Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Met een kleine glimlach druk ik op het telefoon icoontje, de telefoon wordt direct opgenomen door Rosie. “Rosie, what the fuck are you doing” roep ik door de telefoon “sssh! Be quiet, he is sleeping” sist ze zachtjes door de telefoon. “What is wrong with you, you said a couple times that you guys wouldn’t work out, and now he is sleeping in your bed” ik hoor Rosie zachtjes zuchten “i don’t know what i am doing, but it feels so good” zucht ze diep. “I understand” zeg ik begrijpend.

“Last night he came to my room, he kissed me when i opend the door, and well here we are” ik kan het niet laten om even te lachen “he is a really good kisser” zegt ze “you know what you are doing right?” “Yes i know, i’m not sure if i want to” Harry zit nog naast mij, hij seint dat hij gaat douchen en ik knik even. Hij staat op, hij loopt in alleen zijn onderbroek richting mijn badkamer, ik kan het niet laten om naar hem na te kijken, hij heeft zo’n mooi lichaam.

“Anna!” Roept Rosie door de telefoon “huh sorry what?” zeg ik verbaasd, Rosie zucht diep “sorry i was distracted” mompel ik zachtjes. “Well as i was saying, he is really nice and sweet, but it won’t work out” ik rol een keer met mijn ogen “Why?” vraag ik bedenkelijk, het blijft even stil “i don’t know” zegt ze dan zachtjes “i think you should go for it, there is no reason to not do it” zeg ik dan. “Alright thank you, i should go i think he is walking up” ik knik maar bedenk dan dat ze dat helemaal niet kan zien “okay, have a nice day” glimlach ik “yes, you too hun” en de telefoon wordt weer opgehangen.

Ik leg mijn telefoon weg, ik rek mezelf een keer uit en een gaap verlaat mijn mond, ik zucht diep. Ik pak het shirt van Harry van de grond en ik trek het aan. Ik loop naar mn keuken, ik pak mijn tosti ijzer, ik stop de stekker in het stopcontact en ik begin aan het maken van tosti’s voor ons beiden. Ik hoor hoe de kraan nog aanstaat, ik vul een glas met water, ik loop naar mijn bureau toe, ik open de lade en ik kijk naar de buisje die er liggen. Twijfelend pak ik er een uit het zakje, ik kijk er onderzoekend naar, ik voelde mijn stemming weer aankomen, de stemming waar ik bang van werd. Ik besluit veder niet meer na te denken, ik leeg de inhoud van een flesje in mijn glas water, ik pak een mesje, ik roer door het water heen zodat het een geheel wordt, je ziet er niks van. Ik sluit mijn ogen, ik breng het glas naar mijn lippen en in een teug gooi ik het water achterover. Ik zet het glas met een klap neer op mijn bureau. Ik hoor hoe de kraan in de badkamer uit gaat, snel doe ik het lege buisje weer in de lade, ik doe de lade weer dicht.

Niet veel later komt Harry de badkamer uitgelopen in alleen een onderbroek, ik kijk hem aan "Hey baby, what are you doing?" vraagt hij nieuwsgierig, ik loop weer naar de keuken "I was making some grilled cheese, do you want something?" vraag ik terwijl ik het tosti ijzer open maak, een heerlijke geur komt mijn neus naar binnen, ik kijk Harry nu onderzoekend aan, hij knikt terwijl hij zich begint met aankleden.

Ik pak de tosti uit het apparaat, ik begin te vloeken als ik voel hoe heet hij is, haastig gooi ik de tosti op een bordje "Fuck" mompel ik, Harry komt naast mij staan "Are you alright?" ik knik "I'm fine" zeg ik zachtjes, ik snij de tosti door en ik geef hem aan Harry.

Ik haal een keer diep adem, ik voel hoe ik langzaam kalm word.

"Let's go on an adventure" zeg ik veel te enthousiast "I really wanna go on an adventure baby please?" zeg ik smekend, ik kijk Harry met grote ogen aan, ik knipper een keer lief met mijn ogen ''Alright love, wanna drive around?" ik knik "But it's so cold outside, can we borrow Louis car?" zeg ik bedenkelijk, Harry knikt even. "But first you need to get dressed" hij kijkt mij met een ondeugende blik aan "Stop looking at me like that, you are making me horny" zeg ik met een diepe zucht "I'm making you horny huh?" vraagt Harry met een twinkeling in zijn ogen. "Yes you make me horny, you always do" zeg ik met een pruillip, een smakelijke lach verlaat zijn mond. "You make me horny too, love"Vinden jullie het verhaal nog leuk? Tips misschien?? En sorry dat ik gister niks had geplaatst..

Reacties (1)

  • Teal

    Hee! Ik vind het nog leuk!
    Misschien kan je wel op interpunctie letten, en het Engels is niet overal correct, misschien dat je het geschreven stuk nog even kan nalezen voordat je het activeert!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen