supergoed verhaal en snap echt niet dat je maar zo weinig lezers heb bereikt op Q (aantwl kudo's eigenlijk). Ik heb zwaar respect voor je originaliteit, want man man man wat heb jij dit goed uitgedacht zeg. Nieuwe landen, nieuwe wereld, nieuwe jaartellingen, zelfs hele koningshuizen bij elkaar gefantaseerd. Ik heb echt zwaar respect voor je, want ik weet hoe moeilijk het is. Ik ben namelijk ook aan een verhaal begonnen maar zit bij hoofdstuk 2 al vast😂 komt doordat ik alles anders wil noemen en nieuwe dingen wil bedenken (dieren enzo) maar het mislukt een beetje hahaha)

  Maar genoeg over mij. Ik kan niet wachten op jouw volgende verhalen! Liefs, Andrea

  3 jaar geleden
  • Catmint

   Ten eerste: Je hebt me gemotiveerd en geholpen dingen beter uit te leggen en daar verdien je gewoon een bedankje voor ^^
   Ten tweede: Het vervolg gaat wel echt een tijdje duren, vooral het uitdenken en ik heb inmiddels alweer 3 nieuwe ideeën die ik wel echt graag uit wil werken, maar wees niet bang, het zal ooit verschijnen.
   Ten derde: Superbedankt voor het compliment. Ik vond zelf dat er een aantal clichés in zaten en dat het soms echt heel langzaam ging, maar dat is als lezer misschien anders. Het heeft ook even geduurd voordat ik al die namen bij elkaar had.
   Voor je eigen verhaal: ik raad aan om te beginnen met bekende dieren. Ik wilde ook allemaal nieuwe dieren, maar dan moet je ook uit gaan leggen hoe alles eruit ziet, dus als je het kan uitleggen aan de hand van bestaande dieren is dat makkelijker. Zo had ik de kornindi's bedacht, wat eigenlijk de nieuwe paarden moesten worden, maar heb uiteindelijk toch gekozen om paarden te gebruiken. Mocht je hulp nodig hebben, mijn PB staat altijd open.

   Nogmaals bedankt voor je lieve reacties!

   Liefs, Maxime.

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen