Foto bij Hoofdstuk 27.

I’m gonna see Harry tonight. I am hella excited. Wanted to share.

Laat me weten wat jullie van deze cliffhanger *kuch* sorry, dit hoofdstukje vinden...
Want daar ben ik opzich best benieuwd naar.
xxx

‘Bryan’ Stelt Bryan zich netjes voor als hij binnen komt. ‘Esther.’ Glimlacht mijn moeder als ze hem de hand schudt. ‘Hoe is het?’ Vraagt ze hem met een glimlach. ‘Goed hoor, met jou?’ Antwoord Bryan gelijk. ‘Ja, ook goed hoor.’ Glimlacht ze. ‘Lust je wat drinken?’ Vraag ik hem met een glimlach. ‘Doe maar, alsjeblieft.’ Antwoordt hij. ‘Wat wil je?’ Vraag ik hem vriendelijk. ‘Wat heb je?’ Roept hij vanaf de bank. ‘Cola, ijsthee, limonade…’ Som ik op. ‘Doe maar ijsthee.’ Ik pak twee glazen uit de kast en schenk in de ene cola en de ander ijshtee. ‘Ik ben werken, Ik ben rond half tien klaar.’ Glimlacht mama. ‘Joe, werkse.’ Lach ik. Ze loopt naar me toe en legt haar hand op mijn schouder. ‘Doe je voorzichtig?’ Vraagt ze zacht. Gelijk knik ik. ‘Tuurlijk.’ Mama knikt en loopt dan de deur door richting haar werkkamer. Ik heb mama niet verteld wat Bryan geprobeerd heeft de vorige keer, omdat ik weet dat ze dan gek zou worden. Iets wat ergens ook wel begrijpelijk is… Daarom heb ik het ook niet verteld. En dat ze dit nu zegt, zegt ook weer genoeg.
Ik loop met de volle glazen terug naar de woonkamer waar Bryan al op de bank is gaan zitten. ‘Alsjeblieft.’ Ik zet de glazen op tafel en ga in het hoekje zitten. Bryan buigt zich naar me toe en drukt zijn lippen op de mijne. Gelijk kus ik hem terug. Ik start mijn laptop op en zet de film aan. ‘Zo, dat heb jij snel geleerd.’ Lacht Bryan dan. Ik haal mijn schouders op. ‘Zo deed ik het eigenlijk altijd al.’ Lach ik. Bryan wiebelt even met zijn wenkbrauwen en trekt me gelijk tegen hem aan als ik bij hem zit. Een fijn gevoel gaat door mijn lichaam heen. Ik schud mijn hoofd en druk een kus op zijn lippen. Meteen legt Bryan zijn armen om mijn middel heen en voel ik hoe zijn handen naar mijn billen afdwalen terwijl ik hem kus. Voorzichtig vraagt zijn tong toegang en veranderd onze kus al snel in een innige zoen. Bryan zijn handen verdwijnen naar mijn zei en kruipen verder omhoog. In de zoen pak ik zijn handen vast en verstrengel onze vingers. Geen idee wat hij precies van plan is, maar ik ben het niet eens met de beweging die hij maakte. Gelijk stopt hij dan ook de zoen. ‘Wat is er?’ Vraagt hij. ‘Ik vond het gewoon even niet fijn.’ Fluister ik zacht. ‘Oh, sorry. Ik zal het niet meer doen.’ Fluistert hij zachtjes. Ik knik dankbaar in zijn richting en druk dan nog een kus op zijn lippen. Dan draai ik me van hem af en ga voor hem op de bank liggen terwijl ik de laptop start en de film begint. Tijdens de film voel ik hoe Bryan steeds kusjes op mijn schouder drukt en door mijn haren heen streelt. Het is een onwijs fijn gevoel en de tintelingen in mijn buik blijven maar aanhouden. Zijn vingers strelen van mijn armen over mijn zij en ik voel dat hij shirtje iets omhoog kruipt. Automatisch trek ik het voorzichtig weer naar beneden. Eigenlijk wil ik gewoon op de film letten, maar het lukt me niet. Het gevoel wat Bryan me nu geeft voelt zo goed, zo speciaal, ik kan niet anders dan afgeleid raken van de film. Het voelt gek dat iemand me zo aanraakt. Me streelt, me kusjes geeft. Het voelt apart. Ik word uit mijn gedachten getrokken door Bryan die omhoog komt. Hij buigt naar de tafel en pakt zijn glas cola om er een slok uit te drinken. Ik glimlach en hij kijkt me ook aan, waarna hij zijn vingers over mijn wangen streelt en me een kus op mijn lippen geeft. Ik glimlach en hij drukt een kus op mijn voorhoofd, waarna hij weer zijn lippen op die van mij drukt. Ik voel zijn grote, warme handen op mijn wangen en hij trekt me nog wat dichter tegen hem aan. Een tinteling gaat door mijn lichaam heen. Het is gek dat ik hem zo kort ken, maar dat het voelt alsof het al veel langer is dan deze twee weken. ‘Liz?’ Ik knik. ‘Ik hou van je.’ Fluistert hij zacht.
Ik slik. Wow. Nu al? Dit voelde ik niet aankomen. Wat ga ik doen? Wat ga ik zeggen? Hou ik ook van hem? Is dit het gevoel dat je hebt als je écht van iemand houdt? Als je écht verliefd bent? God, ik weet het niet… Wat moet ik doen?

Reacties (7)

 • Long

  Wow damn dat's een beetje snel gozer x)

  3 jaar geleden
 • Efflorescence

  Hmm. Ieder zo zijn eigen ding natuurlijk, maar ik vind dat hij wel hard van stapel loopt. Waar komt die haast vandaan? En zou hij zich niet eerst moeten afvragen hoe Liz denkt over de status van hun relatie, voordat hij zulke dingen gaat roepen? Het kan ook zeker geen kwaad om rekening te houden met haar gevoelens, lijkt me. Daarnaast zit die 'deal' met Harry me nog steeds niet lekker.

  3 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Wuuut wel heel snel alles!

  3 jaar geleden
 • ZaynStylesS

  Oehhhhh
  Have fun vanavond! Ik zie Harry volgend jaar!!

  3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  IK BEN JALOURS
  (dat je harry gaat zien) heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel plezier!

  en ik mag die dude niet!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen