Foto bij Hoofdstuk 17.

‘Hee Liz, goed je te zien.’ Bryan glimlacht en slaat gelijk zijn armen om me heen. Ik knuffel hem terug. Niet veel later voel ik zijn lippen op mijn wang. ‘Insgelijks.’ Glimlach ik terug waarna ik hem weer loslaat. ‘Zullen we een tafeltje in de hoek pakken?’ Vraagt Bryan me. ‘Ik zit eigenlijk liever bij het raam, ik vind het altijd leuk om mensen te kijken.’ Ik bijt op mijn onderlip. Bryan lacht even. ‘Dan zit je zo in de kijk… Zullen we anders dat tafeltje daar achter pakken?’ Bryan wijst naar een tafeltje, hij is net achter een pilaar en als je links zit kan je nog net naar buiten kijken. ‘Dan hebben we allebei onze zin.’ Glimlacht hij. Ik knik en loop naar het tafeltje. Bryan volgt mijn voorbeeld. Hij komt aan mijn linkerkant lopen en pakt dan de linker stoel. Wat betekend dat ik rechts moet zitten en dus zowel achter de pilaar zit, als dat ik niet naar buiten kan kijken nu.
‘Goed thuis gekomen gister?’ Bryan trekt zijn jas uit en hangt deze aan de leuning van de stoel. Ik volg zijn voorbeeld en doe hetzelfde met mijn eigen jas. ‘Ja hoor, jij?’ Glimlach ik. ‘Ja.’ Antwoord Bryan. ‘Ik vond het wel een gezellige afterparty. Ik heb niet zo snel zoveel lol op die feestjes, maar deze waren echt leuk.’ Glimlacht hij. ‘Ik vond het ook gezellig. Liam als gast deed me goed.’ Lach ik. ‘Snap ik, als je bijna zeven dagen per week met Harry opgescheept zit zal het best fijn zijn om een keer een andere ex-one directionner te zien.’ Ik lach even om zijn té flauwe opmerking. ‘Hoe is het om met Harry te werken?’ Bryan kijkt me recht in mijn ogen aan en slurpt me erin op. Wauw. Ik kan hier uren in staren. ‘Ja, het is wel oké.’ Glimlach ik. Bryan knikt. Net op dat moment gaat zijn telefoon. Gelijk pakt hij hem op maar ik zie dat hij het gesprek weg klikt. ‘Mijn agente. Die kan wel even wachten.’ Glimlacht hij. Ik glimlach terug. Dan komt er een meisje aan om onze bestelling op te nemen. Ik bestel een fruitdrankje en Bryan gaat voor een icetea green. ‘En jij? Nieuwe dingen op de planning?’ Bryan knikt. ‘Ik ga eigenlijk morgen auditie doen voor een serie.’ Glimlacht hij. ‘Oh! Spanennd!’ Bryan lacht. ‘Best wel, het kan een hele grote serie worden.’ Hij lijkt trots. En terecht. ‘Oh, wat voor een?’ Vraag ik hem. Bryan lacht. ‘Ik mag er niets over verklappen helaas, maar het wordt een late night soap.’ Hij wiebelt even met zijn wenkbrauwen waardoor ik het niet kan laten om te glimlachen. ‘Oh, nog spannender.’ Ik kijk hem even van onder mijn wimpers aan.
Ik ken Bryan misschien pas een dag, maar ik voel me echt op mijn gemak bij hem. ‘En jij? Druk met het album? Is het al bijna af?’ Vraagt hij oprecht geïnteresseerd. ‘Zo goed als. We moeten nog twee nummers.’ Bryan knikt. ‘Blij mee?’ Vraagt hij en net op dat moment komt het meisje met onze drankjes. Ze zet ze netjes op tafel en vriendelijk knikt Bryan haar toe. ‘Zeker.’ Glimlach ik. ‘Moet ook wel. En dan binnenkort een fotoshoot voor de cover zeker?’ Ik knik. ‘Jup.’ Ik pak het rietje met mijn vingers en klem mijn lippen er omheen terwijl ik een slok neem. ‘Moet vast goedkomen.’ Hij schenkt me een knipoog. ‘Zo een mooie meid wil iedereen wel op een cd hoes in huis hebben.’ Gelijk voel ik mijn wangen rood worden door zijn complimentje. Ik denk dat ik het met Bryan nog wel vol kan gaan houden. ‘Dankjewel.’ Mompel ik zachtjes. ‘Dat meen ik oprecht.’ Ik bijt op mijn lip en Bryan glimlacht alleen maar terwijl hij ook een slok van zijn glas neemt. ‘Dus, vertel eens wat meer over jezelf? Heb je hiervoor nog gestudeerd?’ Ik glimlach en knik, waarna ik de basisdingen over mijn leven vertel. Dat ik thuis woon, over mijn ouders en zusje, over waar ik op school heb gezeten, over Jade, over de meiden, over hoe we bij Harry terecht zijn gekomen. Alles komt eruit. Bryan neemt elk woord in zich op, stelt vragen, geeft zijn mening en onderbreekt me soms om situaties van hem uit te leggen. Eigenlijk is het gezellig. Enorm gezellig...

Reacties (3)

 • Poehler

  En dan gaat het fout...

  3 jaar geleden
 • Miss_Clifforan

  Aahhwww.... straks word het echt wat tussen die twee, ik weet niet zo goed wat ik daar van moet vinden haha🤔

  3 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Die jongen wil echt te graag niet gezien worden. Ik vertrouw hem niet …
  Uhm. Ik zou wel elke dag met Liam willen zijn. That would be heaven omg
  Love it
  ‘x

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen