Het is alweer drieënhalf jaar geleden dat deze story werd afgerond - en achteraf bezien toch wel mijn hoogtepunt op Q. Wat was het heerlijk om aan dit verhaal te schrijven. Het kriebelt om weer een nieuw Hobbit/Oakenshield fanfic te schrijven dus bij dezen! Mocht je daar ook weer eens zin in hebben, lees dan verder. (:

Note: er komt wel een ship met Thorin (want dat is heerlijk om te schrijven), maar niet met zijn zus, don't be afraid.:')
En aangezien ik na het schrijven van Courage/EoH nog iets goed te maken had met Thrandy, zal ook hij een grote rol gaan spelen. ^^
Als Dís op een dag bezoek krijgt van een eigenzinnige hobbitvrouw, raakt ze bevreesder dan ooit tevoren. Haar zoons en broer zullen sterven. Zij is de enige die hun lot kan afwenden, maar daarvoor moet ze iedereen die ze liefheeft bedriegen en een pad bewandelen dat duisterder is dan het moedigste dwergenhart aankan.

Wat zou jij doen, als je diep in je ziel keek? Het hart van een ander vertrappen of dat van jezelf laten vermorzelen?

Reacties (4)

 • GossipGirl21

  Yeaaahh gehaald!

  3 jaar geleden
 • ProngsPotter

  Oehh ik ben benieuwd!

  3 jaar geleden
 • Frey_

  Mijn innerlijke fangirl is weer ontwaakt, what are you doing with my feelings buddy D: Natas, ik ben nog steeds van mening dat jij een van de beste schrijvers hier bent en Thorin en Alys hebben zo'n deel uitgemaakt van mijn schrijversleven vroeger dat ik het niet eens kan indenken je nieuwe verhaal niet te volgen. I'm going on an adventure? c:

  3 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Oh wacht, je bent dezelfde schrijver! Ik had hem al gezien en in mijn hoofd bewaard, maar nu ga ik hem zeker lezen! En ook dit verhaal zou ik eigenlijk weer eens opnieuw moeten lezen, maar mijn examens gaan voor!

  3 jaar geleden
  • Croweater

   Leuk! Ja, inmiddels ben ik wat usernames verder, haha! Succes met je examens!

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen