Nadieh Ramsey


'I'm so glad we're finally on our first shopping trip in Russia!' riep ik blij en draaide een rondje op het grote Rode Plein. Anne grinnikte en keek me hoofdschuddend aan totdat ze weer naast me liep.
'Just make sure you don't spend everything. I heard going out can be quite expensive.'
'We definitely need to plan a going out trip as well.' vond ik, waarna ik een verliefde blik in mijn ogen kreeg. 'With my bae of course, I want him by my side. Unless he has some football duties.'
'You'd almost forget why we're actually here.' rolde Anne haar ogen, waarna ze mij de eerste winkel introk. Het was er wel een met een paar verdiepingen, dus waren we wel een uurtje bezig. Met gevulde tassen verlieten we de winkel weer en streken we ergens neer om wat te drinken. Ik was dan ook uitgeput toen ik eindelijk thuis kwam en Theo niet veel later na mij arriveerde.
'Can you come over and hold me?' pruilde ik en stake mijn armen zielig uit. Theo zelf was ook zo moe als wat en kroop naast mij op de bank, waarna zijn hoofd op de van mij rustte en we in stilte bleven zitten.
'Was shopping fun?' Het was Theo die uiteindelijk de stilte verbrak.
'Yeah, definitely. I need to show you my new outfits.' grijnsde ik toen.
'Is it what I think it is?' lachte Theo. Ik haalde mijn schouders op.
'Maybe! Don't be naughty. How was training?' Er kwam een diepe zucht.
'I had to play with the same set of players over and over again. I think I'm gonna be a sub again.' Ik hoorde aan zijn stem dat hij teleurgesteld was.
'Then they don't have a clue what they're missing. What if Southgate is saving you for the big games?'
'What if we don't get any big ones?' Ik kon hem geen ongelijk geven. Ik draaide me om en keek Theo in zijn ogen aan en sloeg mijn armen rondom zijn nek.
'You will get a game and you will do great.' beloofde ik hem en zoende hem zo liefdevol als ik kon.

Alexis Sanchez


Na de wedstrijd van vanavond was ik uitgeput. Ik had werkelijk alles gegeven op het veld en gelukkig hadden we dan 1-0 gewonnen, ook maar net, maar goed het waren drie punten. Mijn lach op mijn gezicht werd intens groot toen ik Anne uiteindelijk in de lobby zag staan met een Chili shirt aan.
'Guapa..' grijnsde ik en zoende haar vol op haar mond. Anne grijnsde naar me en aaide even over mijn biceps.
'You gave your all, didn't you.' grijnsde ze. Ik knikte.
'I'm so tired. Shall we just go?' vroeg ik haar smekend waarna Anne knikte.
We kwamen weer in het appartementje aan en plofte op de bank. Ik skypte nog even met mijn broer die momenteel in Londen zat waardoor ik ook eindelijk Atom en Humber weer terugzag - in slechte videokwaliteit weliswaar, maar toch. Humber zag er echter niet zo vrolijk uit, want hij had een kap om zijn nek en kon vrij weinig.
'It'll be alright, my friend.' grijnsde ik naar hem, waarna ik het gesprek afrondde toen Anne naast me kwam zitten.
'So how was your day?' vroeg ik en sloot ondertussen mijn ogen terwijl ik op haar hoofd leunde met het mijne.
'Good! I went shopping with Nadieh and found some really nice pieces.' zei ze.
'That's good.' zuchtte ik en genoot even van de stilte.
'That's her right now.' mompelde Anne toen en keek op haar mobiel. Met één oog keek ik mee. 'She's worried about Theo.'
'What's up with Theo?' vroeg ik haar. Volgens mij was hij niet geblesseerd?
'He's not playing and pretty bummed about it since it might be his last World Cup ever.' vertelde Anne me snel. Ik dacht even na. Dat was voor mij natuurlijk ook zo, al dacht ik er nog niet over na om over vier jaar te stoppen. Maar wie weet wat er in vier jaar zou gebeuren? Hij had een punt.
'So what can we do about it?' vroeg ik.
'Not much, I guess.. She just wanted to tell me.' Anne legde haar mobiel weer weg. 'But let's enjoy our quality time for now. We'll worry about the rest tomorrow.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen