Foto bij Briella Dawn O'Malley

"Waar is deze voor?" vroeg Niall toen hij naar een olifantje wees met een paars lintje en de tekst I'll Remember for you op de binnenkant van mijn bovenarm. een verdrietig gevoel kwam weer naar boven en ik had even nodig om de brok in mijn keel weg te slikken "Voor mijn opa" probeer ik eruit te krijgen maar ik voel de tranen alweer branden "Mijn opa had Alzheimer, en toen we daar net achter waren gekomen heb ik deze tattoo ontworpen en laten zetten" Niall wrijft eroverheen met zijn duim waardoor ik kippenvel krijg, Niall is steeds dichterbij komen zitten en we zitten nu echt tegen elkaar aan. "Ik vind het je mooiste" zegt ie met een glinstering in zijn ogen "Ooh dat denk ik niet hoor" zeg ik speels waardoor hij me vragend aankijkt. Ik sta op van de bank en trek mijn jurkje een stukje omhoog waardoor mijn billen zichtbaar zijn en je een lipafdruk op mijn rechtbil ziet. Ik doe het jurkje weer goed en draai me om om zijn reactie te zien "Okee je hebt gelijk, DAT is mijn lievelings tattoo" zegt ie met een grote grijns. Ik plof weer naast hem neer op de bank en sla dit keer mijn benen over Niall zijn schoot en leg mijn hoofd op zijn schouder, zonder te aarzelen slaat hij zijn armen om me heen en begint hij rondje te tekenen op mijn armen waardoor ik weer kippenvel krijg "waarom voelt dit zo vertrouwd?" vraagt Niall met een verbaasde toon in zijn stem "Ik heb geen idee maar ik dacht hetzelfde" Ik keek even op mijn zijn gezicht te bekijken. hij heeft een glinstering in zijn ogen die ik nog nooit eerder had gezien, het leek wel liefde en trots maar dat kon niet want we kende elkaar een paar uur.
"Hoe laat denk je morgen klaar te zijn in je salon?" "Hmm ik denk rond 5 uur eigenlijk, een vroegertje en dan een paar dagen lekker vrij" zeg ik met een grote lach op mijn gezicht, ik vind mijn werk echt geweldig en ben altijd volgeboekt, vrouwen komen zelfs vanuit Nederland naar mij om hun nagels te laten doen voor speciale gelegenheden, hoe kan je dan niet van je werk houden, maar ik had al een paar weken non stop lange dagen gewerkt omdat ik opeens zoveel klanten had dus die paar dagen vrij was ik echt aan toe. "Ga je nog iets doen met de feestdagen? Of ga je net als mij lekker films kijken in je pyjama" Ik schiet in de lach door de manier waarop hij het zei "Ja dat is eigenlijk wel de planning, mijn ouders hebben andere plannen met mijn zus en nichtje dus ik ga niet naar Nederland om het te vieren" "hmmm" ik kijk hem weer vragend aan "We kunnen ook samen films kijken in ons pyjama, is een stuk gezelliger dan een beetje alleen zijn" Dat kon ik niet tegenspreken en we besloten er een slaapfeestje van te maken "Okee maar op 1 voorwaarde" begon Niall "We houden het wel hier, mijn appartement is echt een zooi en ik heb niks aan kerstdecoratie in huis" hij kijkt me schuldig aan alsof hij iets illegaals heeft gedaan "Deal" ik steek mijn hand uit die hij aanneemt, hij schud mijn hand en vervolgens geeft hij er een kusje op. Het was ondertussen alweer 1 uur geweest en de wekker zou om 7 uur gaan. Niall merkte gelukkig dat ik moe begon te worden en besloot naar huis te gaan. "Ik bel je morgen wel rond 7 uur half 8 als je dat goed vind" Niall geeft me een knuffel en kus op de wang om vervolgens om te draaien en weg te lopen.
Ik doe de deur dicht en laat me tegen de deur zakken "wat is hier gebeurt" vraag ik mezelf zachtjes af. Heb ik nou serieus mijn Celebritie crush ontmoet, is hij hier echt binnen geweest, ga ik echt kerst met hem vieren, moet ik nu iets voor hem halen?
Terwijl dat allemaal door mijn hoofd spookte besloot ik nog snel een douche te nemen en dan lekker mijn bed in te gaan.

De volgende dag begon zoals altijd lekker rustig, mijn eerste klantje wilde zoals iedereen al de maand December kerst nagels die ze natuurlijk ook kreeg. heel de dag zat ik met mijn hoofd bij Niall en Caitlin kon ook niet ophouden over haar avond, maar raar genoeg was het niet Harry die met haar mee was gekomen die nacht, het was Louis. toen we pauze hadden gingen we zoals elke vrijdag een broodje halen bij de boordjeszaak naast onze salon "Ik dacht dat Louis een relatie had" vroeg ik bijna gelijk toen we weer in de salon kwamen en gingen eten "Ja dat dacht ik ook maar dat is blijkbaar al een paar maanden uit, maar je hoort mij niet klagen hoor" zei ze met een grijns op der gezicht. na onze broodjes op te hebben kwamen de volgende klanten alweer, toen ik bijna klaar was met de laatste klant ging de deur opeens open en kwam er een klein gilletje uit mijn klant der mond waardoor ik opschrok en me omdraaide naar de deur, daar stond mijn droomman "Ik kom je ontvoeren, maar ik wacht nog wel even" zei hij terwijl hij op de bank ging zitten die er stond voor de wachtende klanten.
"Bedankt weer en fijne feestdagen Vanessa" ik sloot de deur achter mijn laatste klant, Caitlin was al weg dus ik had alleen af moeten sluiten, daardoor was ik super blij dat Niall er was, nu voelde ik me niet zo onveilig met dat geld in de kluis doen. "Let's go" zei ik toen ik klaar was en pakte Niall zijn hand vast, klaar om ontvoerd te worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen