Foto bij H42: Gefaald ~ Halatir

Ik wandelde door de tuin van dit huis met mijn handen in mijn zakken, toen ik opeens vleugels hoorde. Ik draaide me om en keek fronsend naar Yoko. "Wel, waar is Nick?" vroeg ik en keek haar met gespleten ogen aan. "Hij... hij had mij gevangen", zei ze en ze keek weg. "Gevangen?" siste ik en ik wandelde naar haar toe. Ze keek me dreigend aan, maar keek meteen weg toen ze zag hoe boos ik was. "Sorry Halatir, maar...", begon ze, maar ik sloeg haar. "Je bent verdorie een succubus, één van de machtigste wezens! En je kunt niet eens een simpele kitsune vangen? Ik dacht dat mannen vangen jou specialiteit was?" zei ik boos en ze keek me aan. "Dat is ook mijn specialiteit", siste ze me toe en ik gromde naar haar.

Opeens draaide ik mijn hoofd opzij en zag nog een glimp van het meisje dat hier woonde. Ik zuchtte en richtte me weer op de waardeloze succubus voor me. "Luister. Vertel me eens hoe het komt dat een kitsune je kon vangen en je niet vermoord heeft", zei ik en knijp in mijn neusbrug. Rustig blijven Halatir, niet iedereen is zo goed als jij... Ze snoof even, maar toen ze mijn blik zag draaide ze met haar ogen. Ze bestudeerde haar nagels en zei: "Er was een vrouw bij, als ik me niet vergis heette ze Khana. Hij wou haar beschermen en heeft me toen gevangen. Toen kwam er een hele ondervraging door die vrouw en dan liet hij me gaan." Sprakeloos keek ik haar aan. Khana? Mijn lieve Khana was daarbij? Ik gromde en sloeg hard tegen een boom die vlakbij stond. Er ging een korte schok door Yoko toen ze me zo boos zag. "Als je nog eens de kans krijg, neem Khana dan mee gevangen. Ik wil ze allebei. Levend", gromde ik en slaakte dan een harde schreeuw.

Toen ik terug wakker werd, bevond ik me in het bed in het huis. "Denk aan je bloeddruk, wil je", zei Yoko opeens en ze kwam los van de muur waartegen ze stond te leunen. Ik gromde naar haar en ze stopte. "Sorry hoor, dat je dit zelf hebt uitgelokt...", zei ze agressief en ik keek haar duister aan. "Ik heb hier niet voor gekozen, succubus", zei ik boos en legde me weer neer.

"Trouwens... één van je clanleden belde net...", zei Yoko dan en ik duwde me overeind. "Wie?" "Astrid, ze zei dat ze een draak zag overvliegen boven de Schotse Highlands. Ze is daar even op vakantie, vandaar...", zei Yoko en ik knikte. Misschien moest ik me daar ook nog op richten, drakenonderdelen hadden ook verschillende waardes waar mensen vaak naar op zoek waren. Vooral in de illegale wereld werden die onderdelen erg gewaardeerd. Hmm, dit handeltje ging me rijk maken... Ik grijnsde en Yoko fronste: "Wat zit je zo eng te grijnzen?" "Als je dat eens wist...", zei ik grijnzend en ze schudde haar hoofd. "Dat beloofd...", hoorde ik haar mompelen, maar ik liet het zo maar. Tenslotte snapte ze de finesse van mijn plannen niet...

Reacties (1)

  • Kaffaljidhmah

    Dankjewel Allmilla!(blush)

    Die Halatir is wel een snoodaard zeg.:S

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen