Foto bij Chapitre 1.

Eerste officiële hoofdstuk,
Laat de droom beginnen ^^

Grace
“Ik heb het beste idee ooit!” Alice kwam mijn slaapkamer binnenrennen met een formulier in haar hand. Ze drukte het papier onder mijn neus, en keek me verwachtingsvol aan. Ik schudde kort mijn hoofd en begon daarna het papier rustig door te lezen.We are looking for enthusiastic and highly energetic people for our characters and parade department!

If you dream of:
• performing as a famous Disney® character,
• to participate in our wonderful parade and cavalcades (a basic dance level required),
• to portray Disney® princesses and princes (subject of having the distinguishing characteristics).

Open Audition Call :

15th November 2017 at 9:30am

FEELING DANCE FACTORY
100 avenue du Général Leclerc
Lot 218 – 2nd floor
93500 PANTIN
FRANCE
(In front of Pantin’s swimming pool)


All heights from 137 to 192 cm are welcome (measured during the audition).
50 positions: Open Ended (full-time) and Date to date (seasonal) contracts from November/December 2017 to January 8th, 2018.
Housing possibilities.

Candidates must speak English or French, be a minimum of 18 years old and must be available until 6 p.m.


Please come to the audition:
• wearing comfortable clothing (to participate in a movement/dance combination)
and refrain from wearing makeup
• with a non-returnable CV and a pen


We do not reimburse any transportation costs to attend the audition.

 
“Je maakt een grapje right?” ik kijk haar over het formulier aan.
“Hoezo? Hoe gaaf is dat? Een prinses in Disneyland. Come on Grace, je wilt dit al je hele leven. Je roept al jaren dat je in Disneyland wil rondlopen.” Alice keek me bloedserieus aan. Ik zuchtte. Ik wilde inderdaad al m’n hele leven een Disneyprinses zijn, maar om nou auditie te doen.
“Het is in Frankrijk, dat is het enige nadeel. Denk je dat Irene zou willen rijden?” ratelt Alice maar door.
“Ho stop, laten we dit eerst met mama bespreken Al. We kunnen niet zomaar bedenken om auditie te gaan doen in Frankrijk. Dat moet echt eerst besproken worden.” onderbreek ik mijn tweelingzus. Je zou denken dat we allebei even verstandig zouden zijn, maar helaas is ons dat niet gegund. Alice is de impulsieve van de twee. Ikzelf denk af en toe toch wel iets meer na.
“Het is alleen als baantje voor de zomer Gray. Niet voor altijd. Je hebt toch 6 weken vakantie in verband met je PABO.” Ik rolde mijn ogen. Typisch weer. Altijd moet Alice me pesten met het feit dat ik maar de PABO doe, met haar rechtenstudie.
“We hebben het er nog wel over. En nu hup, m’n kamer uit. Ik wil me omkleden. M’n dansles begint over een half uur. Wegwezen.” Alice grinnikte, gooide haar lange naam over haar schouder en liep mijn kamer uit.
“Vergeet niet naar die auditie te kijken, we hebben nog twee maand.” riep ze me nog na.
Ik rolde met mijn ogen –iets wat ik de laatste tijd steeds vaker deed- en pakte mijn danskleding. Snel kleedde ik me om en toen rende ik naar beneden.
“Ah lieverd, net op tijd. Wil je je zus even roepen?”
“Nee sorry mam, ze mag er zelf wel achter komen. Met haar geweldige studie lukt haar dat vast wel.” mompelde ik, terwijl ik een schep worteltjes op m’n bord schepte. Mijn moeder schudde haar hoofd, en liep naar de gang om Alice te roepen. Mijn vader kwam ook binnenlopen. Hij drukte een kus op mijn hoofd en kwam ook aan tafel zitten. Daarna kwam Alice grijnzend binnen. Toen we een tijdje aan het eten waren besloot ze dan toch een opmerking te maken.
“Zeg mam, heb je het geweldige idee van Grace gehoord? Ze wil auditie gaan doen voor een baantje in Disneyland.” ik keek haar kwaad aan. Mama keek me verbaast aan.
“Oh wat leuk! Wanneer heb je die auditie dan? Is dat geregeld vanuit de dansschool?” ik schudde mijn hoofd en nam een hap van mijn eten.
“Nee mam, daar kwam Alice opeens mee. En die auditie is in Frankrijk, dus ik vind dat ik dat eerst met jullie moet overleggen.” Antwoordde ik. Toen viel mijn oog op de klok, en ik sprong op van mijn stoel.
“Ik ga trainen! Doeg!” ik drukte een kus op de wang van mijn moeder, zwaaide naar mijn vader en wierp een laatste boze blik op Alice. Die kreeg ik nog wel.

Reacties (1)

  • HarrysWife

    Whieeee, zo benieuwd Lot!
    'x

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen