Foto bij Hoofdstuk 12.

’And it’s all in the name of love’ zing ik hard mee. Ik kijk naar Noor die voor me staat. Haar warme dunne handen omklemmen de mijne terwijl we samen op de maat van de muziek bewegen. Ze laat me lachend los en draait springend een rondje op de beat. Ik schud mijn hoofd. Dan komt de knappe acteur, die zichzelf inmiddels heeft voorgesteld als Bryan Schilten onze kant weer op. ‘De drankjes voor de dames.’ Glimlacht hij. Ik pak dankbaar een van de glazen aan en neem gelijk een slokje door het roze rietje. Ik kijk Bryan met een kleine glimlach aan waarna hij terug glimlacht.
‘Dames en heren, mag ik nu uw aandacht voor de muzikale gast van vanavond?’ Ik kijk naar de man die het roept, de presentator die ook het praatje hield in de bioscoopzaal. ‘Dames en heren; Liam Payne!’ Ik hoor de bekende Caribische beat en dan komt Liam het podium op.
’Baby, heard you’ve been talking about me lately. Telling all your friends how much you hate me.’ Glimlachend neem ik nog een slok van mijn drankje en beweeg met mijn heupen op de maat van de muziek. Iedereen verzameld zich nu ook op de dansvloer en begint te dansen en te zingen. Ik kijk naar Stella en Ruby die overdreven uitbeelden wat Liam zingt. Ik schud mijn hoofd en lachend zing ik ook mee terwijl ik kijk hoe Liam hier de zaal entertaint. Hij blijft nog altijd een geweldige stem hebben. Zodra zijn nummer Bedroom Floor is afgelopen hoor ik de beat van het volgende nummer, Get Low. Meteen loop ik naar Ruby toe, omdat ik weet hoeveel ze van Liam en dit nummer houd. Soms op random momenten kan ze het refrein gewoon zingen. Ik ga gelijk bij haar staan en meteen pakt ze mijn hand met een mega glimlach vast. ’Get low, get low, hands on your waist lets go. Get low, get low.’ Lachend gaan we door onze knieën en weer omhoog, om het vervolgens weer te herhalen. Ik beweeg lachend met mijn heupen en haal mijn hand door mijn haar zodat het niet meer aan mijn voorhoofd plakt.
Ruby draait haarzelf nu naar een andere jongeman en ik besluit haar meteen te laten. Ik schenk haar nog een wenkbrauw-wiebel en loop dan weer terug naar Bryan. ’Sexy, I want you now.’ Zingt hij lachend mee terwijl hij me diep in mijn ogen kijkt. ‘Oh, is dat niet wat snel? Ik ken je letterlijk...’ Ik kijk even op mijn rosé gouden horloge. ‘Anderhalf uur.’ Maak ik de zin dan af. ‘Wie zegt dat ik het tegen jou heb?’ Grijnst Bryan. ‘Ik heb toegegeven dat je knap bent, maar ik heb niet gezegd dat ik je meteen mee wil nemen.’ Lacht hij. Ik bijt even op mijn lip. ‘Jij bent een echte gentelman of niet?’ Glimlach ik. Bryan haalt zijn schouders op en blijft me in mijn ogen aanstaren. ‘Hangt er vanaf.’ Ik kijk hem even twijfelend aan. ‘Of het meisje daadwerkelijk mee wil of niet. Ik speel vaak in op haar stemming.’ Hij schenkt me een knipoog en slaat zijn arm rond mijn middel waardoor ik tegen hem aan kom te staan. Ik schud mijn hoofd. ‘Een enorme flirt ben je zeker.’ Lach ik. Bryan grijnst. ‘Daar is geen woord aan gelogen, babe.’
‘Liz, hoe laat wil je gaan?’ Stella tikt me op mijn schouder. Gelijk laat Bryan me los en ik hem. Ze geeft echter geen kick. Dat is zo fijn aan de meiden, ze zijn net zusjes en wachten geduldig tot we met z’n vier zijn zodat iedereen om de beurt kan vertellen wat er allemaal gebeurt is en waar iedereen tegenaan gelopen is. ‘Niet té laat, we moeten morgen vergaderen om tien uur toch?’ Stella knikt. ‘Noor dacht over een half uurtje?’ Ik knik als bevestiging dat ik het goed vind. Stella glimlacht, draait zich om en begint weer te dansen op Liam. ‘Over een half uur al? Dat betekend dat ik nog maar een half uur naar je kan kijken?’ Vraagt Bryan. Ik voel dat ik gelijk al begin te blozen en haal mijn schouders op. ‘Sorry, schat.’ Lach ik. ‘Mag ik dan wel je nummer? Dan kunnen we een keer wat langer afspreken.’ Ik glimlach en denk even na, maar haal dan toch mijn telefoon uit mijn tasje en geef hem deze, zodat hij zijn nummer erin kan zetten.

Reacties (4)

 • Poehler

  Oh neeee

  3 jaar geleden
 • Miss_Clifforan

  Ik word zo blij van elke update!! Je schrijft zo mooi, prachtig, geweldig!!

  3 jaar geleden
 • TAMOCHi

  DAAR IS M’N BABY WEL OMGG
  Love you Sow. You made my day
  ‘x

  3 jaar geleden
 • Manonxxx

  Harry gaat dit niet leuk vinden. (Denk ik)

  Snel verder xx

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen