Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth


Hey guys, sorry dat ik zo lang niks meer geplaatst heb... Ik heb besloten om mijn verhaal veder te schrijven in het Nederlands, dat vind ik persoonlijk toch prettiger, excuses als jullie het vervelend vinden. Maar ik vind het zelf toch prettiger in het Nederlands. En ik heb een nieuwe foto, aangezien de vorige heeft besloten niet meer te werken. Nogmaals mijn excuses voor het lange wachten, ik hoop dat jullie nog steeds mijn verhaal willen lezen...:)

Lachend neem ik nog een slok van mijn drinken "Heeft hij dat echt gedaan!?" grinnik ik, Harry knikt lachend "Nou ik wou dat hij het niet had gedaan" lacht hij. Harry neemt nog een hap van zijn eten, ik bestudeer hem terwijl hij aan het eten is, eerst heeft hij het niet door. Harry is zo ontzettend mooi, ik ben echt verliefd op hem, op zijn lach, oh ik hou zo van zijn lach, het laat al mijn zorgen verdwijnen. Hij merkt nu dat ik naar hem aan het kijken ben, hij houdt zijn hoofd schuin, een glimlach komt op zijn gezicht te staan en kuiltjes vormen in zijn wangen. "Je bent zo mooi" mompel ik terwijl ik mijn blik nog op hem gefocust heb. Zijn wangen worden een beetje rood "Dankjewel baby" zegt hij met een glimlach. Ik neem een slok van mijn drinken. Ik kijk op mijn horloge "Ik heb geen zin om terug te rijden, zullen we gewoon hier overnachten?" zegt Harry dan, ik knik instemmend "Ja graag, ik ben toch nog niet klaar om terug naar school te gaan.' glimlach ik. Harry vraagt om de rekening aan onze ober.
Niet veel later komt de ober met onze rekening "Alsjeblieft" zegt hij met een glimlach, Harry pakt zijn portemonnee uit zijn zak, hij haalt wat briefjes tevoorschijn en daarmee rekenend hij af "Hou de rest maar" zegt Harry vriendelijk terwijl we opstaan. Samen lopen we het restaurant uit, richting de auto. Zoekend kijk ik rond op de parkeerplaats. "Kijk Harry, daar is een hotel!" zeg ik enthousiast. "Nou laten we gaan kijken" ik knik en we lopen samen richting het hotel. Harry pakt mijn hand vast, hij verstrengeld onze vingers. Met een glimlach kijk ik hem aan.
We lopen het hotel naar binnen richting de balie "Goedemiddag, hebben jullie nog een kamer over? Voor één nachtje?" spreekt Harry de vrouw vriendelijk aan, de vrouw begroet ons met een glimlach "Ik zou even kijken in de computer" zegt ze vriendelijk. Ze typt wat dingen in op de computer, een paar seconde later kijkt ze ons weer aan "We hebben nog een kamer vrij, we hebben zelfs nog een suite vrij als jullie daar interesse in hebben" zegt de vrouw vriendelijk. Ik kijk Harry met puppy ogen aan "Hoeveel kost het voor een nacht?" vraagt Harry twijfelend "75 euro per persoon" een enthousiast geluidje rolt over mijn lippen "Ah Harry toe" zeg ik smekend "De kamer heeft een luxe jacuzzi en prachtig uitzicht over Newcastle" zegt de vrouw. Harry zucht diep "Fine, we nemen de kamer" glimlacht hij. Hij pakt zijn creditcard uit zijn jaszak "Je hoeft past te betalen bij het uitchecken" zegt de vrouw vriendelijk.
Harry knikt en stopt zijn creditcard weg, terwijl Harry nog wat dingen regelt kijk ik verwonderd om mij heen, het hotel ziet er een stuk luxer uit dan dat je zou verwachten, de vloeren zijn van marmer, de hal heeft in het midden nog een mooie tafel staan, met een groot boeket. "Sophie, kom je?" vraagt Harry, ik kijk hem aan en hij zwaait met het pasje "Ja ik kom" zeg ik terwijl ik zijn kant op loop. Hand in hand lopen we richting de lift.
"Het is zo mooi hier" zeg ik verwonderd terwijl Harry op het knopje drukt "Ja ontzettend mooi" beaamd Harry.
We stappen samen de lift uit, ik kijk naar links en rechts. “Volgens mij moeten we deze kant op” zeg ik terwijl ik naar rechts wijs. Samen lopen we richting onze kamer voor de nacht.
verwonderd kijk ik om mij heen, de suite is helemaal boven in het hotel. "Het is prachtig Harry, zo veel beter dan onze kamers op school" zeg ik met een brede grijns. Harry kijkt ook verwonderd om zich heen "Ja inderdaad" zegt hij instemmend.
Ik laat mij met een plof op het bed vallen, Harry doet hetzelfde. Ik zucht een keer diep terwijl ik naar Harry kijk "Kunnen wij hier niet voor altijd blijven" zeg ik met een zucht. "Dat zou nou eens heel fijn zijn" zegt Harry instemmend.
"Ik moet trouwens de jongens nog even een berichtje doen dat ik morgen pas weer thuis ben" Hij pakt zijn telefoon en begint druk te typen op zijn telefoon. "Ik ga in bad hoor" zeg ik tegen Harry, hij knikt kort als bevestiging


Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here