Foto bij Hoofdstuk 30.

‘Goedemorgen dames.’ Glimlacht Nina zodra we alle vier arriveren. Harry heeft ons netjes opgehaald en naar Nina haar atelier gebracht zodat we kunnen passen en Nina gelijk het een en ander aan de outfits aan kan passen, mocht dit nodig zijn.
‘Zullen we nu even snel bespreken wat je kwijt wilde?’ Harry legt zijn hand op mijn schouder. Ik knik en loop met hem mee. ‘We zijn zo terug.’ Harry kijkt naar Nina die knikt en het eerste setje tevoorschijn haalt. ‘Dat is mooi, want ik begin toch met Noor.’ Glimlacht ze terwijl ze de zwarte zak aan mijn vriendin overhandigd, die gelijk naar een ander kamertje schiet om te passen. Harry opent een deur achter de naaitafel van Nina. We komen in een klein kantoor dat vol licht met tijdschriften en er staan maar liefst twee laptops. ‘Wat wilde je zeggen, Liz?’ Vraagt Harry vriendelijk terwijl hij op een stoel gaat zitten. Ik ga op de stoel tegenover hem zitten. ‘Ik weet niet zo goed wat ik met Bryan moet.’ Zucht ik. Harry kijkt me aan, vragend, uitdagend om verder te vertellen. ‘Hij is nogal opdringerig. Hij vertelde me gister, toen we voor de derde keer afspraken al dat hij van me houd… En nu wil hij dat ik vrijdag mee ga naar de boekpresentatie van Joëlle Now.’ Harry glimlacht. ‘Dat ga je ook, want MISSES is ook uitgenodigd.’ Glimlacht Harry. ‘Ik wilde het jullie vanmiddag vertellen. Nina heeft al jurken uitgezocht.’ Verward kijk ik Harry aan. ‘Je helpt niet echt.’ Mompel ik zacht. ‘Sorry Liz. Je kan gewoon met de band gaan, dan vertel je Bryan dat je hem daar ziet?’ Stelt Harry rustig voor. ‘Dat weet ik, maar ik weet niet of ik dit wel kan, Harry. Hij is zo opdringerig… Hij lijkt wel bezeten.’ Zucht ik. Harry kijkt me vol medeleven aan. ‘Misschien had ik dit niet moeten doen.’ Mompelt hij dan. Ik kijk hem verward aan. ‘Misschien had ik jou niet aan Bryan moeten koppelen voor publiciteit.’ Zucht Harry. ‘Geeft niet, ik vond hem echt leuk, tot ik hem zo leerde kennen. Ik weet het niet, maar iemand die op een derde date al zegt dat hij van je houdt…’ Harry glimlacht vol medeleven en knikt dat. ‘Ga vrijdag met mij en de meiden mee en praat daarna met hem. Doe wat goed voelt. Als jij ermee wil stoppen, vind ik dat ook goed.’ Ik kijk Harry aan en knik dan. ‘Nooit gedacht dat ik toestemming zou moeten hebben van mijn manager voor een relatie.’ Lach ik. Harry schud zijn hoofd. ‘Ik moet ook groeien in dit. En ja, Louis en ik werden in One Direction ook regelmatig gedwongen om meiden mee uit te nemen.’ Hij haalt zijn schouders op. Ik wil er tegenin gaan en een opmerking maken, maar ik besluit dat het nu maar beter is om niets te zeggen. Ik knik alleen maar. ‘Dankje Harry.’ Harry glimlacht. ‘Goed Liz, ga maar lekker je outfits passen voor de clip shoot.’ Ik knik en loop het kamertje uit. ‘Oh en de jurk voor vrijdag.’ Harry lacht en schenkt me een knipoog. Ik kan het niet laten om ook te lachen en schud mijn hoofd. Ik pak mijn telefoon erbij en open het chatgesprek met Bryan. Hij heeft na gisteravond niets meer gestuurd. Ik besluit me er niet druk over te maken en stuur hem een berichtje.
Hee Bry, goeiemorgen. Even over je aanbod voor de boekpresentatie, ik hoor zojuist dat de band ook uitgenodigd is, dus dan ga ik gewoon met de meiden en zie ik je daar. x
Ik berg mijn telefoon weer op en loop naar Nina toe. ‘Dit is jou eerste setje.’ Glimlacht ze. Dankbaar knik ik haar toe en pak de zak aan waarna ik naar het hokje verdwijn. Ik trek het setje aan en met een stralende glimlach loop ik weer het hokje uit. ‘Liz, you look hella cute!’ Kiert Stella meteen terwijl ze haar arm uitsteekt. Ik draai een rondje onder haar arm door. ‘Jij ziet er ook niet slecht uit, Stel.’ Stella lacht en dan komt ook Ruby in haar outfit terug. ‘Ik kan niet al niet wachten! Onze eerste echte clip bij onze eerste singel!’ Kiert Noor vrolijk. Ze loopt naar mij en Stella toe en slaat haar armen rond onze nek. ‘Grouphug!’ Gilt Ruby dan en ze voegt zichzelf erbij. ‘I am ready to live my dream!’ Kiert Stella vrolijk.

Reacties (3)

 • Increased

  In één ochtend 30 hoofdstukken gelezen, ben benieuwd!

  3 jaar geleden
 • Poehler

  Oooh ben benieuwd hoe dat af gaat lopen. :')

  3 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Fijn dat ze beseft dat hij niet goed voor haar is ;o
  En fijn dat Harry met haar meeleeft haha

  Love it 'x

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen