Foto bij Rogier van IJzeren

Naam: Rogier van IJzeren
Leeftijd: 25
Woonplaats: Haarlem
Familie: hij heeft een jonger zusje, Dana, en een broer die overleden is, Emiel.
Karakteromschrijving: Rogier is vrij asociaal, hij heeft een harde stem en zijn aanwezigheid vult altijd de hele ruimte. Hij heeft bijna altijd muziek aan staan, precies op zo'n volume dat het anderen irriteert en gaat voor niemand aan de kant als hij ergens loopt. Hij is zelfverzekerd, zoekt overal de grenzen van op en minacht onzekere mensen. Hij gelooft dat tegenslagen een mens alleen maar vooruit kunnen helpen en heeft een hekel aan zelfmedelijden. Hij toont zijn emoties nauwelijks (als hij die al ervaart) en is vooral erg onverschillig. Hij houdt wel van een partijtje vechten op zijn tijd, probeert anderen vaak met opmerkingen uit te lokken en drijft vaak de spot met anderen. Hoewel hij veel grijnst en om de stommiteiten van anderen grinnikt, zal je niet snel een oprechte glimlach op zijn gezicht zien. Hij is recht door zee, heeft een zeer intimiderende blik en hecht weinig waarde aan vriendschappen. Hij heeft twee goede vrienden voor wie hij door het vuur gaat, maar verdere vriendschappen groeien slechts langzaam. Rogier heeft ook wel een zorgzame kant, maar die uit hij zeer weinig (eigenlijk alleen bij zijn zusje) en ook daarin kan hij zeer hard zijn, in die zin dat hij vindt dat iedereen zijn eigen boontjes met doppen.
Hobby's: hij heeft zich vijf jaar geleden aangesloten bij de Hell's Angels en brengt daar dus zo ongeveer al zijn tijd door (en op zijn motor). Hij werkt ook als monteur en verder gaat hij nog weleens naar concerten. Verder doet hij mee aan (illegale) kooigevechten en gokt hij daar veel.
Overige info: hij is bijna twee meter, breedgeschouderd en flink gespierd. Hij heeft verscheidene tattoos en aan zijn linkerhand draagt hij drie van onderstaande doodshoofd-ringen die veel voor hem betekenen.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen