Foto bij Chapter 15.3 ||

Theo Walcott


De groepsronde zat er officieel op. We waren met Engeland zonder problemen doorgestoten naar de achtste finale en dat moest gevierd worden. Ik had er eerlijk gezegd niet veel zin in, want ik was tijdens geen enkele wedstrijd aan de bak gekomen en daardoor kreeg ik sterk het gevoel dat ik langs de kant werd geschoven. Het was geen fijn gevoel en de onzekerheid begon steeds harder te knagen.
'Are you ready for the party, baby?' vroeg Nadieh die een van haar nieuwe jurkjes had aangetrokken. Ze zag er smoking hot uit, maar zelfs dat kon me niet enthousiast maken.
'Yeah, yeah, coming!' Ik toverde snel een glimlach op mijn gezicht zodat Nadieh niet zou opmerken dat ik me niet honderd procent voelde.
'I'm so excited!' ratelde ze toen ze nog vlug haar tasje nam en me bij de arm meetrok. 'Haven't partied in aaaages! I'm glad the England team allowed you guys to let some steam off tonight.'
'Definitely, I think we all need it.'
We vertrokken naar het afgesproken adres en zagen dat er al veel spelers met aanhang waren. Nadieh en ik kregen prompt een drankje in onze handen gedrukt. Nadieh grijnsde.
'Great way to start the party!' vond ze en klonk met haar glas tegen het mijne. Toen ons drankje op was, dansten we nog en het was duidelijk dat Nadieh zich kostelijk amuseerde. Ik probeerde ook om te genieten, echt waar, maar als ik spelers als Dele Alli zag die élke wedstrijd mochten starten, kon ik niet anders dan gefrustreerd te voelen.
Er moest iets veranderen. Ik moest en zou aan spelen toekomen. In een vertrouwensgesprek had Southgate gezegd dat andere spelers op dit moment fysiek sterker waren en dat ik daarom mijn tijd op de bank moest afwachten, maar ik trainde al zo hard, wat kon ik meer doen?
Toen we na het feestje een taxi terug naar Nadieh's appartement namen, begon ik opnieuw te piekeren. Opeens schoot er een idee door mijn hoofd en ik was in eerste instantie beschaamd dat ik eraan dacht en nog beschaamder omdat ik het écht overwoog: doping. Ik had veel verhalen gehoord over doping en het gebeurde veel meer dan je zou vermoeden. Ik zou het zeker stiekem kunnen doen, maar hoe zou ik eraan geraken? Eigenlijk kende ik maar één antwoord: Anne.


Anne Ramsey


Net als Engeland had ook Chili zich geplaatst voor de achtste finales, wat natuurlijk geweldig was! Alexis was uiteraard ook erg tevreden, maar in plaats van even te relaxen, wilde hij nu nog harder trainen. Ik liet hem maar doen. Als hij gemotiveerd was, was hij toch niet meer te stoppen.
Ik chillde ondertussen in het appartement en had me op de bank genesteld met een kop koffie, chocolade en een goed boek. Opeens werd er aangebeld en met tegenzin sleepte ik me van de bank en slenterde naar de voordeur. Het was Theo.
'Hey Theo, Nadieh's not here. She went shopping with Andriani,' zei ik, maar verrassend genoeg zei hij dat hij voor mij kwam.
'I know but I came for you actually.'
'For me? What do you need? Tips on how to deal with my sister?' lachte ik, maar Theo lachte niet mee. Hij zag er eerlijk gezegd erg zenuwachtig uit en dat maakte mij dan weer nerveus. Ik liet hem binnen en gaf hem wat te drinken. Wat kon er in godsnaam zijn?! Er was toch niets met mijn zus ofzo?
'Anne, you probably know I'm having a hard time not being able to play. Southgate keeps benching me and I feel like I'm running out of options. This is most likely going to be my last World Cup so I'm desperate to make it count.'
Ik knikte terwijl hij z'n verhaal deed en ik begreep ook dat dit erg moeilijk was, maar hoe kon ik helpen?
'Listen,' ging hij verder en keek me haast smekend aan. 'I need my physic to be at the highest level and I'm afraid I can't do that without something... stimulating, you get what I mean?'
'Like doping?!' vroeg ik geschrokken. 'Damn, you really are desperate.'
'Please, Anne, you have to help me! I know you have some connections. I hate to ask this from you but I need you to hit me up with something, or at least tell me what I could use and where to get it.'
Ik schudde afkeurend mijn hoofd. 'No freaking way, Theo! I'm not going to tell you where to get drugs! Are you out of your mind?! How dare you even ask me?!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen