Foto bij Hoofdstuk 19.

‘Dus, jij en Bryan Schilten?’ Kiert Jade uit. Ik draai gelijk mijn telefoon weg van mijn gezicht. ‘Liz, ik vind het niet zo gezellig om naar het plafond te kijken. Ik moet je gezicht al de hele tijd op internet zien. Naast dat van Bryan. Op facetime zou ik hem toch wel graag live willen zien.’ Lacht ze. ‘Sorry Jade, ik wilde niet zien dat ik een hoofd als een tomaat kreeg.’ Lach ik terwijl ik mijn benen in een kleermakerszit vouw en mijn kussen erop leg. ‘Ach, dat heb ik al zo vaak gezien. Maar vertel!’ Kiert ze.
Ik kwam net de douche uit en ik lag heerlijk een boek te lezen op mijn bed, toen Jade me belde via facetime. Ze had allemaal foto’s van mij en Bryan – van deze avond – op het internet gevonden en nu wil ze natuurlijk weten wat er aan de hand is, wat ik snap.
‘En ja. Toen hebben we voor de voordeur nog een keer gezoend. Het was toen wel alweer droog en regende niet meer. Ik heb afgesproken dat hij nu mag bellen voor het volgende afspraakje. Daarna ben ik naar binnen gegaan, gaan douchen en tja, nu zit ik hier.’ Lach ik. Jade slaakt een gilletje. ‘Mijn god. Liz! Dat is zo enorm schattig en romantisch! Ik ben zo blij voor je! Wat leuk dit!’ Kiert ze vrolijk. ‘Ik moet er wel bij zeggen, dat het eigenlijk begon met het feit dat Harry me aanspoorde hem te bellen.’ Biecht ik mijn beste vriendin op. ‘Harry je aanspoorde? Waarom zou je manager je aansporen een jongen te bellen voor een date?’ Vraagt ze geschokt. ‘Nou, omdat hij het als paparazzi stunt zag. Bryan is goed, bekend en als hij dan met mij verschijnt gaan mensen mij opzoeken en zien ze at ons album bijna uitkomt dus komt de band in de spotlights.’ Jade kijkt even verward maar knikt dan. ‘Zit wat in. Wel sneu voor Bryan.’ Ik knik. ‘Klopt, maar ja, er is weinig nep aan nu, ik denk dat ik wel iets van gevoelens voor hem heb, Jade.’ Mompel ik. ‘Ach, ons Lizje is verliefd!’ Lacht ze vrolijk. ‘Nee, echt niet.’ Lach ik. Jade lacht ook en dan begint ze over de knappe jongen bij haar op school.

Zodra het gesprek klaar is en ik ophang zie ik dat ik twee berichten heb. Eentje van Bryan en eentje van Harry.
Bryan; Ik mis je. x
Harry; Hoe is het gegaan?
Meteen vliegen mijn vingers naar het gesprek met Harry. Het is raar, maar zodra ik Harry voor me alleen heb en ik gewoon Lizzy ben en niet Liz van MISSES, voelt het toch anders. Het is heel vertrouwd met hem en ik voel me altijd op mijn gemakt bij hem.
Het ging goed! Er was paparazzi en die heeft ons zoenend gefotografeerd onder een afdakje. Ben nu wel zeiknat… Maar dat had ik er wel voor over.
Harry; Ach meid toch. Kon Bryan je niet even afdrogen? Slecht hoor. Heeft hij je act wel gepakt of had hij al door dat het nep was?
Nou, ik denk het niet. Ik heb nu een berichtje van hem; ik mis je. x
Ik voel een nare tinteling door me heen gaan, moet ik dit eigenlijk wel met Harry bespreken? Moet ik dit eigenlijk wel tegen Harry zeggen?
Harry; Dat is heel mooi. Wel played Liz, ben trots op jou.
Ja dus, ik had het gewoon kunnen zeggen. Ik voel gelijk kriebels door mijn buik heen gaan als ik de laatste zin lees. Vol tegenzin en met een brok in mijn maag sluit ik het gesprek met Harry en open ik het gesprek met Bryan.
Ik jou ook x
Ik voel kriebels in mijn buik om het feit dat Bryan zoveel om me geeft, maar ook wel beklemd omdat hij nu al stuurt dat hij me mist. Ik ben niet het persoon dat snel liegt en ik vind het lastig om te zeggen dat ik iemand mis of van iemand houd terwijl ik die persoon nog helemaal niet zo goed ken… En dan daarbij, ik heb nog nooit een echte serieuze relatie gehad. Ik vind dat het met Bryan nog best wel snel gaat… Misschien moet ik het er maar eens met Harry over hebben. Hij heeft al eerder relaties gehad, misschien heeft hij tips hoe ik dit moet aanpakken?

Reacties (3)

 • Miss_Clifforan

  Jade lijkt me echt de beste vriendin ever! haha

  3 jaar geleden
 • Poehler

  Bryan vind ik een beetje opdringerig tbh.

  3 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Je hoort iemand niet te missen na 1 date … that’s weeeeird
  But I love it !
  ‘x

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen