Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

“Sophie, you need to put on some clothes if you want to go on an adventure” zegt Harry, hij kijkt mij onderzoekend aan “Yes i will put on some clothes” zeg ik terwijl ik naar mijn kast loop “Harry have you texted Lou?” vraag ik terwijl ik een legging aantrek, daarna trek ik het shirt van Harry uit, ik doe een beha aan en ik kijk in de kast voor een sweater.

Ik voel twee handen op mijn heupen, ik voel de adem van Harry in mijn nek kriebelen “or we could just stay inside” fluistert Harry zachtjes in mijn oor, zijn handen glijden van mijn heupen af en gaan naar boven, zijn handen masseren mijn borsten “Harry” breng ik moeilijk uit. Hij drukt zijn lippen in mijn nek, hij laat een zuigzoen achter “fuck” mompel ik, ik draai mijzelf om.

“Harry don’t do this, stop making me horny” klaag ik zachtjes, ik druk daarna passievol mijn lippen op zijn mond, ik ga op mijn tenen staan en ik sla mijn armen om zijn nek. “Your actions say otherwise” zegt Harry met een grijns “oh shut up” grom ik. Ik duw hem achteruit naar mijn bed toe, zodra ik voel dat hij niet meer veder kan duw ik hem achterover op bed, met een plof komt Harry neer. Ik trek zijn shirt uit en ik ga boven op hem zitten, ik druk kusjes in zijn nek, ik voel hoe zijn handen van mijn nek, over mijn rug glijden richting mijn kont, Harry knijpt er kort in, een gedempte kreun verlaat mijn mond. Ik rol met mijn heupen tegen zijn lichaam aan en ook Harry kreunt even.

Er wordt geklopt op de deur, geschrokken ga ik rechtop zitten “who’s this?” roep ik door de kamer heen “it’s Louis, Harry wanted my car keys” legt hij uit, ik klim voorzichtig van Harry af, ik grijp zijn shirt, in een snelle beweging trek ik hem aan, ik loop naar de deur toe, langzaam open ik de deur. “Here” zegt hij en hij drukt de sleutels in mijn handen “Thanks Lou” glimlach ik “you’re welcome, be careful with my baby” zegt hij met een waarschuwende blik “i will” hoor ik Harry vanuit mijn kamer roepen “well have fun, i have to go so i’ll talk to you tonight or something” ik knik “bye Louis, have fun at Rosie” roep ik hem na, hij draait zich een keer om, zijn ogen kijken mij onderzoekend aan, hij wilt wat zeggen “just go” zeg ik lachend, ik loop mijn kamer in “so let’s go on an adventure then” glimlach ik breed.

Harry kijkt mij met een pruillip aan “what about the mindblowing sex we were about to have?” Ik lach even “maybe tonight?” Opper ik, Harry zucht even “fine” Ik trek schone kleren aan, ik kijk Harry aan "Shall we?" ik gooi hem zijn t-shirt, hij knikt.

Niet veel later lopen wij mijn kamer uit, Harry pakt mijn hand vast terwijl we richting de auto van Louis lopen, ik kijk naar hem en ik geef hem een glimlach, we lopen over de parkeer plaats, mijn blik kijkt zoekend rond "where did Louis parked his car?" vraag ik aan Harry "To be honest, i don't know" grinnikt hij, een diepe zucht verlaat mijn mond, ik blijf rond kijken. Mijn blik blijft hangen bij de auto van Louis. Ik wijs naar de auto, Harry en ik lopen gezamenlijk richting de auto.

Met een plof ga ik zitten op de bijrijdersstoel, Harry zit naast mij, hij start de auto en hij rijdt van de parkeerplaats af "Where do you wanna go?" vraagt hij, ik haal mijn schouders op "Just drive" zeg ik terwijl ik mijn telefoon verbind met de radio, ik zet een afspeellijst aan met leuke liedjes. Harry legt zijn hand op mijn boven been neer, ik leg met een glimlach mijn hand op die van hem. "Harry you make me happy, i don't know what i would do without you" zeg ik terwijl ik hem aankijk, Harry houdt zijn blik gericht op de weg. "Sophie, you make me happy as well, i don't even want to imagine my life without you" zegt hij zachtjes, en ik kan alleen maar glimlachen.

Reacties (1)

  • Manonxxx

    Ahww ze zijn zo cute samen

    Snel verder?!

    Xx

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen