Foto bij Briella Dawn O'Malley

Je had weer een drukke dag vol met afspraken. Je was de eigenaresse van Dream Nails in Londen.
"Sam?" Mijn collega/ werknemer liet me schrikken terwijl ik in gedachte bij mijn familie in Nederland was, kerst kwam er bijna aan en ik zou dit niet met hun vieren. "Wat kan ik voor je doen Caitlin?" Vroeg ik alsof er niets aan de hand was. "Je eerste afspraak van vandaag heeft net een mailtje gestuurd dat ze niet kan komen" Pfff wat heb ik daar een hekel aan als mensen last minute hun afspraken afzeggen. Maar dat gaf me wel de tijd om mijn eigen nagels weer eens te doen aangezien ik daar niet vaak de tijd voor heb. Je had die dag alleen maar kerstnagels en je was al lekker in de stemming gekomen door de muziek en de nagels, ook mijn eigen nagels waren al in de kerstsfeer, aan het einde van de dag keek ik tevreden naar de foto's en mijn eigen nagels, ik besloot ze gelijk te bewerken en online te zetten zodat ik niet achter ga lopen.
"Wat ga jij vanavond nog doen Sam?" Vroeg Caitlin boven de muziek uit, ook haar laatste klant was net weg en ze was haar bureau al weer klaar aan het zetten voor de volgende dag, de laatste dag voordat wij een mini kerstvakantie hadden. "Ik heb echt nog geen idee" zei ik met een diepe zucht, sinds ik in Londen woonde had ik veel vrienden gemaakt, maar ik was niet zo van de leuke dingen plannen doordat ik toch wel hele erge heimwee had naar thuis.
"Zullen we samen ergens gaan eten en ergens een drankje doen?" Vroeg ze vervolgens, dat leek me wel wat, het was al weer een tijdje geleden dat ik uit eten was geweest. We besloten om onze spullen op te ruimen en alles af te sluiten om ons snel om te kleden, we woonde naast elkaar in een flat dus we moesten allebei toch dezelfde kant op. Ik deed mijn haar los aangezien mijn lange zwarte haar tijdens het werk altijd in een staart of knot zat, werkte mijn make up bij en besloot een rood jurkje aan te doen dat strak om mijn lichaam zat met lange mouwen en mijn zwarte converse schoenen.
"Waar zullen we heen gaan?" Vroeg ik toen we de lift in stapte. "We kunnen naar dat nieuwe Mexicaanse restaurant gaan" gaf Caitlin wel heel snel als antwoord alsof ze er al over na had gedacht, daardoor ontsnapte er een lach en alsof ze gedachte kon lezen "Ja ach daar dacht ik eigenlijk al de hele tijd aan" Zei ze met een engelen gezichtje.
Toen we bij het restaurant aankwamen stonden er super veel meiden buiten en security mensen. tegen mijn verwachtingen in mochten wij gewoon naar binnen. "Wat zou er aan de hand zijn? Waarom staan al die meiden dan buiten alsof er een cele....." verder kwam ik niet want ik botste tegen Caitlin aan die uit het niets stil bleef staan. "Uhmm is dat wie ik denk dat het is?" Vroeg ze met een open mond en grote ogen, oh gosh die ging straks schreeuwen en dan zouden we er alsnog uit gegooid worden pfff... "Doe normaal hoor ik heb nu zin in mexicaans eten dus je laat ons er niet uit zetten" zei ik op een moeder toontje alsof ik der anders straf zou geven.
Toen ik dezelfde kant als haar opkeek zag ik daar mijn Celebrity crush zitten: Niall James Horan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen