Foto bij Hoofdstuk 22.

Ik wil echt even vermelden dat ik het onwijs grappig vind, jullie reacties zijn hetzelfde als de reacties van mijn vriendinnen toen ik hun de persoonlijke gedeeltes van dit verhaal vertelde, natuurlijk alleen wel in de wijze dat ik het meegemaakt heb.
Dank jullie wel, nooit verwacht dat dit verhaal zo zou worden ontvangen!
‘xxx

Na een heerlijke lunch zijn we weer terug naar het huis van Bryan gegaan. We hebben wat gekletst met zijn moeder. Daarna hebben we gewacht tot zijn vader, Ben, uit werk kwam. Vervolgens hebben we avond gegeten en nu zitten we op de bank aan de koffie. ‘En verder?’ Ik glimlach. ‘Verder niet veel. Ik mag helaas nog niet verklappen welke van de liedjes onze eerste single wordt, maar ik ben er wel enorm trots op.’ Glimlach ik. Bryan legt zijn hand op mijn been en meteen voel ik me al wat rustiger. ‘Ach, als je zelf trots bent moet het wel goed komen.’ Zegt Anne. Ik knik met een glimlach. ‘Zullen we anders zo een film gaan kijken?’ Vraagt Bryan iets zachter. ‘Lijkt me leuk.’ Bryan glimlacht. ‘Welke film?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Zullen we een leuke romantische film kijken?’ Bryan lacht. ‘Dat kan…’ Mompelt hij. Ik doe niets, ik kijk Bryan alleen aan. ‘Oké, we kunnen wel Friends With Benefits kijken?’ Lacht hij. ‘Geweldige film. Doen we.’ Grijns ik alleen maar. Gelijk staat Bryan op. ‘Wij gaan boven een film kijken, is dat oké?’ Vraagt hij aan zijn ouders. ‘Dat is prima jongen.’ Zegt Anne met een glimlach. Ik glimlach automatisch terug en loop dan braaf achter Bryan aan naar boven. ‘Ik gok dat dit jouw kamer is?’ Lach ik als we richting een kamer lopen, die er nogal jongensachtig uitziet door de grijze muren, een wit bureau, een kleine kast met een heleboel snelhechters vol papieren waarvan ik gok dat het filmscripts zijn. ‘Klopt.’ Lacht hij waarna hij erin loopt en zijn deur sluit. ‘Ga maar op bed liggen.’ Zegt hij dan. Ik kijk hem even wenkbrauw-wiebelend aan. ‘Wat ben jij van plan?’ Bryan lacht alleen maar en schud dan zijn hoofd. ‘Jij wilde toch film kijken?’ Zegt hij. Ik schud mijn hoofd en doe netjes mijn schoenen uit waarna ik op zijn bed kruip. Ik ga gelijk in het hoekje zitten. ‘Klopt, maar je zei zo mooi; ga maar op bed liggen.’ Lach ik. Bryan rolt met zijn ogen en zucht. ‘Je snapt wat ik bedoel.’ Ik grinnik zacht en knik. Bryan zet zijn tv aan en komt daarna naast me zitten. Hij zoekt de film op die we wilde kijken en zet hem aan.
Echt op de film letten is echter een ander ding. Bryan is meer met mij bezig. Hij kust mijn hele gezicht, af en toe zoenen we, we knuffelen, hij streelt met zijn vingers door mijn haren en kust me op mijn voorhoofd, om me vervolgens weer te zoenen. Maar, je hoort mij niet klagen. Bryan kan goed zoenen, dat is zeker. Maar toch denk ik, stiekem steeds een beetje aan Harry. Ik kan er niets aan doen, maar het gaat automatisch. Zodra ik Bryan zijn tong langs mijn tong voel strelen hoor ik Harry zijn woorden weer. Als je maar goed onthoud, dat het allemaal voor de show is.
Een siddering gaat door me heen zodra Bryan me weer zoent. Ik heb het gevoel dat ik hem van me af moet duwen en moet roepen dat dit moet stoppen, maar ik heb ook het gevoel dat ik mezelf nog dichter tegen hem aan moet drukken. Hij maakt me wel echt gelukkig. Hij is er echt voor me en hij accepteert me wel als Lizzy en niet als dé Liz. Hij wil me echt om wie ik ben. Ik voel een knoop in mijn maag ontstaan. Maar wat wil ik? Wil ik wel bij Bryan zijn? Wil ik dit allemaal wel? Het voelt zo fout, maar zo goed tegelijk… Alleen moet ik toegeven, dat alles zo snel gaat voor me. Dat het voelt alsof ik in een sneltrein zit en zelf niets meer te zeggen heb over mijn eigen leven. Dat ik moet doen wat goed voelt en dat de rest er niet toe doet. Dat ik de touwtjes niet meer in handen heb. Ik bedoel, het is pas de derde keer dat ik Bryan zie en we liggen al te zoenen op zijn bed?

Reacties (3)

 • Long

  Ja, gaat een beetje snel tbh. Ga weg nu je nog weg kan! :'D

  3 jaar geleden
 • Efflorescence

  Het lijkt inderdaad snel te gaan. En aangezien ze twijfelt, zou het denk ik beter zijn dat ze het afbreekt. Twijfel is nooit goed in dit soort situaties.

  3 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Gurl. Please watch outtt
  Hij is niet te vertrouwen. I can feel it
  Love it Sow !
  ‘x

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen