Foto bij Chris Larsson

Naam: Chris/Christiaan Larsson
Leeftijd: 25
Woonplaats: Haarlem
Familie: Enkel een vader. Zijn moeder heeft hij niet echt gekend en hij heeft geen broers of zussen waarvan hij weet.
Karakteromschrijving: Chris is opgegroeid met het idee dat hijzelf de enige is wat telt. Respect kent hij eigenlijk niet echt, zijn vriendschap met Sep en Rogier komt daar nog het meest bij in de buurt. Hij heeft geleerd dat hijzelf boven alles gaat en bovendien heeft hij het gevoel dat vrouwen niet belangrijk zijn. Hij weet wel dat hij in een cultuur leeft waarin dat steeds minder zo is, maar hij trekt zich er bijzonder weinig van aan.
Hobby's: Hij heeft zich een aantal jaren geleden, samen met Rogier, aangesloten bij de Hell's Angels. Daar heeft hij Sep ook leren kennen. Motorrijden is dus ook één van zijn favoriete bezighouden. Verder heeft hij een verslaving aan seks en haalt hij er enorm veel genot uit om macht te hebben.
(Eventuele) geschiedenis: Zijn vader is de eigenaar van een bordeel, waar hij zelf één van de grootste klanten is. Ook Chris komt daar al vanaf zijn dertiende, deels gedwongen door zijn vader, deels omdat hij zelf ook graag wilde. Zijn vader behandelt vrouwen als waardevolle lustobjecten, waar hij bij aan zijn trekken komt en waar hij zijn geld mee verdient. Daardoor is ook Chris vrouwen zo gaan beschouwen.
Chris is niet opgevoed door zijn moeder; die heeft hem gedumpt bij zijn vader toen hij een baby was, waarna ze uit hun beide levens verdwenen is. Ze was één van zijn vaders grootste inkomstenbronnen en kwam het dichtste in de buurt van iemand van wie zijn vader hield. Zijn vader heeft zich toen laten steriliseren en hem, met hulp van een ingehuurde vrouw, opgevoed, zodat hij ooit het "familiebedrijf" kon overnemen.
Overige info:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen